דילוג לתוכן

הרב יהודה טוגנדהפט, המאמן האישי שלך

הועבר "צאו והתפרנסו" - הבית לעסק החרדי (בהרצה)
1 1 117

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    5 פוסטים
    164 צפיות
    א
    האמת, המאמר הזה ממש פגע בנקודה. הייתי בשידוכים כמעט 7 שנים והייתי בטוחה שהבעיה בהצעות, בהורים, בסביבה, בשדכנים. רק לא בי. רק בגיל 26 עצרתי רגע והבנתי שיש דברים אצלי, בגישה שלי, שאני יכולה לשנות. בלי להיכנס לפרטים, ברגע שעשיתי את העבודה הזו עם עצמי ושיניתי כיוון בראש – המציאות פשוט השתנתה, ותוך פחות משנה התארסתי. זה לא שמישהו אשם, אבל לפעמים המפתח נמצא אצלנו בידיים ואנחנו אפילו לא יודעים. אל תחכו שהזמן יעבור, פשוט תבדקו מה בשליטה שלכם כבר עכשיו."
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    46 צפיות
    I
    שלום וברכה. קוראים לי ישראל דפנה ואני מטפל רגשי מוסמך. השיטה בה אני עובד עם אנשים היא ייחודית מאוד. בדובר בשיטה שהצורה שלה בנויה על שיחות עם המטופל והעמקה בהם תוך גילוי אמונות שלו על עצמו ועל העולם. פחות מתעסק עם שיטות בהם יש תבנית ברורה מראש איזה תרגילים יש לכל בעיה משום שאני מעדיף לראות את האדם היושב מולי ולדבר איתו בגובה העיניים מה הצרכים שלו והקשיים שלו במקום להיצמד לפרוטוקלים מוכנים מראש. היתרון בזה הוא שהרבה פעמים המטופל מציג בעיה ובמקום להבין אותו ולעזור מהמקום הפרטי שלו אני 'אמור' להיצמד לפרוטוקול ולפעול על פיו. לעומת זאת, בדרך הייחודית שלמדתי העבודה היא לתת בהירות למטופל על הקשיים שלו מאיפה הם הגיעו (כי קושי לא נופל סתם מהשמיים) ואילו נטיות זו מושך איתו ושם להעמיק ולהבין על מה זה יושב ומשם ליציאה בס"ד. דוגמא: כשאברך מדבר איתי על קושי בלימוד או סתם ברוחניות העבודה שלי האיתו היא לנסות להבין ממתי זה התחיל ומדוע נוצר שם קושי. לפעמים מגלים שהוא דחק את עצמו יותר מידאי ואז העבודה היא להעמיק שם בקושי ולהבין מדוע הוא הוצרך לדחוק את עצמו מה היה שם ולגלות תפיסות שלמות שהיו שגויות אצלו, כמו ללמוד זה קשה. (יתכן שהמשפט הזה נכון בבסיסו אבל לא אמור לגרום ללחץ) אחרי שמטופלים עושים איתי פגישה או שניים הם מגלים פתאום בהירות בעצמם ובחיים שלהם מה ששנים רבות לא קלטו ולא הבינו. זה פורקן אמיתי לנפש. משחרר מאוד. מזמין את מי שצריך באהבה גדולה ובס"ד מרובה. מספר הטלפוןן שלי: 0548468217 תינתן הנחה מסויימת למי שמגיע דרך הפורום.
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    178 צפיות
    הרב שנהב עסיסה
    שלום וברכה, שמי שנהב עסיס ואני מטפל רגשי ויועץ זוגי - רב משיב בעניני זוגיות ונפש ב"קו ההלכה הספרדי" ובבית ההוראה ליציבות נפשית" של הרב אייל אונגר. אני מעניק תהליכי ליווי רגשי לגברים ונוער ויעוץ זוגי לזוגות נשואים. בנוסף אשתי מטפלת רגשית בילדים באמצעות אומניות, משחק ובעלי חיים. תוכלי לקרוא תכנים שלי (יש שם חוברות הדרכה בחינם) באתר שלנו - https://mscenter.net/ אם אתם מכירים מי שזקוק ליעוץ רגשי/זוגי, יותר אם אשמח אם תפנו אלי. בנוסף אני מעניק יעוץ ללא עלות דרך המייל למי שמעוניין - abvc1152@gmail.com תודה רבה וכל טוב.
  • 5 הצבעות
    1 פוסטים
    167 צפיות
    lior3000L
    [image: 1769101212541-unnamed.png]
  • 6 הצבעות
    1 פוסטים
    143 צפיות
    רחל דיקמןר
    נעים להכיר רחל דיקמן יועצת מס, מומחית להחזרי מס. המוטו שלי הוא: "אין סיבה לתרום כסף למס הכנסה" ולכן אתעקש על כל פרט בתהליך ההחזר, ולא אוותר גם על סכומים נמוכים (פעם הגשתי ללקוח בקשת החזר ע"ס 50 ש"ח..). הסטטיסטיקות מספרות לנו ש80% מהשכירים זכאים להחזר מס החזר המס הממוצע במשרדי עומד על כ11,000 ש"ח. והנה כמה סיפורים מעניינים מהשטח: לקוח הגיע עם ניכוי מס קטנטן מהתלוש של 75 ש"ח, בשיחת טלפון מקדימה טען שלא שילם מעולם מס נוסף. בבדיקה מעמיקה גיליתי זכאות להחזר מס שבח. הלקוח קיבל החזר בסך 10832 ש"ח! לקוח הגיש בעצמו החזרי מס במשך שנים, ואכן תמיד קיבל החזרים יפים. חבר הציע לו לפנות אלי, בתחילה הוא לא ראה צורך, ובהמשך החליט שכיוון שהבדיקה ללא עלות- אין לו מה להפסיד. בבדיקת התיק גיליתי החזרים נוספים בכל השנים, ובחלק מהשנים עליהן עברה בעבר חברה להחזרי מס, גיליתי גם החזר שלישי. לקוח מבוהל הגיע עם יתרת חוב במס הכנסה שכבר הגיעה לעיקול, לאחר בדיקה מעמיקה של התיק הצלחתי להסיר את העיקול, להסיר את החוב ואף להפוך אותו להחזר בסך 6238 ש"ח. הטבות מיוחדות לחברי הפורום: בדיקה מקיפה ללא עלות ועל בסיס הצלחה בלבד: לא קיבלת- לא שילמת! הבדיקה הראשונית היא חינמית, ותשלום יתבצע אך ורק לאחר שהכסף יכנס לחשבון הבנק שלכם. שירות איסוף תרומות: אני מציעה שירות ייחודי של איסוף קבלות התרומה ישירות מהעמותות אליהן תרמתם, כדי לתת לכם להנות מתהליך קל, מהיר ופשוט, ללא כאבי ראש. הנחה משמעותית בשכר הטרחה- אני מציעה לחברי הפורום הנחה ייחודית בשכר הטרחה- אחוזים נמוכים במיוחד. לבקשת החזר במהירות ובקלות d7103244@gmail.com[image: 1767266718295-%C2%AA-%C2%AA-01.jpg]