דילוג לתוכן

מידע על חברת פוואר גרופ

נדל"ן ומשכנתאות
5 3 63 3

נושאים מוצעים

• מכיר מולי פשדמינסקי ?

נדל"ן ומשכנתאות נדלן
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    53 צפיות
    ביזנייעסב
    יצא לי לפגוש אותו פעם, לא במסגרת ייעוץ, אז קח אותי בערבון מוגבל. בכל אופן, עשה לי רושם של בחור שמכיר את השוק ממש לעומק, וגדוש ומלא במוטיבציה ומרץ.
  • 3 הצבעות
    1 פוסטים
    110 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    גזרות הבג''צ פוגעות שוב ושוב בציבור החרדי. מרתק לראות דרך התמודדות אפקטיבית ויעילה, שגם אם לא מצליחה להביא לאברכים את שניזוקו, אבל לפחות שומרת על צביון העיר: בעוד זמן קצר אמור להיסגר מכרז ענק בעיר ביתר עילית. מכרז שכמוהו לא היה כבר 6 שנים! מכרז ליזמים ולקבלנים על למעלה מ 1000 דירות. מדובר על מכרז שכבר התעכב שוב ושוב ושוב שנים ארוכות. והנה ההפתעה: המכרז פורסם פעם ראשונה בפברואר 2022. מאז פורסמו לא פחות מ 21 דחיות מועדים! והמדהים- משנת 2022 היה מדובר על מכרז במחיר מטרה. כל העידכונים דיברו על מכרז כחלק מתוכנית דירה בהנחה. והנה, בעידכון האחרון בחודש 06/2026- לפני חודשיים- המכרז שונה למכרז פומבי רגיל שמשווק בשוק החופשי. באופן זה, העירייה שומרת על צביון העיר, ​כי בסיטואציה הנוכחית הגרלות דירה בהנחה עלולות להביא איתן קהל יעד שלא מותאם לעיר כלל. אמנם יש כאן הפסד גדול ונזק עצום למאות משפחות שיכלו לצאת מאפילה לאורה. (כבר לפני שנתיים ישבתי עם זוג, שלא רצו לרכוש דירה כי הם המתינו לאפשרות לזכות בהגרלה הזו בביתר עילית, לצערנו הם ורבים אחרים מבינים כעת כי אין להם ברירה אחרת) בפרט, שבממשלה התכנון להגרלות הבאות, להגדיל למשרתי המילואים את שיעור הדירות המוקצות להם ל75% (במקום 50% כיום). כך מלבד האברכים שמודרים, יש גם עדיפות עצומה למשרתי המילואים. המסקנה הכואבת היא: על אף שיש בחירות באופק, קברניטי הציבור החרדי לא צופים שינוי במדיניות הממשלה. הדירות הללו אמורות להיכנס להגרלות לציבור הרחב עוד כחצי שנה לפחות, ואף על פי כן- אף אחד לא רוצה לקחת סיכון או לדחות את ההגרלות שוב.
  • מחפש מתווך

נדל"ן ומשכנתאות נדלן שותף לעסקה דירה להשכיר
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    133 צפיות
    י
    מחפש מתווך אמין שמבין בפתח תקווה
  • מה אומרים על עמנואל החרדית ?

נדל"ן ומשכנתאות עמנואל דיור
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    891 צפיות
    איציק התותחא
    @אנונימי2 כתב במה אומרים על עמנואל החרדית ?: כמה זמן לוקח לך ? בבוקר כ 1:25 באוטבס כמובן (יש נת"צ ואין צורך לחפש חניה בבני ברק) חזור בין 40 דקות לשעה ב 12 בלילה עם רכב בין 35 דקות ל40 דקות
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @אבי-ר. כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: אם המשכנתא היא לתקופה ארוכה כך שאז המצב הוא שסך הקרן לא יורדת כלל המשמעות של זה היא א. שהריבית ממשיכה להיות על הסכום הגבוה. אתה צודק בחילוק בין תקופה קצרה לארוכה! זו הייתה טעות שלי. אני כתבתי: כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: כן אני מבין שיש הבדל בין אם גובה הסכום ביחס לתקופה הוא באופן כזה שאתה משלם יותר קרן ממה שהאינפלציה מעלה אותה. שאז היא הולכת ונגמרת. כי זו באמת הסיבה הישירה להבדל, אבל בעקיפין אתה צודק שזה תלוי בקצרה וארוכה (פשוט חשבתי שיתכן ארוכה שהקרן כן פוחתת וקצרה שלא וכנראה שזה לא נכון), בקיצור שנינו אמרנו את אותו הדבר כל אחד בסגנונו.