דילוג לתוכן

לימודי BA

הועבר תעסוקה, עסקים ויזמות
1 1 226 1
  • ברצוני לשאול למי שאינה מורה האם יש למה לעשות תעודת BA או לא?
    שילמנו כבר סכום ללימודים אלו ונשאר לנו עוד לשלם. ונראה שלא נמשיך בהוראה האם יש תועלת בתעודה זו או לא?

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    69 צפיות
    מ
    כן, אני יודע שזה קצת כמו לשאול "איזה עסק לפתוח" — אבל בכל זאת אנסה את מזלי יש לי אתר מכירות למוצרים פיזיים, ואני מחפש רעיון למוצר או קטגוריה שכדאי להתמקד בהם. הכיוון שאני מחפש הוא מוצר ש: עדיף שיהיה מתכלה או כזה שחוזרים לקנות שוב ושוב (כמו ראשי דיו, עדשות וכו') יש לו ביקוש קיים ומשמעותי לא גדול או מסורבל מדי מבחינה פיזית יהיה קצת מעניין ולא מוצר "אפרורי" מדי יהיה בתחום שאפשר להרחיב בהמשך לעוד מוצרים וקטגוריות אני לא מחפש בהכרח "מוצר מנצח", אלא רעיונות לתחומים או נישות שלדעתכם שווה לבדוק. אשמח לשמוע רעיונות למוצרים או תחומים שאתם חושבים שיש בהם פוטנציאל.
  • 2 הצבעות
    18 פוסטים
    393 צפיות
    ה
    @נפקא-מינה נכון ולא נחזור על כל הסיטואציות האפשריות אבל זה כמו שידברו על עבודה בסופר ואנשים יתחילו לתזכר לבדוק ייחוד כשרות המזון בארוחות שהעסק מספק לעובדים ועוד כל מיני דברים שלא קשורים אף שהם חשובים. על פי רוב אין בעיות ומה שיש אפשר לפתור מה שכן יבדוק כל אחד אם זה ראוי לו אבל הפורום פה לא מקום לדיונים מהסוג זה לכן לא העלתי את הנושא.
  • מיזם עבודת קודש

תעסוקה, עסקים ויזמות וואהל עבודת קודש חסידי
    11
    5 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    דוד קד
    למשהו יש את הפרטים שלהם מייל או מס פל' לקבל פרטיים או שכל זה כבר שייך להיסטוריה וסתם שיגעו אותנו
  • 6 הצבעות
    107 פוסטים
    10k צפיות
    ב
    אבל בסוף צריך להחזיר אז השאלה אם יש מקומות שההחזר די דומה לשכירות לגבי הגדלת הכנסה מה לגבי קישורים שיתופיים? אני לא יודע איך זה עובד אבל אם כל אחד יעלה או ישלח אפי' לחשבון שני שלו קישור שיתופי ויזמין משם יכול להיות שזה יעזור (כמובן מי שמזמין באתרים)
  • לימודי קידום נוער

הועבר תעסוקה, עסקים ויזמות
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    524 צפיות
    צופה ומביטצ
    לדעתי תעודה מועילה רק במוסדות מטעם המדינה, וגם אז רק אם זה אקדמי וכו'. לכן כמו שאומר @דוד-גולדברג הייתי משקלל לפני הכל שזה הכיוון והייעוד ולחר מכן בונה את התשתית של ההשכלה הנדרשת