קובץ שהכנתי ויעשה לכם סדר בנושא החל"י - ראוי לפרסם
-
הכנתי את הקובץ בעמל רב ואני אשמח שתפרסמו אותו אבל עם הקישור לפורום בכדי שאקבל הערות ואתקן בקבצים הבאים.
קובץ הסבר על קופות חיסכון לכל ילד.pdf -
הכנתי את הקובץ בעמל רב ואני אשמח שתפרסמו אותו אבל עם הקישור לפורום בכדי שאקבל הערות ואתקן בקבצים הבאים.
קובץ הסבר על קופות חיסכון לכל ילד.pdf@מ.-יפה וואו מרשים מאוד מאוד!
כל משפחה שתעשה שינוי ותרוויח יותר, זה זכות של הכותב! -
קובץ הסבר על קופות חיסכון לכל ילד.pdf -
קובץ הסבר על קופות חיסכון לכל ילד.pdf@מ.-יפה כתב בקובץ שהכנתי ויעשה לכם סדר בנושא החל"י - ראוי לפרסם:
קובץ הסבר על קופות חיסכון לכל ילד.pdfאשריך.
עדיין מצאתי תשובה לשאלה הפשוטה והחשובה כל כך,
מי נתן לכל החברות אישור להעביר בבת אחת אלפי ועשרות אלפי ילדים ששוהים אצלם במסלול הלכה למסלול מנייתי, בו בזמן שרבים מהם הם בגילאים שהם מושכים כבר את הכסף, ובמידה ותהיה תקופה של נפילות הם ינזקו מהמהלך.הרי לא כל הילדים שמושקעים במיטב, אינפניטי הראל ומור, הם פחות מגיל 10, סביר להניח שיש שם גם כאלו בני 21 שכבר רוצים למשוך את הכסף, ומי שמם לקבל החלטה עבור כלל הילדים ולהעביר את כולם מסלול.
-
קובץ הסבר על קופות חיסכון לכל ילד.pdf@מ.-יפה
מיוחד מאוד,
מסודר וברור.כמה הערות והארות על הנכתב:
לגבי חברת מור,
היא רק בכשרות הרב דביר ולא בכשרות תשואה כהלכה.בתמהילי ההשקעה לשנת 2025 מופיע כך

אבל באמת בדו"חות הם כתבו

אבל סביר להניח שהם יחזרו חזרה למדד הייחוס,
כלומר גם חברת מור תהיה בפיזור רחב.אם יש הכפלה לילד הקודם, אז אוטומטי יהיה הכפלה לילד הבא.
ובנוסח אחר,
הפקדות הביטוח לאומי עבור הילד שנולד עכשיו, יהיו אוטומטי בדיוק כמו הילד שלפניו.
[אני כותב את זה גם מתוך הניסיון].
אבל אין שום בעיה לעדכן את זה.נראה לי שאינפיניטי זה מדד עולמי הרבה יותר משנתיים,
כמו כן לא ידוע לי שהיה בעיה לעבור מקופה לקופה [בין קופות גמל]. -
@מ.-יפה
מיוחד מאוד,
מסודר וברור.כמה הערות והארות על הנכתב:
לגבי חברת מור,
היא רק בכשרות הרב דביר ולא בכשרות תשואה כהלכה.בתמהילי ההשקעה לשנת 2025 מופיע כך

אבל באמת בדו"חות הם כתבו

אבל סביר להניח שהם יחזרו חזרה למדד הייחוס,
כלומר גם חברת מור תהיה בפיזור רחב.אם יש הכפלה לילד הקודם, אז אוטומטי יהיה הכפלה לילד הבא.
ובנוסח אחר,
הפקדות הביטוח לאומי עבור הילד שנולד עכשיו, יהיו אוטומטי בדיוק כמו הילד שלפניו.
[אני כותב את זה גם מתוך הניסיון].
אבל אין שום בעיה לעדכן את זה.נראה לי שאינפיניטי זה מדד עולמי הרבה יותר משנתיים,
כמו כן לא ידוע לי שהיה בעיה לעבור מקופה לקופה [בין קופות גמל]. -
לגבי מה שכתב ניסן עציוני
מה שבטוח שהרגולטור אישר את ההחלפה גם עבור הילדים שכבר קיימים בקופה
למה ואיך? זה צריך לשאול אותו איך אישר.למה שידוע לי מור נמצאת בכשרות הרב דביר וגם תשואה כהלכה
תקן אותי אם אני טועה...סיבת כתיבתו בסגנון "רחל בתך הפרגית..."
משימת לב שלאחר שבוע שעוררת מישהו בנושא
נו טיפלת? העברת?
הוא עונה לך: לא הצלחתי להיכנס, היה מסובך לי וכו' כאן וודאי מכירים את אותם אלו ויש הרבה כאלו ולכן אמרתי אשב ואשרבב את הקולמוס ע"ג המחשב הפרוס...להשלמת הקובץ הכנתי טבלה מסודרת למי שטרח בערב שבת ולמי שלא טרח....
המיוחדות של החישובים בה הם שחושב גם המענקים שבאמצע - גיל 3 וגיל מצוות - כולל הרווחים שעשו
אשמח להארות והערות כדי שיהיה מוצר מוגמר וטוב:

-
לגבי מה שכתב ניסן עציוני
מה שבטוח שהרגולטור אישר את ההחלפה גם עבור הילדים שכבר קיימים בקופה
למה ואיך? זה צריך לשאול אותו איך אישר.למה שידוע לי מור נמצאת בכשרות הרב דביר וגם תשואה כהלכה
תקן אותי אם אני טועה...סיבת כתיבתו בסגנון "רחל בתך הפרגית..."
משימת לב שלאחר שבוע שעוררת מישהו בנושא
נו טיפלת? העברת?
הוא עונה לך: לא הצלחתי להיכנס, היה מסובך לי וכו' כאן וודאי מכירים את אותם אלו ויש הרבה כאלו ולכן אמרתי אשב ואשרבב את הקולמוס ע"ג המחשב הפרוס...להשלמת הקובץ הכנתי טבלה מסודרת למי שטרח בערב שבת ולמי שלא טרח....
המיוחדות של החישובים בה הם שחושב גם המענקים שבאמצע - גיל 3 וגיל מצוות - כולל הרווחים שעשו
אשמח להארות והערות כדי שיהיה מוצר מוגמר וטוב: