דילוג לתוכן

ביטקוין צונח: מה עושים עכשיו?

שוק ההון והשקעות
23 8 363 8
  • לגבי ביטקוין או כל השקעה אחרת, דעתי הוא שמי שלא מבין במה הוא משקיע שלא ישקיע לעולם רק על סמך תשואות או נפילות וכו'.
    בנוסף כשאני קונה משהו עם ערך אני הרבה יותר רגוע שכיש נפילות, כי אני מאמין בערך של המוצר, אחרת למה להחזיק מוצר שיכול התרסק מחר.
    ואם כל הרצון הטוב וקריאת המון מידע על ביטקוין לא הצלחתי להבין מה הערך שהוא נותן.

@מתכנן-פיננסי
    הערך שלו אינו בשביל אנשים כמונו אלא בשביל פושעים ומעלימי מס וכד' השאלה אם אין לנו אפשרות ג"כ לנצל את זה

• @מתכנן-פיננסי
    הערך שלו אינו בשביל אנשים כמונו אלא בשביל פושעים ומעלימי מס וכד' השאלה אם אין לנו אפשרות ג"כ לנצל את זה

@ניסים אם זה הערך היחידי שהוא יתן לאורך זמן, סביר להניח שהממשלות והרגולציה יחסלו לחלוטין את התחום של הקריפטו.

• @מתכנן-פיננסי
    @ניסים
    זה לא יקרה.
    וכיום אפשרי (קשה אך אפשרי) לשייך ארנקי קריפטו.
    אגב, קראתם ספרים בנושא?
    בסיס הביטקווין.
    ביטקווין והעתיד הכלכלי שלך. (ממליץ)
    אני לא משקיע בקריפטו, שמתי סכום ח"פ (וגם עכשיו עקב המבצע הגדול..)
    אני כן משקיע במדדי מניות רחבים.
    אבל מאמין שיש לביטקווין עתיד.

נושאים מוצעים

• מה העדכון הבא של המדד?

שוק ההון והשקעות מדד
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    206 צפיות
    מ
    אגב בעקבות נתוני האינפלציה הערכה כרגע על הורדה נוספת כבר בחודש הבא
  • 2 הצבעות
    6 פוסטים
    205 צפיות
    מ
    יש פה כמה משפטים שהם ממש נשמעים קלישאות, אבל יש מצב שהוא הראשון שאמר אותם לפני כמה עשורים…
  • 3 הצבעות
    10 פוסטים
    294 צפיות
    ש
    @פלוס כתב בשוק ההון בירידה!! ומה עכשיו??: במקרה של ירידות חדות, חשוב לבחון את רמת החשיפה של תיק ההשקעות שלך לסיכונים מיותרים. אם אתה משקיע עם אופק זמן ארוך, יתכן ויהיה נכון להוריד חשיפה לאפיקים מסוכנים ולהתמקד בנכסים בטוחים יותר. אך אם אתה משקיע לטווח קצר, סיכון גבוה יותר עשוי להתאים לך. לכאו' בדיוק הפוך.. אם זה השקעה לטווח ארוך, אז יש אפשרות לקחת סיכון גבוה כי אני יודע שהשוק תמיד מתקן את עצמו, אך אם זה לטווח הקצר זה יהיה סיכון מדי גדול אפי' להפסיד את הקרן - כל שכן ש(אולי)לא להרוויח, ולכן בטווח קצר יהיה עדיף פחות סיכונים.
  • 10 הצבעות
    39 פוסטים
    2k צפיות
    צ
    @קלקר כן
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    156 צפיות
    ס
    @רואה-את-הנולד שעות המסחר בבורסה בארה"ב שלב המסחר המוקדם PRE MARKET 11:00 – 16:30 שלב המסחר הרגיל / הרציף – 16:30 – 23:00 שלב המסחר המאוחר AFTER MARKET – 23:00 – 03:00 PRE – MARKET – שלב המסחר המקדים שלב זה מתחיל כבר בשעות הלילה המאוחרות בארה”ב (שעות הצהריים המוקדמות בישראל) ומאפשר להכניס הוראות, ולבצע עסקאות עוד לפני פתיחת המסחר הרגיל. REGULAR TRADE HOURS – שלב המסחר הרגיל/הרציף זהו שלב המסחר בו מרוכז הרוב הגדול של נפח המסחר. שלב זה מתנהל בשעות 23:00- 16:30 שעון ישראל. AFTER MARKET – שלב המסחר המאוחר שלב זה מאפשר מסחר בשוק האמריקאי עד לשעת הלילה המאוחרות (שעון ישראל) ומתנהל באותו אופן כמו השלב המקדים. שלב הטרום מסחר והמסחר המאוחר מוגבלים ביחס לשעות המסחר הרגיל, בנפח המסחר, במכשירים הפיננסים בהם ניתן לסחור ובסיכויים למפגש קונה-מוכר כדי לייצר עסקה. הוראות ניתן להעביר דרך ברוקר שמנתב את ההוראות דרך עושי שוק או דרך ECN – רשתות מסחר ממחושבות המאפשרות מפגש בין קונים למוכרים מחוץ לבורסות הרשמיות. בשלבי המסחר המוקדם/מאוחר ההוראות מנותבות רק דרך ECN. הבהרות חשובות: **השעות הן לפי שעון ישראל **שעות הפעילות של מערכות המסחר בפועל, בשלבי המסחר המוקדם והמאוחר עשויות להיות שונות ממה שצוין, יש להתעדכן מול דסק מסחר חו"ל. **במעברי שעון חורף וקיץ קיים הפרש של כשבועיים בין ישראל וארה"ב, לפיכך, בתקופה זו שעות תחילה וסיום של המסחר לפי שעון ישראל משתנה לשעה אחת אחורה.