דילוג לתוכן

שאלה על ההמלצות של בנקל- לפתוח הכל בS&P 500. מה עם פיזור?

הועבר שוק ההון והשקעות
23 7 341 8
  • @משקיע-זהיר-מידי
    מה התכוונת לגבי תשואות היסטוריות,
    הרי תמהיל המסלול הזה הוא רק מתחילת 2025.

@צמיחה תשואות היסטוריות לפי התמהיל

• @צמיחה תשואות היסטוריות לפי התמהיל

@משקיע-זהיר-מידי
    אתה צודק,
    אבל זה מסלול מנוהל, ולאו דוקא מחקי מדד.
    למרות שאין לי בעיה עם המסלולים בסיכון מוגבר בחל"י שבפועל הוכיחו את עצמם.

• @משקיע-זהיר-מידי
    אתה צודק,
    אבל זה מסלול מנוהל, ולאו דוקא מחקי מדד.
    למרות שאין לי בעיה עם המסלולים בסיכון מוגבר בחל"י שבפועל הוכיחו את עצמם.

@צמיחה נכון לעכשיו כל הרכיבים מלבד האג"חים זה מחקה מדדים

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    64 צפיות
    רחל עומסיר
    ודאי - מקיפה! בפרישה אחוז הבטחת תשואה גבוה יותר וזה חשוב ואין אפשרות כבר להעביר. גם כיום זה חשוב בנוסף לא לוותר על כיסוי ביטוחי לצערי אני מכירה כמה שממש חיים מקצבאות נכות מהקרן וכן כאלה שקצבאות שאירים מפרנסות אותם
  • 2 הצבעות
    18 פוסטים
    428 צפיות
    ס
    @משקיע-זהיר-מידי כתב בהורדת הריבית: מה המשמעות על השקעה בקרן כספית?: אתה מדבר על פק"מ בלי אפשרות למשיכה? אז זה לא מקביל לקרן כספית אפשרות משיכה חודשית, אבל אתה לא תתווכח עם בנקאי בשביל חודש, רוב המפקידים מפקידים ליותר. מה שאין כן קרן כספית לא מפקידה ליותר מ90 יום בשום אופן.
  • 0 הצבעות
    24 פוסטים
    615 צפיות
    מ
    תכל'ס מכל העליות וירידות המשוגעות שמלחמת המכסים הזאת יוצרת, מעניין אותי אם יש דרכים שאנשים משתמשים כדי למנף את זה לטובתם?
  • כלכלת ארה"ב לאן?

שוק ההון והשקעות s&p 500
    12
    1
    3 הצבעות
    12 פוסטים
    335 צפיות
    טריידרט
    לפי הניתוח הטכני של איש מקצוע (שאני סומך עליו), אפשרי בהחלט (לא שזה הצפי) שהמדד S&P500 ירד עד 5100, דהיינו ירידה נוספת של 7.5% בערך, כלומר, שעד שם זה עדיין בגבולות התנודות הסבירות, אז אל תהיו מופתעים. לא יעוץ, ללא אחריות, אך חשוב לא להיכנס לפאניקה במדה וזה יקרה, כי העיתונאים יעשו מזה "קריסה טוטאלית בלתי ניתנת לשיקום לנצח"
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    521 צפיות
    ג
    @בעז-ה כתב בהסבר על נתונים בקופת גמל: תודה לכל העונים https://forum.benakel.org/user/גמל-און אשמח להסבר על מסחר עצמאי, בפרט לאדם כמוני שלא מבין בזה כלום, ורק התייעצתי עם מקצועי בלבד בפרוג ועשיתי כדבריה, כרגע יש לי באיזור ה150 אלף מושקעים... ושוב תודה רבה מסחר עצמאי זה פשוט יותר ממה שזה נראה. פותחים חשבון באחת החברות כמו אקסלנס, מבצעים העברה מחשבון הבנק, וכשהכסף מופיע בחשבון ההשקעות – אפשר לרכוש ניירות ערך או קרנות. השאלה היא האם כדאי למכור את הכספים שהפקדת בקופת גמל להשקעה או לקחת הלוואה מהקופה ולהעביר למסחר עצמאי. אם תרצה עזרה באופן פרטני וללא תשלום, אתה מוזמן להשאיר לי פרטים באתר שלי.