"תפארת" פרויקט מגורים חדש על ידי ישיבת עטרת שלמה
-
למי יש מידע כמה דירות כבר נמכרו קרוב משפחה שלי קנה בתחילת שבוע שעבר ואמר שכבר קנו למעלה ממאה!
-
למי יש מידע כמה דירות כבר נמכרו קרוב משפחה שלי קנה בתחילת שבוע שעבר ואמר שכבר קנו למעלה ממאה!
@אליהו-ארגמן נכון ללפני שבוע לפי הטבלה שהם פרסמו נשארו 374 (יש עוד כמה עשרות דופלקסים שהם לא למכירה כך שיש עדין למעלה מ400)דירות כך שכל הנראה נמכרו שם כבר כמה מאות דירות
מצורפת הטבלהמלאי-דירות-מעודכן-סוף-יום-23.03.26 (1).xlsx -
אני שומע שיש עוד מתווכים שמשווקים במחירים דומים באותו הפרויקט
-
אני שומע שיש עוד מתווכים שמשווקים במחירים דומים באותו הפרויקט
@ניסן-עציוני
המחירים בטבלה הם מחירים לאחר ימי המכירה שהתקימו לבוגריםhttps://forum.benakel.org/post/18201 -
-
-
@אליהו-ארגמן נכון ללפני שבוע לפי הטבלה שהם פרסמו נשארו 374 (יש עוד כמה עשרות דופלקסים שהם לא למכירה כך שיש עדין למעלה מ400)דירות כך שכל הנראה נמכרו שם כבר כמה מאות דירות
מצורפת הטבלהמלאי-דירות-מעודכן-סוף-יום-23.03.26 (1).xlsx@יהודי-טוב כרגע זה באזור 250 דירות שנמכרו
-
לי יש הצעה מעניינת מאוד ומשתלמת הרבה יותר על דירה שם באיזור,
רכישת דירה על הנייר עם הגנה מאוד גבוה ואפס סיכון על הקרן. -
לי יש הצעה מעניינת מאוד ומשתלמת הרבה יותר על דירה שם באיזור,
רכישת דירה על הנייר עם הגנה מאוד גבוה ואפס סיכון על הקרן. -
@שששששש
זה הכותרת, כמובן,
אבל זו ממש לא ההצעה.הרעיון הוא שותפות עם סיכוי לרווח ו 0 סיכון לכסף,
מתאים לזוגות צעירים החל מ 200 אש''ח הון עצמי.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות