דילוג לתוכן

דרמה - הסולידית מודיעה: אני עצמי כבר לא משקיעה פסיבית

שוק ההון והשקעות
23 10 647 10

נושאים מוצעים

• 12 הצבעות
    9 פוסטים
    176 צפיות
    העץ הרענןה
    @אבי-ר. said: נראה לי שהבעיה היא שבספוילר א"א ללחוץ על אנטר, ז"א הכל צריך להיות כשורה ארוכה, לכן זה לא עבד לו. תודה על דאגתך עבד לי!
  • כסף על הרצפה

שוק ההון והשקעות נדלן השקעות פסכולוגיה
    2
    6 הצבעות
    2 פוסטים
    139 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @שמעון-יוחאי-חסן כהמשך לכסף על הרצפה--- מצרף את נתוני בנק ישראל שפורסמו בימים האחרונים [מאתר SPONSER] ג"כ בהקשר זה: נתוני בנק ישראל לחודש פברואר 2026 חושפים כי הציבור הישראלי מחזיק כ-225 מיליארד שקל בחשבונות העו"ש סכום אדיר שרובו אינו נושא ריבית כלל למרות סביבת הריבית הגבוהה בעוד שהפקדה בפיקדונות לטווח של חצי שנה עד שנה יכולה להניב ריבית ממוצעת של 3.88%, הריבית על פיקדונות יומיים נמוכה משמעותית ועומדת על 1.25% בלבד
  • האם להשקיע בריאל האיראני???

שוק ההון והשקעות השקעות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    423 צפיות
    ברכת ה' תעשירב
    ומה אם טראמפ יממש שם את הרעיון שהוא הציע לאחרונה בענין עזה הנפקת מטבע דיגיטלי יעודי לתושבי אירן עיין כאן https://www.cryptojungle.co.il/stablecoins/trump-board-of-peace-stablecoin-gaza/
  • 3 הצבעות
    50 פוסטים
    5k צפיות
    רואה את הנולדר
    שוק השבוע מדדים (רביעי-רביעי) מדד S&P 500: +1.1%, נאסד"ק 100: ~+2%. שניהם בשיאי כל הזמנים. שבוע שביעי רצוף של עליות. מה קרה שבוע סוער! ראלי השבבים המשיך בכוח: AMD חצתה $700B שווי שוק, מייקרון ממשיכה לטוס, וסיסקו דיווחה על הכנסות שיא ($15.8B, +12%) ועפה 17% באפטר. האינפלציה חזרה לכותרות: CPI באפריל קפץ ל-3.8% (מעל הצפי), PPI הזניק 6% שנתי, והנפט מעל $100. תשואת ה-10Y טיפסה לשיא 2026 (4.47%), ול-30Y חצתה 5%. ביום רביעי שני שלישים מהמניות ב-S&P סגרו באדום – הטק גרר הכל לבד. ברקע: טראמפ נחת בבייג'ינג לפסגה עם שי, וג'נסן הואנג הצטרף למשלחת. השיח שוק של שתי מהירויות. השבבים והטק רצים קדימה כאילו אין מלחמה ואין אינפלציה, כל השאר סופג. מייקל ברי אמר שזה מזכיר לו 2000. מצד שני – 84% מחברות ה-S&P הִכו תחזיות רווח, השיעור הגבוה ביותר מאז 2021. הפסגה בבייג'ינג מעלה תקוות לפתיחת ייצוא שבבים לסין, אבל גם חשש ממכסים ומטייוואן. שורה תחתונה: הרווחים מצדיקים, האינפלציה מפחידה, והריכוזיות מדאיגה. קדימה נתוני מכירות קמעונאיות באפריל ודו"ח Applied Materials אחרי הסגירה היום – אותות קריטיים לחוזק הצרכן ולביקוש...
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    940 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים