עשרות אחוזים בשנה מנדל"ן
-
מפורום אחר מה שאחד כתב
יצא לי לאחרונה לסייר בכמה דירות במתחם הסופרים,
מקום שהיה אמור להיות מתוכנן ברמה הכי גבוהה שאפשר, לאחר שלמדו מהליקויים התכנוניים בתוך בני ברק
ופשוט כאב לי הלב,
א. הדירות עצמם מתוכננות ברמה גרועה ביותר, עד כדי כך שיש לי השערה ששילמו לאדריכל תשלום נוסף כדי שיתכנן את זה בצורה הכי גרועה שאפשר, ואפרט, אמנם התרגלנו שכיום לא עושים הול בכניסה לבית אבל עדיין ברוב הבתים שנאי מכיר מוצאים פיתרון שלא כל אחד שפותח את הדלת יראה את כל הבית, כמו כן המטבח תקוע בתוך הסלון ממש, בלי שום הפרדה, הסוכות או שהם קטנות ידי, ואם הם גדולות אז הם בחדר שינה של ההורים, זה כנראה כדי לחסוך מהאברך המסכן לקנות מיטה מתקפלת, והארון בגדים? שיירטב מהגשם לא נורא.
ב. איך ייתכן שב2026 לא מצמידים חניה לכל דירה, האם גם שם המדרכות אמורות להפוך לחניה ציבורית.
ג. הבניינים צפופים מאד, אחד בתוך האף של השני.וכאן אני שואל למה לבנות ככה לא חבל לקחת מקום כל כך נפלא ואסטרטגי ולהרוס אותו?
-
כל כך הרבה שטח ואין כמעט מרחק בין הבניינים. ממש כמו בעיר העתיקה בירושלים.... אולי חשבו שהאוירה תעלה את המחיר חחח
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות