"ערבים" ו"כל ישראל ערבים", "לכלכלתם" ו"למחייתם"
-
אולי כדאי שיעלו כאן קישורים לשאר התוכניות.
-
מי שיש לו את תוכנית משיאים - לובסט לכאורה זה מייתר את ערבים לחתונה (לא למחייה חודשית)
-
@אבי-ר. כתב ב"ערבים" "ערבים בשלימות", ו"כל ישראל ערבים":
-
@אס-אנד-פי לא מכיר מקרה שהיה את כל ה3 ונערכה מגבית נפרדת.
וככל שיותר אנשים עובדים בצורה לבנה לגמרי וההפרשות נהיו יותר מסודרות (מסיבות רבות ואכמ"ל) גם במוסדות שרבות בשנים עבדו בצורה פחות מסודרת יש אחוז הרבה יותר גדול שמשאירים קצבת שאירים.
תוסיף על זה את ביטוח החיים של אברכי הכוללים אז אני לא חושב שהיה עוד צורך במגבית נפרדת ב90%+ מהמקרים שקרו אם הנתונים היו כאלו.@משקיע-זהיר-מידי אכן ישנם היום הרבה אפשרויות שאמורות לייתר את המגביות הנפרדות, וכמו שפרטת - ביטוחים וקצבאות לזכאים או אם ישנם כל שלוש התוכניות.
בפועל כן ברוב גדול של מקרי ההתייתמות נערכים מגביות נפרדות, מה שאומר שכל הנ"ל לא מספק במקרים הללו - או כי אינו קיים או כי הצורך יותר גדול.
'ערבים' נפתחה מתוך חזון לייתר את הצורך במגביות נפרדות שכרוכות בעגמת נפש ועוד חסרונות, במבחן התוצאה ניתן לומר שגם אם התוכנית מסייעת רבות - את התוצאה הזו היא לא השיגה, אז או שביטול המגביות הנפרדות אינו ניתן לביצוע, או שיש מקום לשיפור התוכניות, או שהבעיה היא חוסר מודעות לצורך בכמה תוכניות וביטוחים במקביל עבור כל אחד. -
@משקיע-זהיר-מידי אכן ישנם היום הרבה אפשרויות שאמורות לייתר את המגביות הנפרדות, וכמו שפרטת - ביטוחים וקצבאות לזכאים או אם ישנם כל שלוש התוכניות.
בפועל כן ברוב גדול של מקרי ההתייתמות נערכים מגביות נפרדות, מה שאומר שכל הנ"ל לא מספק במקרים הללו - או כי אינו קיים או כי הצורך יותר גדול.
'ערבים' נפתחה מתוך חזון לייתר את הצורך במגביות נפרדות שכרוכות בעגמת נפש ועוד חסרונות, במבחן התוצאה ניתן לומר שגם אם התוכנית מסייעת רבות - את התוצאה הזו היא לא השיגה, אז או שביטול המגביות הנפרדות אינו ניתן לביצוע, או שיש מקום לשיפור התוכניות, או שהבעיה היא חוסר מודעות לצורך בכמה תוכניות וביטוחים במקביל עבור כל אחד.@אס-אנד-פי המגביות אפ פעם לא מצליחים להביא את מה שערבים מביאים.
זה אני יודע מאנשים של"ע היה להם נסיון אישי בזה.
ובמקרכה שלא היה ערבים הרבה יותר קשה לאסוף מאנשים מסיבות פסיכולוגיות. -
@אס-אנד-פי המגביות אפ פעם לא מצליחים להביא את מה שערבים מביאים.
זה אני יודע מאנשים של"ע היה להם נסיון אישי בזה.
ובמקרכה שלא היה ערבים הרבה יותר קשה לאסוף מאנשים מסיבות פסיכולוגיות.@משקיע-זהיר-מידי אני מסכים לחלוטין שערבים תוכנית טובה ונצרכת מאוד, ולכן כדאי לייעל אותה או באופנים אחרים כדי שנגיע למטרה הסופית לשמה הוקמה - ביטול לחלוטין של המגביות הנפרדות.
-
@משקיע-זהיר-מידי אני מסכים לחלוטין שערבים תוכנית טובה ונצרכת מאוד, ולכן כדאי לייעל אותה או באופנים אחרים כדי שנגיע למטרה הסופית לשמה הוקמה - ביטול לחלוטין של המגביות הנפרדות.
@אס-אנד-פי כתב ב"ערבים" ו"כל ישראל ערבים", "לכלכלתם" ו"למחייתם":
@משקיע-זהיר-מידי אני מסכים לחלוטין שערבים תוכנית טובה ונצרכת מאוד, ולכן כדאי לייעל אותה או באופנים אחרים כדי שנגיע למטרה הסופית לשמה הוקמה - ביטול לחלוטין של המגביות הנפרדות.
מגביות נפרדות לא תמיד מיועדות למחיה או לחתונות,
לפעמים לכיסוי חובות ל"ע אחרי מחלהמעבר לכך יש כל מיני פרטים מורכבים במקרים שונים, ככה שלא נראה לי שיגיעו למצב שתכניות אלו ייתנו מענה לכל המקרים
-
@אס-אנד-פי כתב ב"ערבים" ו"כל ישראל ערבים", "לכלכלתם" ו"למחייתם":
לפעמים לכיסוי חובות ל"ע אחרי מחלהמעבר לכך יש כל מיני פרטים מורכבים במקרים שונים, ככה שלא נראה לי שיגיעו למצב שתכניות אלו ייתנו מענה לכל המקרים
@אפ_על_פי_כן כתב ב"ערבים" ו"כל ישראל ערבים", "לכלכלתם" ו"למחייתם":
לפעמים לכיסוי חובות ל"ע אחרי מחלהנכון, אבל המצב הוא שברוב המקרים עושים מגבית נפרדת, ולא במקרים חריגים עם סיבות חריגות.
@אפ_על_פי_כן כתב ב"ערבים" ו"כל ישראל ערבים", "לכלכלתם" ו"למחייתם":
מעבר לכך יש כל מיני פרטים מורכבים במקרים שונים, ככה שלא נראה לי שיגיעו למצב שתכניות אלו ייתנו מענה לכל המקרים
כאן כתבת שגם להבנתך התוכניות כולם או ביטוחים נוספים אמורים להביא למצב שלא יהיה צורך במגביות ב90% מהמקרים:
@משקיע-זהיר-מידי כתב ב"ערבים" ו"כל ישראל ערבים", "לכלכלתם" ו"למחייתם":
@אס-אנד-פי לא מכיר מקרה שהיה את כל ה3 ונערכה מגבית נפרדת.
וככל שיותר אנשים עובדים בצורה לבנה לגמרי וההפרשות נהיו יותר מסודרות (מסיבות רבות ואכמ"ל) גם במוסדות שרבות בשנים עבדו בצורה פחות מסודרת יש אחוז הרבה יותר גדול שמשאירים קצבת שאירים.
תוסיף על זה את ביטוח החיים של אברכי הכוללים אז אני לא חושב שהיה עוד צורך במגבית נפרדת ב90%+ מהמקרים שקרו אם הנתונים היו כאלו.גוט שאבעס'
-
@אס-אנד-פי אני בטוח שאם תביא הצעה שעובדת (על הצד שבאמת עדיין יש בעיה אני אישית סבור שכיום במקרים רגילים עם ערבים מלא וודאי עם כלכלתם/מחיתם אין צורך במגביות קופת העיר סבורים שלשוטף בכלל אין צורך במגביות ולכן לא הקימו תוכנית לשוטף) הקופות יקבלו אותה.
הרעיון של ערבים הגיע ממישהו חיצוני.