דילוג לתוכן

ביטו"ל לבעלי עוסק פטור

פרנסה
1 1 23 2
  • אשמח לעצתכם פתחתי עוסק פטור לפני כמה ימים
    והיום קיבלתי מביטו"ל דרישות תשלום אחרות
    תכל'ס עלה לי מ כ170 לכ 270
    לע"ע לא הרווחתי שקל מהעסק והצפי לפי מה שהצהרתי הוא רווח של 3300 לחודש
    אודה לעצות איך לצמצם את התשלום

נושאים מוצעים

• ג'וס פלאס

פרנסה גוס פלאס פירמידות שיווק
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    55 צפיות
    מ
    לא בדיוק פירמידה. אבל גם לא הכנסה פאסיבית בלי לעשות כלום, ובוודאי שלא התעשרות מהירה. מחקר על זכיינות ג'וס פלאס (5).pdf מחקר על זכיינות ג'וס פלאס (4).pdf annual_earnings_summary (2) (1).pdf מתורגם (1) (1).pdf
  • מיזם עבודת קודש

פרנסה וואהל עבודת קודש חסידי
    9
    3 הצבעות
    9 פוסטים
    627 צפיות
    ב
    אולי ש'בנקל' יפתחו את הפרויקט "עבודת הקודש" גם לליטאים. כמובן שלא יהיה מיועד לאברכים אלא לאנשים שעובדים. בסוף בשביל לחסוך כסף צריך שיהיה אותו.
  • 6 הצבעות
    21 פוסטים
    297 צפיות
    ביזנייעסב
    לא בלתי מעניין.
  • 4 הצבעות
    15 פוסטים
    502 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @אנונימי2 כתב בעוסק פטור או עוסק זעיר-מה יותר כדאי?: זה נכון שניתן לפתוח עוסק זעיר ואז להיות זכאים לפתוח קרן השתלמות ואח"כ ניתן לסגור את העסק ולהמשיך להפקיד בקהש ? זה נכון שניתן לפתוח במקביל בכמה חברות קרן השתלמות וכך ניתן להפקיד בשנה 40000 ? זה נכון כמו שזה נכון שניתן לעבוד אצל כמה מעסיקים ולהצהיר אצל כולם בטופס 101 שזה עבודה יחידה ולא לשלם מס הכנסה. בסוף מס הכנסה יחייבו הכל עם ריבית 4% והצמדה ואז לא הרווחנו כלום.
  • בקשה לשינוי סוג תיק ל"בעל עסק זעיר"

הועבר פרנסה
    15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    547 צפיות
    ד
    בעיניי הנקודה המשמעותית היא אנשים שמרוויחים מלדווח פחות הוצאות: נשים בתקופת הפוריות, אנשים שיש להם יותר הוצאות (עסקים שמוכרים מוצרים, או עסקים בשנים של השקעות מרובות- בניית אתר, והוצאות נוספות שיכולות להקטין את הנטו). ולמי שקצת סקפטי לגבי טוב ליבה של המדינה, יכול להיות שכדאי לבדוק עם רו"ח מקצועי, אם זה אכן לטובתו לעבור. חשוב לציין כי יש תקופת צינון (לא התעמקתי, אז אין לי את הפרטים המדויקים, לי אישית זה פחות רלוונטי)