דילוג לתוכן

ג'וס פלאס

פרנסה
2 2 43 1

נושאים מוצעים

• 6 הצבעות
    21 פוסטים
    291 צפיות
    ביזנייעסב
    לא בלתי מעניין.
  • 5 הצבעות
    18 פוסטים
    512 צפיות
    Y
    לא ראיתי בשום מקום שעצמאי שאינה עונה להגדרה יש הגבלה על פטור בביטוח לאומי ואחר כך משלם 121 אחוז איפה עוד זה מוזכר ומה היגיון שמשלם בלי שזה מבטח אותו
  • שימוש ב- AI בציבור החרדי

פרנסה
    68
    2 הצבעות
    68 פוסטים
    4k צפיות
    I
    מה יותר בעייתי..? והלוואי וישקיעו בזה כמו שצריך.. ואני כן משתמש בבינה שהיא כשרה בפלטפורמה מסוימת שהיא מתוכנתת לענות רק על שאלות מסוימות באותו נושא ומנותקת מהאינטרנט הכללי ככה שאני בעד הנוחות המטורפת של זה ויודע כמה זה עוזר אבל בסופו של דבר לא בעד כל מחיר.. לא בעד הרוחניות שלי..
  • מה זה 'יזמות'?

הועבר פרנסה
    7
    6 הצבעות
    7 פוסטים
    484 צפיות
    איציק התותחא
    @משה-חיים כתב במה זה 'יזמות'?: מתוך כל המשתתפים בפרויקטים של בניה - למי מגיע בדרך כלל הנתח הגדול ביותר? ליזם! למה---הוא לא עבד כלום?! רק קישר בין גורמי המקצוע השונים... והתשובה היא שהרווחים לא נמצאים דווקא בידיים, אלא בראש, בחכמה, באנרגיה שאנחנו מזרימים..!! המאמר שכתבת מאוד יפה, אבל הוא לא מדויק לחלוטין. יזם לא בהכרח מרוויח יותר כסף מאחרים בזכות חוכמתו בלבד, אלא בעיקר משום שהוא לקח סיכון משמעותי והיה מוכן להפסיד סכום כסף גדול במקרה שהפרויקט לא יצליח או אם משהו ישתבש.
  • 6 הצבעות
    93 פוסטים
    5k צפיות
    איציק התותחא
    @shimon נשמח אם תוכל להעלות בזמנך הפנוי עוד פרטים על הקורסים המסובסדים לטובת הציבור. תודה!