ועידת תבונה לכלכלה, בניני האומה - ז' אלול + הנחה בלעדית לחברי פורום בנקל
-
-
החל משעה 5:00:00
-

פששש....
יהודה בייפוס קיבל הכי הרבה בפערפער של ארבעה מצביעים!!!!
-
העתק מפורום אחר מה שמישהו כתב
חזרתי מוועידת תבונה בירושלים
להלן כותרות מיקי רייסנר:- מחירי הדירות לא צפויים לעלות בעתיד הקרוב.
- בשוק הנדלן יש בפועל כיום ירידת מחיר של10% 15% ואפילו יותר בחלק מהמקומות, זה המון!!!
לדבריו הקבלנים לא מוכנים שיראו את זה בדוחות שלהם לכן מציעים מבצעים משמעותיים כמו רכב במתנה, משכנתא לשנתיים ע"ח הקבלן - הכל הכל כדי שלא ישתקף ירידת מחיר!!
(זה גם מסביר למה במדד מחירי הדירות לא רואים את הירידה). - בעלי ההון העצמי הגבוה בציבור הכללי כעת משקיעים באפיקים אחרים שמניבים להם תשואה גבוהה במיוחד לא בנדל"ן - מסמן אותם כגורם משפיע בירידת מחירי הנדל"ן
- צופה מכה בבורסה מה שיבריח את המשקיעים בעלי המעמד הבינוני שלא יוכלו להחזיק מעמד - בחזרה לנדל"ן
- התחדשות עירונית - במצב לא משהו אחוז גבוה לא יצא לפועל בטווח הנראה לעין (כולל שלו עצמו!),
כן, גם כאלו שהעירייה כביכול תומכת או יותר נכון לא מתנגדת להם. מציע לרוכשים בהתחדשות לתמחר בזהירות יתרה את רכישתם באזורים אלו. - רכישת דירות מפוצלות לא חוקיות בשכירות גבוהה לעובדים זרים - רק למי שיש כבר דירה משלו ולא ירעב ללחם במידה ותוכניותיו ישתבשו (העירייה תאכוף וכדו') ויושכר במחיר רגיל.
- הציבור החרדי כמעט נגמל ב"ה מקבוצות רכישה תקופה אחרי הציבור הכללי, הוא פשוט מגיב באיחור.
-

פששש....

פששש....
שישה
-
@שואף-ליותר האם יש לך בקובץ שמע??
-
אני לא מבין למה אנשים שמתפרנסים כל הזמן מאברכים, וזה קהל היעד שלהם. עושים כנס שיווק בזמן הסדרים.
נשגב מבינתי.אני לא מבין למה אנשים שמתפרנסים כל הזמן מאברכים, וזה קהל היעד שלהם. עושים כנס שיווק בזמן הסדרים.
נשגב מבינתי.אני מאמין שרוב המשתתפים לא היו אברכים
אין דרך לעשות כזה כנס ארוך לא בזמן הסדרים
ויש שידור חוזר -
אני לא מבין למה אנשים שמתפרנסים כל הזמן מאברכים, וזה קהל היעד שלהם. עושים כנס שיווק בזמן הסדרים.
נשגב מבינתי.אני מאמין שרוב המשתתפים לא היו אברכים
אין דרך לעשות כזה כנס ארוך לא בזמן הסדרים
ויש שידור חוזר
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות