דילוג לתוכן

האם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?

מסחר עצמאי
21 5 41 5
נושא זה פוצל מתוך הנושא אופציה ללמוד אופציות מונטיפיורי

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    49 פוסטים
    364 צפיות
    עומק הסיכויע
    קשה מאד להסביר בלי להיכנס לפרטים ולא שייך להיכנס לפרטים (גם) בשביל זה יש את הקורס
  • 1 הצבעות
    6 פוסטים
    151 צפיות
    צ
    @שמיל-שמיל הנושא היה שכיר שהוא גם עצמאי. תרחיב יותר מה התכוונת.
  • מיסוי אמריקאי: מהו מס עזבון?

מסחר עצמאי
    1
    2 הצבעות
    1 פוסטים
    50 צפיות
    ס
    מהו מס עזבון? זהו מס המוטל על הנכסים של נפטר אזרח ארה"ב, או על נכסים בארה"ב – בין נכס פיזי ובין מניות או קרנות סל אמריקאיות – גם אם החזיק אותם נפטר שאינו אזרח ארה"ב. כאן דוקא יש יתרון לאזרח האמריקאי; עיזבון של אזרח ארה"ב פטור ממס עד 11.4 מליון דולר, אבל עיזבון של מי שאינו אזרח ארה"ב פטור רק עד 60,000$, ומשם והלאה יש חבות מס בשיעור 35%. יודגש – זהות המוריש היא הקובעת, אם הנפטר הוא אזרח ארה"ב תקרת הפטור היא 11.4 מליון, ואם הנפטר הוא לא אזרח ארה"ב תקרת הפטור היא רק 60 אלף, זהות היורשים – בין אם הם אזרחי ארה"ב ובין אם לא – אינה משנה. יוצא מן הכלל; כאשר היורש הוא בן זוג של הנפטר וגם אזרח ארה"ב, במקרה כזה אין מס עזבון כלל, בין אם הנפטר הוא אזרח ארה"ב ובין אם לא.
  • 2 הצבעות
    33 פוסטים
    722 צפיות
    ס
    @מיסטר-ועל כתב בהחזר מס על חסכון לכל ילד: ישלחו לך טופס 806 טופס 867
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    515 צפיות
    ג
    @בעז-ה כתב בהסבר על נתונים בקופת גמל: תודה לכל העונים https://forum.benakel.org/user/גמל-און אשמח להסבר על מסחר עצמאי, בפרט לאדם כמוני שלא מבין בזה כלום, ורק התייעצתי עם מקצועי בלבד בפרוג ועשיתי כדבריה, כרגע יש לי באיזור ה150 אלף מושקעים... ושוב תודה רבה מסחר עצמאי זה פשוט יותר ממה שזה נראה. פותחים חשבון באחת החברות כמו אקסלנס, מבצעים העברה מחשבון הבנק, וכשהכסף מופיע בחשבון ההשקעות – אפשר לרכוש ניירות ערך או קרנות. השאלה היא האם כדאי למכור את הכספים שהפקדת בקופת גמל להשקעה או לקחת הלוואה מהקופה ולהעביר למסחר עצמאי. אם תרצה עזרה באופן פרטני וללא תשלום, אתה מוזמן להשאיר לי פרטים באתר שלי.