בעלי משכנתא? יכולים לחסוך בהוצאות!!
-
זה מצוי שבנק דיסקונט לא מעוניין לקדם תיק למיחזור משכנתא ?
אני צריך להתקשר שלושה פעמים רק כדי שהיועץ "שלי" יחזור אלי רק כדי לעדכן אותי איזה מסמך חסר לו,
להתקשר עוד כמה פעמים כדי לבקש ולדרוש שיקדם את התיק, אחר שבועיים ששלחתי את המסמכים,
ואחרי הבטחה שהתיק הועבר לחיתום, אפס תגובה למשך שבועיים, ובכל מקרה תוקף האישור עקרוני פג מזמן.... -
@ia90990
העלית אישור עקרוני ולפי איך שזה נראה, רק בחודש שעבר הוצאת את המשכנתא, ולכן התשלום הראשון הוא על יותר מחודש,
[דהיינו מחשבים את ההחזר הראשון מזמן החתימה עד תאריך הפירעון הראשון שבדר"כ הוא יותר מחודש].מחודש הבא ההחזר החודשי שלך יהיה כמו שמופיע בלוח התשלומים.
-
@זיבורית-דידך
העלית את הסלים אחידים. לא את הסל מוצע. -
@אשר-רוזנבוים
כן, אמר לי יועץ משכנתא שמיחזור פנימי בדיסקונט דרכו לוקח חודשיים בערך,
השאלה שלי, היא האם בסוף מטפלים בזה לבד, והאם לא משנה שהאישור העקרוני פג תוקף ?
(אגב, איימתי עליהם לעבור למיחזור בהפועלים אם לא יטפלו בתיק, זה עוזר ?) -
@טריידר
דיסקונט -בשונה משאר הבנקים- יותר "מתחשבים" בזה שהאיטיות הגיעה מהם, והם יכולים להאריך את התוקף של האישור עקרוני.
כמובן שבאם הם יעלו מרווחים בצורה דרסטית- הם לא ישאירו את הריביות באותם תנאים.לא כ"כ הבנתי מה ששאלת "האם בסוף מטפלים בזה לבד?".
לגבי איום לעבור לפועלים, באם תביא להם אישור עקרוני על אותם ריביות שהם הביאו לך, זה יכול לעזור, אבל עדיין לא משמעותי.
תבין, כמו שאתה אומר להם את זה- ככה גם עוד מאה אנשים אומרים להם את זה בכל יום, ולמרות האמירות הם נשארים אצלם... -
@אשר-רוזנבוים כתב בבעלי משכנתא? יכולים לחסוך בהוצאות!!:
לא כ"כ הבנתי מה ששאלת "האם בסוף מטפלים בזה לבד?".
האם מטפלים בזה באיטיות רבה, או שללא תזכורת "ישכחו" ולא יטפלו בזה כלל (מאחר והם לא מרוויחים מהורדת הריבית...) ?
תודה רבה על המענה המפורט !
-
@אשר-רוזנבוים
לא העניין התשלום הראשוני העניין הסכום הכולל שעלה בכ2000 ש"ח.. -
פוסט זה נמחק!
-
@שמיל-שמיל כתב בבעלי משכנתא? יכולים לחסוך בהוצאות!!:
אם אתה בלאומי הכל טוב
הבעיה מתחילה כשאתה בבנק אחר ורוצה למחזר [או לקבל הצעה למיחזור] מסלול אחד אצל לאומי, פה בא בנק לאומי ואומר אני ימחזר לך בתנאי ששליש מהמסלול הזה יהיה קבוע השני שליש הנוספים לבחירתךאני גם לא דיברתי על מיחזור פנימי אלא על מיחזור חיצוני- מיחזרתי מפועלים ללאומי,קוראים לזה מיחזור דרגה 2, נכון שיש בנקים שלא עושים את זה אבל דווקא לאומי מהבנקים שכן.
@זיבורית-דידך כתב בבעלי משכנתא? יכולים לחסוך בהוצאות!!:
מה שצירפתי מפועלים זה לא הסל המוצע?
העלית את הסלים אחידים. לא את הסל מוצע.
.
@טריידר כתב בבעלי משכנתא? יכולים לחסוך בהוצאות!!:
אני צריך להתקשר שלושה פעמים
זה מצוי בהרבה בנקים, פשוט צריך לנדנד.
דיסקונט -בשונה משאר הבנקים- יותר "מתחשבים" בזה שהאיטיות הגיעה מהם, והם יכולים להאריך את התוקף של האישור עקרוני
אבל לא רק, גם בבנקים אחרים בד"כ זה ככה (לא מציע אף פעם להסתמך על זה ולקחת סיכונים אך כך אני מכיר מנסיון העבר)
בהצלחה לכולם! -
@הגיוני
מה גובה ההכנסה צריך עבור תשלום משכנתא של 3950 לזוג ו5 ילדים -
@זיבורית-דידך
אתה מתכוון לשאול מבחינה רגלוטורית כשאתה לוקח משכנתא חדשה כמה הכנסה אתה צריך, או שאתה שואל מבחינת "כלכלה נבונה" כמה נכון שיהיה הכנסה למשפחה כזו, כדי שהם יוכלו לעמוד במשכנתא בכזה החזר? -
כמה נכון שיהיה הכנסה למשפחה כזו, כדי שהם יוכלו לעמוד במשכנתא בכזה החזר?
זה לא מדע מדויק, כל אחד והפקעל'ה שלו.