דילוג לתוכן

הכשרת נגנים, גרסאות בהתאמה אישית, תיקון בריקים בנגנים, בניית מערכות טלפוניה ועוד

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    6 פוסטים
    136 צפיות
    בית שמשב
    טוב אז ב"ה הספקתי לעשות עדכון נוסף (אחרון לבהנ"ז הנוכחי...)שבעיקר מאפשר יותר אופציות לעיצוב הנה מה שנוסף בס"ד: אפשר להסיר מסגרות/כותרות דרך הניהול ואז תוכלו להוסיף איזה מסגרת שאתם מעוניינים אפשר להחליף את הרקע ברקע משלכם אפשר לשנות גודל המשבצות במסך הראשי אורך/רוחב תפריט הניהול עוצב מחדש תיקוני באגים קטנים ולא משמעותיים שמצאתי... עריכת רקע חלוניות: נוספה בחירת צבע (כולל קוד Hex), אפשרות לרקע שקוף והעלאת תמונת רקע צבעי טקסט לחלוניות: הוספת בחירת צבע עם מניפה והזנת קוד צבע נפרד לשם הזמן/תפילה ולשעה עיצוב סרגל תחתון: נוספה שליטה מלאה על צבע הרקע ועל צבע הטקסט/שעה בסרגל התחתון. מהירות גלילה: פוצלה לשליטה נפרדת על זמני היום, תפילות חול, תפילות שבת ושיעורי תורה. ספירת העומר: הוגדרה לצוף תמיד נוספה אפשרות להעביר אותה לראש העמוד שליטה על רוחב וגובה, וכן סימולציה לבדיקה מקדימה מיידית. שינוי גודל תמונה חופשי: הוגדר object-fit: fill המאפשר מתיחה ועיוות של התמונה עצמה לאורך ולרוחב ללא כפיית יחס גובה-רוחב. גרירת תמונות על כל המסך: ניתן לגרור תמונה מכל מקום במחשב ישירות לכל נקודה במסך. תצוגת חצות הלילה וצאת השבת ר"ת להורדה https://drive.google.com/file/d/1G7gE0****EsFOWPFRr4lR6WGihR0yaFN6QoL/view?usp=sharing יהיה טוב מאוד אם למישהו יש זמן ליצור חבילה של רקעים ומסגרות שיהיה ניתן להעלות ולהחליף
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    74 צפיות
    מרן הצדיקמ
    הבשורה שכולם חיכו לה: פורום בני ברק נמאס לכם לחפש מידע בקבוצות זמניות? מחפשים את המקום שבו הכל קורה? הכירו את קהילת בני ברק – הפורום החדש והרשמי של העיר! עדכונים וחדשות בזמן אמת לוח נדל״ן בבני ברק – חינם גמ״חים, יד 2 ומסחר קהילתי פרסום עסקים ומודעות ללא עלות קהילה פעילה, עזרה הדדית עזרה ומידע שימושי הקליקו עכשיו והיו הראשונים לדעת: https://bnebrak.com/
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    645 צפיות
    ל
    @ברכת-השם לזה היתכוונתי
  • 2 הצבעות
    2 פוסטים
    188 צפיות
    בית שמשב
    @אלחנן-EBA מומלץ בחום!! חפשו @EBA בפורום רכבים זה לזה (או במתמחים)
  • 1 הצבעות
    3 פוסטים
    265 צפיות
    יוני2000י
    לשאלת כמה בפרטי - אני מכין גם אלמנטים לגרפיקאים על רקע לבן במחיר מיוחד סטים - של דברים. אני מכין סטים של אלמנטים ואובייקטים בהתאמה אישית, על רקע לבן נקי לחלוטין (או בשקיפות מלאה - PNG), באיכות מקסימלית ומוכנים לשילוב מיידי בעבודות שלכם. בתמונה המצורפת תוכלו לראות דוגמה לסט כזה: כלים מוזיקליים וכתרים בסגנון מלכותי/יוקרתי. שימו לב לניקיון של האובייקט ולתאורה שמבליטה את הטקסטורות – הכל נוצר ב-AI לפי בקשה ספציפית. ️ מבצע השקה לגרפיקאים: אני מציע כרגע מחיר מיוחד ומשתלם במיוחד להזמנת סטים (למשל: סט של 5-10 אלמנטים באותו נושא/סגנון). שלחו לי מייל עם רשימת האלמנטים שאתם צריכים, ואחזור אליכם עם הצעת מחיר מסודרת לכל הסט. yoni2000ai@gmail.com [image: 1767270573001-7b1d6af7-7888-4a39-aeb8-271144a2d297-image.png]