-
@פרנסה-משמים כתב בהצעות ורעיונות לשיפור הפורום:
אני נכנס רק פעם ב- ,לפורום וחלק מההגבלות מאד מקשות עלי ,אם אפשר אולי לעשות שמי שנכנס לעתים רחוקות יהיה הגבלה קצת יותר קטנה.
בתודה מראש.
נ.ב. יתכן שיקח זמן עד שאוכל לראות תגובה אישית אם תהיה.איזה הגבלות יש לך?
לא אמורות להיות לך שום הגבלות.@מונטיפיורי כתב בהצעות ורעיונות לשיפור הפורום:
איזה הגבלות יש לך?
לא אמורות להיות לך שום הגבלות.ההגבלות הרגילות ,חשבתי להציע שיהיו במספרים אחרים למי שלא נכנס נגיד 10 יום או מספר אחר לפי הסטטיסטיקה של כמה זמן בין כניסה לכניסה בדרך כלל.
אני מתכוון להגבלה על כמות ההצבעות ביום ,אבל אני מניח שחוץ מזה יש עוד הגבלות בסגנון. -
@מונטיפיורי כתב בהצעות ורעיונות לשיפור הפורום:
איזה הגבלות יש לך?
לא אמורות להיות לך שום הגבלות.ההגבלות הרגילות ,חשבתי להציע שיהיו במספרים אחרים למי שלא נכנס נגיד 10 יום או מספר אחר לפי הסטטיסטיקה של כמה זמן בין כניסה לכניסה בדרך כלל.
אני מתכוון להגבלה על כמות ההצבעות ביום ,אבל אני מניח שחוץ מזה יש עוד הגבלות בסגנון.@פרנסה-משמים כתב בהצעות ורעיונות לשיפור הפורום:
איזה הגבלות יש לך?
אני מתכוון להגבלה על כמות ההצבעות ביום ,אבל אני מניח שחוץ מזה יש עוד הגבלות בסגנון.אין עוד הגבלות בסגנון,
ההגבלות האלו נצרכות. -
2 הצעות לשיפור:
-
לאחר סימון אשכול "לא במעקב" כל תגובה לאשכול הזה, מחזירה שוב את המעקב, נא לאפשר להשאר לא במעקב.
-
כשאשכול עובר לדף נוסף חזרה לדף הקודם, מחזירה אותך לתחילת הדף, נא לתת אפשרות לחזור לפוסט האחרון בדף הקודם, בשביל לעקוב אחר סדר הפוסטים.
@משהמשה כתב בהצעות ורעיונות לשיפור הפורום:
2 הצעות לשיפור:
-
לאחר סימון אשכול "לא במעקב" כל תגובה לאשכול הזה, מחזירה שוב את המעקב, נא לאפשר להשאר לא במעקב.
-
כשאשכול עובר לדף נוסף חזרה לדף הקודם, מחזירה אותך לתחילת הדף, נא לתת אפשרות לחזור לפוסט האחרון בדף הקודם, בשביל לעקוב אחר סדר הפוסטים.
הפורום משתמש במערכת פורומים NodeBB
המערכת מוגבלת ובנויה בצורה מסויימת לא כל דבר ניתן לשינוי.
נבדוק.אפשר להחליף את העמודים בגלילה אינסופית כדלהלן-
ללחוץ על השם משתמש, להכנס להגדרות, לגלול קצת למטה:
-
-
איזה הגבלות יש לך?
אני מתכוון להגבלה על כמות ההצבעות ביום ,אבל אני מניח שחוץ מזה יש עוד הגבלות בסגנון.אין עוד הגבלות בסגנון,
ההגבלות האלו נצרכות.@מונטיפיורי כתב בהצעות ורעיונות לשיפור הפורום:
ההגבלות האלו נצרכות.
אני מבין ומסכים אבל שאלתי הייתה על מי שלא נכנס הרבה זמן שיהיה לו פחות בהגבלה למשל 30 במקום עשרים.
עכשיו בביה"ז זה כנראה פחות רלוונטי אבל במהלך ה"זמן" יכול להיות שחודש אני לא יגש לפורום ופתאום אחרי רק חצי מהנושאים ההגבלה תופיע. -
ההגבלות האלו נצרכות.
אני מבין ומסכים אבל שאלתי הייתה על מי שלא נכנס הרבה זמן שיהיה לו פחות בהגבלה למשל 30 במקום עשרים.
עכשיו בביה"ז זה כנראה פחות רלוונטי אבל במהלך ה"זמן" יכול להיות שחודש אני לא יגש לפורום ופתאום אחרי רק חצי מהנושאים ההגבלה תופיע.@פרנסה-משמים כתב בהצעות ורעיונות לשיפור הפורום:
ההגבלות האלו נצרכות.
עכשיו בביה"ז זה כנראה פחות רלוונטי אבל במהלך ה"זמן" יכול להיות שחודש אני לא יגש לפורום ופתאום אחרי רק חצי מהנושאים ההגבלה תופיע.זה פיתוח מורכב,
וכנ"ל. -
ההגבלות האלו נצרכות.
עכשיו בביה"ז זה כנראה פחות רלוונטי אבל במהלך ה"זמן" יכול להיות שחודש אני לא יגש לפורום ופתאום אחרי רק חצי מהנושאים ההגבלה תופיע.זה פיתוח מורכב,
וכנ"ל.נראה לי שמתחיל להיות מצב של ניקים חדשים בפורום שמיד כשמצטרפים מפרסמים הודעות שעל פניו נראות אינטרסנטיות או פרסומות
האם עוד מישהו שם לב לכך? -
נראה לי שמתחיל להיות מצב של ניקים חדשים בפורום שמיד כשמצטרפים מפרסמים הודעות שעל פניו נראות אינטרסנטיות או פרסומות
האם עוד מישהו שם לב לכך?@פשוט-יהודי
נדמה לי ש-@מונטיפיורי כתב איפשהוא בפורום שיש אפשרות לפרסם כל אחד את עצמו בחתימה אישית,
ואולי זה מה שמביא פרסומות ב'דלת הקדמית'. -
@פשוט-יהודי
נדמה לי ש-@מונטיפיורי כתב איפשהוא בפורום שיש אפשרות לפרסם כל אחד את עצמו בחתימה אישית,
ואולי זה מה שמביא פרסומות ב'דלת הקדמית'.@שבתי-בבית-ה כתב בהצעות ורעיונות לשיפור הפורום:
@פשוט-יהודי
ואולי זה מה שמביא פרסומות ב'דלת הקדמית'.אכן,
אפשר לראות בחתימה שלי.
אבל אין שום בעיה באדם שמפרסם משהו עם חתימה.
הבעיה היא לכתוב מתוך אנטרסים בלי לציין את זה.אני לא שמתי לב למשהו כזה, אבל אולי.
-
נראה לי שמתחיל להיות מצב של ניקים חדשים בפורום שמיד כשמצטרפים מפרסמים הודעות שעל פניו נראות אינטרסנטיות או פרסומות
האם עוד מישהו שם לב לכך?@פשוט-יהודי
נכון,
באמת תופעה שהתחילה לאחרונה.