דילוג לתוכן

לכל מטבע יש 2 צדדים ההערצה עיוורת למשקיעים ולמתריעים

תורני
39 15 495 11
  • פוסט זה נמחק!

פוסט זה נמחק!
  • פוסט זה נמחק!

פוסט זה נמחק!
  • פוסט זה נמחק!

פוסט זה נמחק!
  • פוסט זה נמחק!

פוסט זה נמחק!
  • פוסט זה נמחק!
  • אנשים יקרים האמת כשקראתי את הדברים השונים פה בפורום במהלך החודשים האחרונים לא שקלתי אפילו להתחבר לפורום ולכתוב בו כיוון שאני חשבתי לתומי שלא מתאים לי להביע דעה ברבים אבל לאחר שאזרתי היום אומץ פעם ראשונה לכתוב גילתי דבר מאוד מענין שאני כותב בעד הרב איצה' היקר אני מקבל תגובות טובות ואני קצת תמהה וודאי שהוא עושה ועשה דברים טובים לציבור אבל אולי הכוח המטורף שיש ליהודי היקר הזה זה לא קצת מוגזם? האם הוא לא יכול חלילה להפיל מיזמים רק בגלל שהוא עושה עליהם תחקיר ב"ה הפעם הוא ירד מהעץ בצורה מופתית אבל לפעמים אנשים גם אם הם ישרים מאוד (כמו איצה) שמקבלים מדי הרבה כח קשה להם להודות בטעויות לכן אני רק שואל אם הכח שיש לו לא מדי מוגזם? (אשמח לתגובות עניניות בלבד)

• אנשים יקרים האמת כשקראתי את הדברים השונים פה בפורום במהלך החודשים האחרונים לא שקלתי אפילו להתחבר לפורום ולכתוב בו כיוון שאני חשבתי לתומי שלא מתאים לי להביע דעה ברבים אבל לאחר שאזרתי היום אומץ פעם ראשונה לכתוב גילתי דבר מאוד מענין שאני כותב בעד הרב איצה' היקר אני מקבל תגובות טובות ואני קצת תמהה וודאי שהוא עושה ועשה דברים טובים לציבור אבל אולי הכוח המטורף שיש ליהודי היקר הזה זה לא קצת מוגזם? האם הוא לא יכול חלילה להפיל מיזמים רק בגלל שהוא עושה עליהם תחקיר ב"ה הפעם הוא ירד מהעץ בצורה מופתית אבל לפעמים אנשים גם אם הם ישרים מאוד (כמו איצה) שמקבלים מדי הרבה כח קשה להם להודות בטעויות לכן אני רק שואל אם הכח שיש לו לא מדי מוגזם? (אשמח לתגובות עניניות בלבד)

@אבא-תודה
    כתגובה ענינית אני חושב שיש מקום לפתוח אשכול על הכח שיש לאיצ'ה, ועל הדרכים למנוע שיום אחד לא יביא הכח שבידיו לידי הרס,
    אך אם אתה סבור שמה שקרה כאן נקרא שאיצ'ה ירד מהעץ, אז לא נראה לי שאפשר לפתוח איתך אשכול כזה.

• @משהמשה
    האשכול הזה לא מספיק צריך לפתוח אשכול בענין סערת הכח שיש ל"פורום להגנת הצרכן"
    בו יובאו כל הנוכלויות והשקרים שאנשים נתקלו בהם
    איך הפורום או אנשיו השתלחו באנשים ללא שום בסיס
    עשו מעשים ככל העולה על רוחם ללא שום רב שעומד מאחוריהם
    הפילו מיזמים מצליחים רק מכח אינטרסים
    פעלו בעיקר כנגד אלו שהם לא מחסידי גור
    ומעולם לא הודו בטעות.

כיון שיש כאן בפורום כאלה שלא יודעים איך לקרוא אז אני מדגיש שהדברים נכתבו בהומור קל.

• @משהמשה
    האשכול הזה לא מספיק צריך לפתוח אשכול בענין סערת הכח שיש ל"פורום להגנת הצרכן"
    בו יובאו כל הנוכלויות והשקרים שאנשים נתקלו בהם
    איך הפורום או אנשיו השתלחו באנשים ללא שום בסיס
    עשו מעשים ככל העולה על רוחם ללא שום רב שעומד מאחוריהם
    הפילו מיזמים מצליחים רק מכח אינטרסים
    פעלו בעיקר כנגד אלו שהם לא מחסידי גור
    ומעולם לא הודו בטעות.

כיון שיש כאן בפורום כאלה שלא יודעים איך לקרוא אז אני מדגיש שהדברים נכתבו בהומור קל.

@יושב-בגנים לא כותבים כך גם בהומור.

• @יושב-בגנים לא כותבים כך גם בהומור.

@משהמשה
    כשיש כאלה שחושבים את הדברים וכותבים את כל הכתוב כאן ברצינות מותר לי לכתוב זאת בהומור.

נושאים מוצעים