דילוג לתוכן

ביטו"ל לבעלי עוסק פטור

פרנסה
1 1 23 2
  • אשמח לעצתכם פתחתי עוסק פטור לפני כמה ימים
    והיום קיבלתי מביטו"ל דרישות תשלום אחרות
    תכל'ס עלה לי מ כ170 לכ 270
    לע"ע לא הרווחתי שקל מהעסק והצפי לפי מה שהצהרתי הוא רווח של 3300 לחודש
    אודה לעצות איך לצמצם את התשלום

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    7 פוסטים
    158 צפיות
    פשוט יהודיפ
    @ia90990 כתב בעוברים לקנות מייצור שחור לבן!!!: לעשות סמל זה ממש להרגיז את הציבור הכללי כבר וזה יביא לגירעון אם כבר אנחנו עוד לא חצי מהמדינה בשביל זה.. כתב בעוברים לקנות מייצור שחור לבן!!!: ברור שאני מדבר יותר על הרעיון ולא על המעשי
  • מיזם עבודת קודש

פרנסה וואהל עבודת קודש חסידי
    9
    3 הצבעות
    9 פוסטים
    627 צפיות
    ב
    אולי ש'בנקל' יפתחו את הפרויקט "עבודת הקודש" גם לליטאים. כמובן שלא יהיה מיועד לאברכים אלא לאנשים שעובדים. בסוף בשביל לחסוך כסף צריך שיהיה אותו.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    165 צפיות
    I
    אם אתה צריך עזרה בייעוץ עסקה יש בינה מלאכותית של משרד העבודה שמייעצת בחינם לכל עסק ובעל רעיון לעסק והכי חשוב היא כשרה לגמרי! [לא מחוברת לאינטרנט ולא עונה על שאלות אחרות] https://bizdata.org.il/dashboard
  • בקשה לשינוי סוג תיק ל"בעל עסק זעיר"

הועבר פרנסה
    15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    547 צפיות
    ד
    בעיניי הנקודה המשמעותית היא אנשים שמרוויחים מלדווח פחות הוצאות: נשים בתקופת הפוריות, אנשים שיש להם יותר הוצאות (עסקים שמוכרים מוצרים, או עסקים בשנים של השקעות מרובות- בניית אתר, והוצאות נוספות שיכולות להקטין את הנטו). ולמי שקצת סקפטי לגבי טוב ליבה של המדינה, יכול להיות שכדאי לבדוק עם רו"ח מקצועי, אם זה אכן לטובתו לעבור. חשוב לציין כי יש תקופת צינון (לא התעמקתי, אז אין לי את הפרטים המדויקים, לי אישית זה פחות רלוונטי)
  • 6 הצבעות
    94 פוסטים
    5k צפיות
    פורוםפ
    @עומק-הסיכוי כתב ברעיונות להגדלת הכנסות לאברכים: @המבקר הכנסה של אברכיות זה גם רעיון הכנסה לאברכים כמה צדק בדבריך... לפעמים כל הסיפור זה עידוד מהבעל וכן עזרה על ידו במיצוי זכויות (פשוט ,לביצוע בלי להעזר) וכן בקשה למשכורת גבוהה יותר במקרה של וותק טוב. ועוד...