דילוג לתוכן

הזמנה לתתונת החלומות??

הועבר חתונות הילדים
2 2 359 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    105 צפיות
    מ
    אני מעריץ מאוד גדול של התוכנית הזו של מתייעלים! מדובר בתוכנית מסודרת מאוד של התקדמות שלב אחר שלב עובדים על התמונה הכלכלית המלאה: הגדרת מטרות ויעדים > יציבות חודשית ושנתית > הגדלת הכנסה > בדיקת מסלולים מתאימים בנדל"ן ושוק ההון > עבודה על ביטוחים ופנסיה ויציאה לדרך..! על אף ההתלהבות וכמה שזה נשמע מדהים בכל תהליך חשוב להסכים להיכנס לזה כראוי ולהרגיש שיש כאן התאמה מלאה למשפחה שלנו וכו' כי מי שחושב שיהיו כאן קסמים בלי שהם יסכימו להיפתח לאפשרויות, והמצב החודשי בבלגן ואין כח לעבוד על זה... וכו' וכו' - אז כנראה עלות הליווי נמצאת בסיכון מוגבר... אז חשוב מאוד לעבוד על תיאום ציפיות לפני שניגשים לכל תוכנית או שירות! עוד פרט חשוב לדעתי: ישנם נותני שירות שישקיעו איתכם יותר זמן כדי לברר אם יש התאמה ביניכם לתהליך לפני סגירה, ואחרים יסגרו איתכם בטלפון ברגע שאמרתם פעם אחת 'וואו זה נשמע לי מעניין'... -לא יודע אם זהו נושא של 'ישרות' או סתם הבדלים בגישה.. עכ"פ תשקיעו הרבה מחשבה בנושא של התאמה שלכם לשירות\מוצר\קורס לפני שאתם סוגרים על משהו יקר.
  • 5 הצבעות
    15 פוסטים
    356 צפיות
    רואה את הנולדר
    @שואף-ליותר said: נקודה נוספת מהגמ"ח אתה מקבל את ההלוואה בריבית קבועה של 1.44% ריבית מראש צריך לחשב אחרת יש הפסד רווח גדול מאוד ראיתי כמה תוכניות שאנשים עשו במשיאים ברוב המקרים היה הרבה יותר גמ"ח וקצת שוק ההון זה לא מה שנשמע בהתחלה
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    183 צפיות
    צ
    @iester said: מה עושים כשמדובר בילד שני, כאשר על הראשון נפתח כבר בהראל דרך בנקל, האם לעשות פיזור השקעות במקום אחר. אפשר לפתוח באותה חברה במסלול אחר, לדוגמא אם פתחת בהראל S&P500, אתה יכול עכשיו לפתוח בהראל בעוקב מדדי מניות. או לפתוח בחברה אחרת ולבחור מסלול שיש בחברה אחרת לפי המדיניות שלה. וכפי שכתב @בן-עליה א"א להמליץ לך, אתה צריך לדעת מה אתה רוצה, ולהבין מה אתה עושה. אגב בחשבון בהראל עם כל העליה הגדולה מתחילת השנה כ9.36% תשואה, עלה לי רק ב0.83% [נכון להיום, בגלל ירידת הדולר], האם במקומות אחרים זה יותר טוב? כמובן כל חברה זה לפי המדיניות שלה, אבל מסלול עוקב מדד S&P500 די דומה בכל החברות. או להשאיר הכל בחשבון אחד, או בשני חשבונות בהראל האם יש הבדל בתשואה? [כי מסברא אין הבדל]. אין הבדל, זה ענין של מה יותר נוח לך, קופה אחת ששם כל הכסף, או לחלק את הכסף קופה לכל ילד.
  • 8 הצבעות
    43 פוסטים
    874 צפיות
    9988779
    @שששששש זהו פלסטר קטן המודל של צאנז שחיוב לכולנו להעתיק מציע פתרון מהשורש ולא רק לחסידויות גילוי נאות אין לי שום קשר לצאנז
  • 8 הצבעות
    6 פוסטים
    358 צפיות
    דל גאהד
    @ביזנייעס כל מילה! לך בכחך זה ותביא לנו עוד ניתוחים מבריקים, מדוייקים ועושי-סדר כאלו. יישר כח!