דילוג לתוכן

פתיחת קופת גמל להשקעה לנער בן 16 ללא תעודת זהות

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
2 2 37 2
  • אני מעוניין לפתוח קופת גמל להשקעה עבור בחור כבן 16.
    חשוב לציין כי לנער יש חשבון בנק פעיל על שמו , אך בשלב זה עדיין אין ברשותו תעודת זהות.
    האם ידוע לכם על גופים המאפשרים פתיחת קופה לנער בגיל זה באמצעות דרכון בלבד?

• אני מעוניין לפתוח קופת גמל להשקעה עבור בחור כבן 16.
    חשוב לציין כי לנער יש חשבון בנק פעיל על שמו , אך בשלב זה עדיין אין ברשותו תעודת זהות.
    האם ידוע לכם על גופים המאפשרים פתיחת קופה לנער בגיל זה באמצעות דרכון בלבד?

@מכונת-חישוב
    יש אפשרות ע''י חתימה של ההורים‚ אבל יותר מומלץ להנפיק ת.ז. לצורך פעולות עתידיות שיכול להקשות אם זה בדרכון
    (כמו אם נכנסים דרך אתרים ממשלתיים שאפשר ע''י ת.ז. או בהצלבת מידע עם הבנק)
    -במיוחד שבגיל 16 הנפקת ת.ז. זה בחינם אז למה לא לעשות את זה פשוט....

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    22 פוסטים
    197 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: על החלק הראשון בדבריך לדעתך מותר הלכתית לסחור באופציות על החברה שמעסיקה אותך למרות שבחוזה הם אומרים שאסור? אם אוסרים בחוזה זה שאלה של גזל (אני עובד אצל גוי אבל גזל עכו"ם אסור על פי הלכה) אני חשבתי שאתה מתכוון שעצם הפעולה גוזלת מהחברה. @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: מוודא שהבנתי את הדוגמא שלך .... אלא מה, תמכור את האופציה ששווה בסוף השנה בעצם 40 אם הבנתי נכון ואז תישאר עם מניות (שעדיין אצל הנאמן) ששווים 6,000 + 4,000 תמורת האופציה וגידרת את ההפסד למחיר הפרמיה אני בכיוון? כן אבל כיוון שאני אישית לא מספיק בקי באופציות אמרתי שיותר נכון ללמד את @עומק-הסיכוי את כללי הRSU שהם די פשוטים ולקבל ממנו ייעוץ בהתאם לצרכים הספציפיים.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    146 צפיות
    אבי ר.א
    @רואה-את הנולד עיין מה שכתבו כאן ארגון בנקל.
  • 4 הצבעות
    10 פוסטים
    432 צפיות
    טריידרט
    @גמל-און כתב במיי-גמל - השוואת מסלולי השקעה: @טריידר אתה מצליח להבין מה שרשום באקסל? לא
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    617 צפיות
    ג
    @בעז-ה כתב בהסבר על נתונים בקופת גמל: תודה לכל העונים https://forum.benakel.org/user/גמל-און אשמח להסבר על מסחר עצמאי, בפרט לאדם כמוני שלא מבין בזה כלום, ורק התייעצתי עם מקצועי בלבד בפרוג ועשיתי כדבריה, כרגע יש לי באיזור ה150 אלף מושקעים... ושוב תודה רבה מסחר עצמאי זה פשוט יותר ממה שזה נראה. פותחים חשבון באחת החברות כמו אקסלנס, מבצעים העברה מחשבון הבנק, וכשהכסף מופיע בחשבון ההשקעות – אפשר לרכוש ניירות ערך או קרנות. השאלה היא האם כדאי למכור את הכספים שהפקדת בקופת גמל להשקעה או לקחת הלוואה מהקופה ולהעביר למסחר עצמאי. אם תרצה עזרה באופן פרטני וללא תשלום, אתה מוזמן להשאיר לי פרטים באתר שלי.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    213 צפיות
    ס
    @רייך-ניסן קופת גמל להשקעה אי אפשר, קופת גמל לתגמולים ופיצויים אפשר.