השקעה בזהב ובכסף
-
יש קרנות סל
GLD, SLVאבל זה שזה עלה לאחרונה לא מבטיח שזה ימשיך ואולי יש שיגידו שזה מטה את הסיכויים לירידה בזמן הקרוב
-
לזהב יש קורלציה הפוכה עם שוקי המניות העולמיים
הזהב נוטה לעלות בד"כ כששוקי המניות יורדים, או אינפלציה גבוהה, או אי- יציבות מדינית
לכן אנשים שמתפרנסים מתיק המניות שלהם (כלומר לא משקיעים לטווח ארוך, אלא מושכים ממנו הכנסה חודשית קבועה ) - מחזיקים אותו בתור נכס "מייצב".
כמובן יש אנשים שבוחרים להשקיע בו מסיבות נוספות.דעתי האישית היא- תהיה סגור עם עצמך מה האסטרטגיה שלך (משקיע פסיבי לטווח ארוך? סוחר יומי? מחפש הזדמנויות?), ולפיה תקבל החלטות.
-
הזהב נוטה לעלות בד"כ כששוקי המניות יורדים, או אינפלציה גבוהה, או אי- יציבות מדינית
לכן אנשים שמתפרנסים מתיק המניות שלהם (כלומר לא משקיעים לטווח ארוך, אלא מושכים ממנו הכנסה חודשית קבועה ) - מחזיקים אותו בתור נכס "מייצב".
כמובן יש אנשים שבוחרים להשקיע בו מסיבות נוספות.דעתי האישית היא- תהיה סגור עם עצמך מה האסטרטגיה שלך (משקיע פסיבי לטווח ארוך? סוחר יומי? מחפש הזדמנויות?), ולפיה תקבל החלטות.
@אפ_על_פי_כן כתב בהשקעה בזהב ובכסף:
למרבה הצער זה לא תמיד עובד
-
@אפ_על_פי_כן כתב בהשקעה בזהב ובכסף:
למרבה הצער זה לא תמיד עובד
-
רציתי לשאול איזה נניר ערך הכי שוווה לקנות בשביל להיות מושקע בכסף ובזהב [לאחרונה הם עולים בקצב מסחרר ובמיוחד הכסף בחודש האחרון]?
-
שמסתבר שעד שזה הגיע אליך זה כבר תומחר בשוק ולכן מה שנשאר זה להבחין עד כמה באמת יש ביקוש ואולי השוק לא מספיק מתמחר את זה וזו שאלה שתמיד קשה לענות עליה
-
תודה לכולם על העצות המחכימות
רציתי לשאול אם יש למישהו מושג על נייר ערך\מספר טיקר שאפשר דרכו להיות מושקע בשוק הכסף
[לשם דוגמא אני מושקע בשוק הזהב בנייר ערך "קסם אקטיב זהב" טיקר:5123211]
לכן שאלתי היא אם מישהו יודע איך אני עושה את זה בכסף@מממממ אני חושב CLV
-
אני חושב שזה דולר זה בורסה אמריקאית