דילוג לתוכן

הספר החדש לומדים לדבר קלכלית של אהרון זלץ

שוק ההון והשקעות
19 13 2.8k 12

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    11 פוסטים
    255 צפיות
    א
    @השומר said: (אני שמח שחזרת לפורום נראה שבאמצע הזמן אתה עסוק בקיום העולם אשריך) חן חן ידידי @השומר said: לגבי לתת מעשרות זה באמת דיון בפני עצמו (לא אתאפק מלומר שבעיני אינו לא ראוי) כל אחד יעשה כרבותיו @השומר said: אבל הבעיה שאני לא חושב (וגם מכיר כמה שבוודאות) החשבון שלהם הוא שזה הדרך העיקרית להשתדלות מוקדמת לחתונות הילדים ואם כן אם ההסתברות אומרת שזה לא באמת כדאי להרבה אנשים יוצא שבזבזו לחנם שנים רבות של השתדלות יותר נכונה וטובה. נכון בהחלט יש הרבה כאלה, גם אני מכיר מה שאני אומר שאותם 50% שלא לקחו בסוף הלוואות- לא בהכרח שזו הוכחה לאיזו רמאות או הונאה. אולי היו מודעים לזה מראש ודווקא עשו החלטה נכונה מבחינתם. כתבתי כאן בעבר, גם מה שאני בעצמי מפקיד לגמח המרכזי- זה בתור תוכנית גיבוי לתכנונים הפיננסיים האחרים... מקווה מאד שלא אצטרך לקח משם את ההלוואה בפועל! אגב גם אני יכול "לאכול את הלב" למה לא התחלתי להשקיע לפני 15 שנה... למה רק לפני 7 שנים... אבל אין מה לעשות - מה' מצעדי גבר יכוננו.
  • 13 הצבעות
    7 פוסטים
    384 צפיות
    מ
    @צמיחה said: אתה ממש טוב. תודה רבה. @צמיחה said: הערה קטנה - אחד מי יודע שרים לפני חג גדיא. צודק... (איך שמת לב בכלל?) תיקנתי.
  • 7 הצבעות
    2 פוסטים
    164 צפיות
    ש
    להצטרפות לפורום הפיננסי ניתן לשוח הודעה ל khny887@gmail.com
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    372 צפיות
    מתכנן פיננסימ
    @שואף-לדעת כתב בהאיום הסיני על הכלכלה הבינלאומית: כמה האיום הזה משמעותי?? בלי שבבים כל חברות הטכנלוגיה לא שוות הרבה, והכלכלה האמריקאית בכלל תכנס למיתון עמוק, אם המחסור הבסיסי בשבבים ימשך לאורך שנים, אני מעריך שהשפל הגדול יהיה מיתון קטן לעומת המיתון הזה.
  • 4 הצבעות
    6 פוסטים
    342 צפיות
    ה
    @חופש-כלכלי אני ציטטתי מאתר הבנק, אין לי מידע בעניין אבל איך שאני מבין בתור הבנת הנקרא התשובה היא שלא