מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?
-
@הקול-השפוי כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
אבל אם החברה הזאת מפסידה אז אין לו מאיפה לשלם,
לא כך?אולי
גם אתה אם לקחת הלוואה והפסדת יכול להיות שלא יהיה לך מאיפה לשלם
אבל יכול להיות גם שכן
וגם יכול להיות שלא הפסדת אלא הרווחת@פייביש כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
גם אתה אם לקחת הלוואה והפסדת יכול להיות שלא יהיה לך מאיפה לשלם
אני לא כותב זאת לך אלא לאחרים לקיחת הלואה ממישהו שזה פת לחמו או דירתו אם אפשרות שלא יהיה לך מאיפה להחזיר זה חטא חמור שרק משועממים עושים.
-
אני רק צופה מהצד, אין לי דעה מיוחדת או משהו, או מה להוסיף.
רק משהו קטן, קראתי את כל השרשור מהתחלה ועד סוף ואוזכר בו מספר פעמים על רב מרמות וכו' ולפעמים גם התקפות והאשמות ברמז או בפירוש ללא הזכרת שמות.
המציאות היא וברור שזה שמה שאמר הרב זה שהיזם**** **** הוא אדם אמין וישר.
ואני מהיכרות רחוקה עם האיש (מעולם לא החלפתי איתו מילה ואפ' לא שלום שלום), אין אדם אחד שמכיר אותו שלא היה חותם על זה שהוא אמין, וישר, ויר"ש.
אף אחד לא מצפה ולא אמור לצפות מרב מסוים כמה שהוא ת"ח ומיושב בדעתו ומעורב עם הבריות להבין במכרות באתיופיה... ואם מישהו ראה בדבריו הוראה או תמיכה בהשקעה עצמה, שיכוון יותר באתה חונן...
אז בבקשה שימו לב לדבריכם, והיזהרו בגחלתם!!!! -
יכול להיות שזה יותר מפרלמנט מקוה
מספיק אם אחד יזהר יותר בין כאן ובין בשאר השקעות והיה זה שכרנו
(אני לא מדבר על גוף ההשקעה כי אני לא מכיר את הפרטים)פייביש נשמח לדעת מתי יגמר הבירור של הרב הייזלר או כלה דיין אחר
מה עם הבדיקה של רשות ההון? נגמרה?
@בן-עליה כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
מתי יגמר הבירור של הרב הייזלר
למצער, לע"ע אפשר להיכנס להפוגה בת שבוע עקב ישיבתו "שבעה" על אביו הגאון ר' נח זצ"ל שהלך היום למנוחות
-
אני רק צופה מהצד, אין לי דעה מיוחדת או משהו, או מה להוסיף.
רק משהו קטן, קראתי את כל השרשור מהתחלה ועד סוף ואוזכר בו מספר פעמים על רב מרמות וכו' ולפעמים גם התקפות והאשמות ברמז או בפירוש ללא הזכרת שמות.
המציאות היא וברור שזה שמה שאמר הרב זה שהיזם**** **** הוא אדם אמין וישר.
ואני מהיכרות רחוקה עם האיש (מעולם לא החלפתי איתו מילה ואפ' לא שלום שלום), אין אדם אחד שמכיר אותו שלא היה חותם על זה שהוא אמין, וישר, ויר"ש.
אף אחד לא מצפה ולא אמור לצפות מרב מסוים כמה שהוא ת"ח ומיושב בדעתו ומעורב עם הבריות להבין במכרות באתיופיה... ואם מישהו ראה בדבריו הוראה או תמיכה בהשקעה עצמה, שיכוון יותר באתה חונן...
אז בבקשה שימו לב לדבריכם, והיזהרו בגחלתם!!!!@פדהאל
הייתי שמח שדבריך היו נכונים,
מה לעשות שאני מכיר אברך ת"ח גדול ומיושב בדעתו שהשקיע במכרות,
שאלתי אותו איך עשית את זה והוא השיב הייתי אצל הרב מרמות והא אמר לי שזה מאה אחוז וגם הוא רוצה או הולך להשקיע שם,
אני לא בא להוריד בכבודו כיון שהוא ידוע כרב גדול ומוסמך. אלא לומר שבהשקעות צריך לשאול מומחים. -
@בית-שמש כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
@נחומי תקשיב טוב, לא יעזור לך לכתוב כל יום את אותה הודעה בנוסח שונה, זה פשוט לא משכנע!! מהסיבה הפשוטה שאתה אנונימי במלא מובן המילה, אפילו הניק שלך בפורום לא מוכר כי הנושא היחיד שכתבת בו זה הנושא הזה וזה לבד מריח מסריח ומספר לנו כצופים מן הצד כמה אתה נוגע בדבר וזאת בלשון המעטה!!
(אגב גם הניסיונות השונים שלך לפתוח ניקים נוספים ולכתוב מהם לא הועילו/יועלו)
קח את הדברים לתשומת ליבך ותפעל כתבונתך בבחינת "תן לחכם"...אתה מראה לכולם את מה שאתה-
א. זה הניק היחיד שלי
ב. הברוטליות הזו של סתימת פיות היא ההוכחה הגדולה של פחד מתבוסה וכמו אותו אחד שפרסם הרבה נגד היזם והמכרה וכשהרבנים השתיקו אותו כי הענין בבירור הפך את הקערה על פיה שזה לטובת המשקיעים וזה אכן מסוכן ועוד מלא בלה בלה בלה ללא שום מקורות וסימוכין (של מישהו מטעמו כמובן).
ונסיים ג"כ במאמר חז"ל "סיג לחכמה שתיקה", אם כי אצלך אולי זה כבר לא יועיל כי את מה שכתבת כבר כתבת.