דילוג לתוכן

מידע בנוגע לפתיחת דרופשיפינג

תעסוקה, עסקים ויזמות
1 1 144 2
  • אשמח לכל מידע בקשר לפתיחת דרופשיפינג.
    (למי שלא יודע: חנות אינטרנטית, ללא צורך בהחזקת סחורה, באמצעות תיווך בין ספקים לקונים).

בין היתר:
    א. האם שווה לפתוח גם ללא השקעה בקורסים, אתר משודרג וכדו'.
    ב. האם יש בזה סיכונים מסוימים.
    ג. עזרה בבחירת נישה למוצרים בחנות, וכן ספקים לאותה נישה.
    ד. האם אפשר לעשות את זה דרך המחשב או שצריך סמארטפון.
    ה. כל מידע נוסף למתחיל בור בנושא.
    תודה מראש

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    52 צפיות
    מ
    כן, אני יודע שזה קצת כמו לשאול "איזה עסק לפתוח" — אבל בכל זאת אנסה את מזלי יש לי אתר מכירות למוצרים פיזיים, ואני מחפש רעיון למוצר או קטגוריה שכדאי להתמקד בהם. הכיוון שאני מחפש הוא מוצר ש: עדיף שיהיה מתכלה או כזה שחוזרים לקנות שוב ושוב (כמו ראשי דיו, עדשות וכו') יש לו ביקוש קיים ומשמעותי לא גדול או מסורבל מדי מבחינה פיזית יהיה קצת מעניין ולא מוצר "אפרורי" מדי יהיה בתחום שאפשר להרחיב בהמשך לעוד מוצרים וקטגוריות אני לא מחפש בהכרח "מוצר מנצח", אלא רעיונות לתחומים או נישות שלדעתכם שווה לבדוק. אשמח לשמוע רעיונות למוצרים או תחומים שאתם חושבים שיש בהם פוטנציאל.
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    168 צפיות
    אסתר קונינסקיא
    @מרן-הצדיק השכיאר לא קשור לעסק זעיר. זה שני דברים נפרדים. יש תיאום מס בין כמה מקומות עבודה ויש תיאום מס של עוסק זעיר. תיאום מס של שכיר-יש לבצע כאשר יש לך יותר ממקום אחד כשכיר. תיאום מס כעוסק זעיר- כל עוסק זעיר צריך לדווח ,לא משנה עם הוא שכיר בנוסף או לא. אם הוא שכריר בנוסף, הוא צריך גם לעדכן בתיאום מס של העוסק זעיר את ההכנסות שלו כשכיר זה בשביל שיהיה אפשר לחשב את המס שהוא חייב על העסק זעיר(במידה ומגיע למס) בהצלחה!
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    88 צפיות
    קל זכותק
    אגב, מהנתונים דלעיל ניתן לראות שוב כי מרבית המקבלים אינם חרדים 197,000 ילדים שמקבלים בגלל הורה יחיד - בוודאי רובם המכריע לא חרדים. בקרב 79,000 הילדים במשפחות בהם 4 ילדים לפחות ואחד ההורים מקבל קצבת נכות או הבטחת הכנסה אכן יש סבירות להניח שיש חלק נכבד חרדים. אך צריך לשים לב שמדובר לכל היותר בכ 15,000 - 20,000 משפחות, מתוך למעלה מ 370,000 איש שמקבלים קצבת נכות שרובם המוחלט לא חרדים
  • 2 הצבעות
    18 פוסטים
    315 צפיות
    ה
    @נפקא-מינה נכון ולא נחזור על כל הסיטואציות האפשריות אבל זה כמו שידברו על עבודה בסופר ואנשים יתחילו לתזכר לבדוק ייחוד כשרות המזון בארוחות שהעסק מספק לעובדים ועוד כל מיני דברים שלא קשורים אף שהם חשובים. על פי רוב אין בעיות ומה שיש אפשר לפתור מה שכן יבדוק כל אחד אם זה ראוי לו אבל הפורום פה לא מקום לדיונים מהסוג זה לכן לא העלתי את הנושא.
  • 6 הצבעות
    107 פוסטים
    10k צפיות
    ב
    אבל בסוף צריך להחזיר אז השאלה אם יש מקומות שההחזר די דומה לשכירות לגבי הגדלת הכנסה מה לגבי קישורים שיתופיים? אני לא יודע איך זה עובד אבל אם כל אחד יעלה או ישלח אפי' לחשבון שני שלו קישור שיתופי ויזמין משם יכול להיות שזה יעזור (כמובן מי שמזמין באתרים)