רעיונות להגדלת הכנסות לאברכים
-
@הברסלבר אם הבנתי נכון אז שאלת על בית שמש,
אם כך אקוה שאעזור לך קצת, אני מכיר קצת ובערך, אז קח את מה שאני אומר בערבון מוגבל, ותבדוק הלאה
א. צריך להכיר קצת את מערך הכוחות בעיריה, יש תחום בהסעות שמוחזק ע"י הליכוד, והקוים הריווחיים [=קצרים ונוחים] מוחזקים קרוב לצלחת, וקשה יותר להשיג אותם. ויש תחום שהוא פתוח יותר. כמדומני [ויכול להיות שאני טועה] שזה מתחלק בין המוסדות שהם תחת הרווחה [מעונות וכדו'] לבין המוסדות שהם תחת משרד החינוך.
אולי יש אברכים שחפרו יותר במערכת [לקבל קו טוב] ויוכלו לתת לך יותר ידע@המבקר אשמח ליצירת קשר איתך בפרטי
אני מלווה הסעות בבית שמש ויתכן ותוכל לעזור לי עם מידע שבידך
אשמח לתת מידע שאני יודע על בית שמש למי שזקוק לכך
תודה מראש [@הברסלבר באם יש לך פרטים אשמח לשמוע גם ממך]
S0533140301@GMA וכו'@המבקר כתב ברעיונות להגדלת הכנסות לאברכים:
@הברסלבר אם הבנתי נכון אז שאלת על בית שמש,
אם כך אקוה שאעזור לך קצת, אני מכיר קצת ובערך, אז קח את מה שאני אומר בערבון מוגבל, ותבדוק הלאה
א. צריך להכיר קצת את מערך הכוחות בעיריה, יש תחום בהסעות שמוחזק ע"י הליכוד, והקוים הריווחיים [=קצרים ונוחים] מוחזקים קרוב לצלחת, וקשה יותר להשיג אותם. ויש תחום שהוא פתוח יותר. כמדומני [ויכול להיות שאני טועה] שזה מתחלק בין המוסדות שהם תחת הרווחה [מעונות וכדו'] לבין המוסדות שהם תחת משרד החינוך.
אולי יש אברכים שחפרו יותר במערכת [לקבל קו טוב] ויוכלו לתת לך יותר ידע
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות