דילוג לתוכן

שוק ההון מול נדל"ן

שוק ההון והשקעות
367 42 8.7k 31

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    30 פוסטים
    639 צפיות
    מ
    @בן-עליה בסדר. אז גם אני לא מבטיח...
  • 1 הצבעות
    73 פוסטים
    540 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @אנונימי2 אני סבור שלא לתזמן בכלל אלא לפרוס מראש את הסכום הגדול על כמה שנים (כמה בדיוק זה בהתאמה ליחס בין ההפקדה השוטפת לבין הסכום הגדול). לשיטתך שכן הצעת תיזמון לירידות מטורפות הגבתי מה שהגבתי.
  • 1 הצבעות
    65 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    מי שבאמת רוצה להיות מומחה ולהבין את העומק בשוק ההון ניתן לקבל מדריך מקיף במייל b3634488@gmail.com
  • 3 הצבעות
    64 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    @משקיע-זהיר-מידי כתב בחדשות שוק ההון- עדכונים בלבד: זה לא קניה בזול זה קניה ביוקר המדד היום מאד קרוב לשיאי כל הזמנים שלו. הבורסה האמריקאית נמצאת בשיא רוב הזמן לאורך ההיסטוריה Spoiler (כמובן מאז שהיא מעצמה ולא מבריאת העולם.. אבל כנראה יש לה זמן עד שמעצמה אחרת תחליף אותה...). אם מדד ה-S&P 500 לא היה שובר שיאים באופן קבוע, הוא לא היה מניב תשואה של כ-10% בשנה בממוצע ב-100 השנים האחרונות. Spoiler זה בשיא כי הכלכלה צומחת, לא בגלל טעות בחישוב. מי שלא קנה בשיא של 2013, 2017 ו-2021 כי זה היה 'יקר', נשאר עם מזומן שנשחק בזמן שהשוק דהר קדימה. כשאתה מוסיף לזה דולר יחסית נמוך, אתה מקבל הזדמנות הגדלה במונחים שקליים. השוק תמיד שואף לשיא חדש – אם אתה מאמין שזה 'השיא האחרון בהיסטוריה', כנראה ששום השקעה לא מתאימה לך. או שיש לך אלטרנטיבה שאתה מוכן לגולות לנו... עריכה: Spoiler כרגע ראיתי שהיתה היום קריסה מטורפת של הזהב והכסף! בד"כ הם הפוך מהמניות (לא קבוע וכו' וכו'..) אז כנראה יש מקום לשיא חדש...
  • כלכלת ארה"ב לאן?

שוק ההון והשקעות s&p 500
    12
    1
    3 הצבעות
    12 פוסטים
    347 צפיות
    טריידרט
    לפי הניתוח הטכני של איש מקצוע (שאני סומך עליו), אפשרי בהחלט (לא שזה הצפי) שהמדד S&P500 ירד עד 5100, דהיינו ירידה נוספת של 7.5% בערך, כלומר, שעד שם זה עדיין בגבולות התנודות הסבירות, אז אל תהיו מופתעים. לא יעוץ, ללא אחריות, אך חשוב לא להיכנס לפאניקה במדה וזה יקרה, כי העיתונאים יעשו מזה "קריסה טוטאלית בלתי ניתנת לשיקום לנצח"