דילוג לתוכן

פסק הלכה מהגרי"מ רובין בעניין מחלת ילד כשהבעל אברך

תורני
32 14 987 12

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    11 פוסטים
    420 צפיות
    מזומניםמ
    אסביר את המובן מאליו, חלילה וחס איני מגדיר בן אדם קיצוני או טועה ככל שיהיה בשם הנורא נוכל , אך מאידך גיסא ולזו כוונתי להבהיר (לפעמים בבוטות יתר) אין לי ולרבים אחרים את הסובלנות והכסות לומר על אחד שכל כך נלחם , ירק דם, ושילם /נתבע על סכומי עתק ושמה פתאום להיות "גרויסע צדיק סנגורן של ישראל" ולשאול אם יש לו רבנים ומי אמר שהוא לו נוכל וכל גיבובי השטויות הללו שאין הדעת סובלתם. וכל מי שממשיך את הנרטיב השני חוטא לאמת.
  • הלוואות או תמיכה

תורני השקפה
    8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    97 צפיות
    אבי ר.א
    @מרים-הורביץ-נכסים said: רק קריטי שגם ייעוץ כלכלי הם לא יקבלו בתרומה אלא בתשלום מסוים ובמאמץ כלשהוא מצידם. כמובן. רק באתי לחדד שהם חייבים יעוץ כלכלי.
  • 2 הצבעות
    41 פוסטים
    849 צפיות
    ניסיםנ
    הבדל בין הרשות להגנת הצרכן לבין איצ'ה הוא פשוט לרשות אין שום אנטרס ולאיצ'ה יש הרבה אטרסים חוץ מהחלוק הפשוט שלהם יש פיקוח משפטי ולו אין
  • 1 הצבעות
    34 פוסטים
    2k צפיות
    הקול השפויה
    @הקוד-הפיננסי כתב במעלית שבת כשרה באישור מרן הגר"ד לנדו: @הקול-השפוי אכן הדגשתי בתחילת דבריי כתב במעלית שבת כשרה באישור מרן הגר"ד לנדו: אדגיש שאי"ז נוגע לאשכנזים ובכל העניין באשכול, רק מצטט למי שאולי נוגע לו נכון, וכמו שלא כתבת כאן על דעת הב"י בעניין פת הבאה בכיסנין באמצע הסעודה, גם לא עם הסתייגות שזה לא קשור, כך נראה לי אין מקום לכתוב כאן את הנ"ל גם עם הסתייגות שזה לא קשור.
  • 0 הצבעות
    34 פוסטים
    1k צפיות
    Y
    אני שאלתי את הרב אברהם צבי הכהן בעבר והוא התיר לי אפילו אם מישהו עשה את זה בכוונה תחילה אבל זה היה לפני כמה שנים והכי חשוב שצריך שכל אחד ישאל את הרב שלו בפניו במיוחד משהו שלא חייבים עליו תשובה מיידית