דילוג לתוכן

מדריך מעשי וקל לקריאה לטיפול בכספי החיסכון לכל ילד - מצווה לפרסם

חיסכון לכל ילד
36 10 687 9

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    107 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @יום-הדין עקרונית החיסכון לכל ילד שייך בצורה חוקית לילד שלך. מה זה אומר זה לא אומר הרבה, אבל אני מכיר חברה צעירים שהוציאו את הכסף ללא ידיעת ההורים בבחרותם. (אז האמת היא שהם הוציאו דובר על סכומים קטנים אבל זה תמיד יכול לקרות) ככה שכדי שהכסף הזה ישמר ולא יבוזבז על ידי אחד מילדיך אתה תצטרך לחנך את ילדך מגיל צעיר שהכסף הזה מיועד לחתונה או הדירה שלו וכו' או במקרה שח"ו קורה ויורד למישהו ילד מהדרך הכסף יהיה שייך מבחינה חוקית לילד שיוכל גם לבזבז אותו על דברים לא מידי מרנינים.
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    104 צפיות
    ב
    אני התייעצתי עם רואה חשבון אמריקאי ואמרו לי שהם סוברים שאין שום בעיה עם דמי חסכון לכל ילד לילדים אמריקאים. זה כלל לא בטוח שיהיה בעיות על זה בעתיד.
  • איך מבקשים החזר מס על חסכון לכל ילד?

חיסכון לכל ילד
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    104 צפיות
    מיסטר ועלמ
    @יום-הדין כתב באיך מבקשים החזר מס על חסכון לכל ילד?: @צמיחה @יהונתן-דיקמן תודה רבה אבל אין לי איזור אישי ברשות המיסים (אברך) וזאת בעיקר השאלה איך מגישים ??? או שתפתח ב5 דקות אזור אישי או שתלך אליהם פיזי זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע-תוך 3 דק' אתה בחוץ ואולי יותר קל אפילו מלהתכתב איתם באזור האישי טופס 135 צילום צק/אישור ניהול חשבון טופס 106 אם יש וכנראה גם דוח תקופות עבודה מבט"ל
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    288 צפיות
    רואה את הנולדר
    @צמיחה כתב בלמעיישה לאיפה כדאי עכשיו להעביר חיכון לכל ילד? 02/11/2025: @סייעתא-דשמיא וגם מור נהיו מניות בתקופה האחרונה. כשרות פחות מוכרת הרב דביר ולא גלאט הון
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    233 צפיות
    א
    @טריידר לא לזה התכוונתי. התכוונתי לחיסכון בעמלות (עמלת מינימום) ע"י העברת כסף לחשבון העיקר, וקניית המניות יחד. ואז חלוקת המניות לתת חשבונות.