כיצד נפתרים מעמלות מיותרות לבנקים וחב' האשראי?
-
בד''כ אם מבאים אישור לימודים מהכולל זה בסדר [בלאומי זה מספיק ל4 שנים ואח''כ צריך כל שנה אישור בפאגי צריך כל שנה ובפועלים הם לא מקבלים את כל סוגי אישורי הכולל ]
לגבי אשראי אם יש לך פטור בבנק וזה אשראי בנקאי לא אמור להיות עמלות
אשראי חוץ בנקאי אם זה אשראי שאתה משתמש בו אז הם מורדים [זה ממש קל להגיד להם שאתה תרצה להוריד את הכרטיס] -
אני מעדכן
ומביא את כל ההתכתבות למען ילמדו
תשובת הבנק
עניתי להם
הסתיים בהצלחה!!!
בעזרת השם נעדכן גם שנה הבאה
אלא אם כן יעבור חוק שפוטר מהעמלות המיותרות האלה -
אני מעדכן
ומביא את כל ההתכתבות למען ילמדו
תשובת הבנק
עניתי להם
הסתיים בהצלחה!!!
בעזרת השם נעדכן גם שנה הבאה
אלא אם כן יעבור חוק שפוטר מהעמלות המיותרות האלה@רואה-את-הנולד תקשיבו משהו מוזר
בהמלצת הכותבים בדקתי וראיתי שאני משלם עמלה כל חודש על הכרטיס פניתי לבנק(לאומי) ואמרו לי שאין חיוב כזה והחיוב שראיתי הוא כל רבעון על ריבית במינוס אם לא ניצלתי אותה וכו אך כלל לא על הכרטיס.
ובכן משהו בזכרוני הציק לי אז פתחתי שוב את הפירוט וראיתי עמלה כל חודש בשם "דמי כרטיס" רשמתי את תאריכי הגביה,
כמובן שהרמתי טלפון תמה וזועם ולאחר בדיקה ממושכת טענה הפקידה שאין שום חיוב בתאריכים הנ"ל ויותר מזה יש לי פטור כרגע לאחר שהתעקשתי טענתה המעניינת היא כזו:"נכון שזה מופיע בפירוט אשראי כי בעיקרון אני אמור לשלם אך בפועל אין גביה ודמי החיוב הם אפס כי יש לי פטור וכהוכחה תחשבן כמה יוצא החיוב של כל החודש ותראה פער של 18.40"
נראה למישהו הגיוני ה"פלפול" הזה?? בכל מקרה אחרי שהחשבן העדכן.
אגב בעוד כמה חודשים פג לי הפטור ביקשתי שתסדר לי המשך ולאחר המתנה סידרה לי 50% אמרתי לה: תודה יש אפשרות "לסדר 100%"? ולאחר המתנה זה "הסתדר" ברוך ה' -
גם אתם רוצים להפטר מתשלומי עמלות מיותרים לבנקים ולחברות האשראי?
הנה כמה טיפים פשוטים להנאתכם:- סגירת ח-ן בנק מיותר או ישן תחסוך לכם תשלום ללא צורך של עלות ההחזקה שלו וגם תשפר את הדירוג אשראי שלכם.
איך סוגרים? פונים לסניף הבנק של הח-ן ההוא ומבקשים מהם לסגור ולא להלחץ מהשכנועים שלהם להשאיר.. - ביטול כרטיסי אשראי מיותרים או ישנים גם היא פעולה שתחסוך לכם עמלות מיותרות וכן תעלה את דירוג האשראי שלכם.
איך מבטלים? פונים לחב' האשראי או לבנק שלכם (במקרה של כרטיס בנקאי) ומבקשים לבטלו ולא להלחץ מהשכנועים שלהם להשאירו! - משלמים עמלות וריביות לבנק שלכם?
ראשית בדקו האם אתם זכאים לפטור או הטבות בעמלות ע''י השתייכות לאחד הקריטריונים הבאים: סטודנטים (כל ישיבה, סמינר או כולל טובים בדר''כ לעניין זה), עובדי הוראה (גם סייעות במעון וכו'), מועדוני לקוחות וכדו'
באם בדקתם ואינכם זכאים לזה,
תפנו לבנק/ים מתחרה/ים ותבקשו הצעה נגדית
(עובד מאוד טוב בהצעה לפתיחת ח-ן עם העברת משכורת חודשית קבועה)
ואז תחזרו איתה אל הבנק שלכם ותבקשו מהם להשוות ואף לשפר!
בכל מקרה מגיע לכם ליהנות מחבילת פעולות במחיר מופחת עפ''י נתוני השימוש שלכם
מסלול בסיסי יעלה לכם 10 ש''ח בחודש ומסלול מורחב יעלה לכם בין 20 ל-30 ש''ח לחודש - דמי כרטיס אשראי:
גם אתם מאלו שמשלמים על הכרטיס אשראי שלכם בין 17 ל-30 ש''ח לחודש?
ביכולתכם לבקש פטור מהם בפניה פשוטה ונעימה לשירות לקוחות של החב' אשראי או הבנק שלכם (במקרה של כ''א בנקאי) לעיתים תאלצו לשלוף את ה'איום' במעבר לחב' אשראי אחרת..
גם הם יודעים שניתן היום מאוד בקלות להשיג כ''א ללא חיוב של דמי כרטיס מיותרים
החב' מרוויחות מספיק כסף גם ללא הדמי כ''א שלנו..
כדאי לשים לב שהפטור לא מותנה בשימוש כלשהוא בכ''א
כי לפעמים שיצא שכרנו בהפסדנו וכדי להרוויח 17 ש''ח לחודש נאלץ להגדיל שימוש בו בהרבה יותר..
בכל מקרה כיום ישנם לפחות שני כ''א שלא גובים דמי כ''א בכלל וללא התנייה של כלום: - 'רעות תקני לי' של כא"ל
- 'כזה אני רוצה' גם הוא של כא"ל.
אשמח להתפדבק ממי שמאמר זה הביא לו תועלת!
בהצלחה רבה לכולנו!
אבישי
@אבישי-ויינגולד כתב בכיצד נפתרים מעמלות מיותרות לבנקים וחב' האשראי?:
אשמח להתפדבק ממי שמאמר זה הביא לו תועלת!
תרשה לי לפדבק אותך על אף שלא קיבלתי תועלת:)
אני נהנה מאשכולות שנפתחים במטרה צרופה- לעזור לאחרים.
יירבו כמותך! - סגירת ח-ן בנק מיותר או ישן תחסוך לכם תשלום ללא צורך של עלות ההחזקה שלו וגם תשפר את הדירוג אשראי שלכם.
-
@רואה-את-הנולד תקשיבו משהו מוזר
בהמלצת הכותבים בדקתי וראיתי שאני משלם עמלה כל חודש על הכרטיס פניתי לבנק(לאומי) ואמרו לי שאין חיוב כזה והחיוב שראיתי הוא כל רבעון על ריבית במינוס אם לא ניצלתי אותה וכו אך כלל לא על הכרטיס.
ובכן משהו בזכרוני הציק לי אז פתחתי שוב את הפירוט וראיתי עמלה כל חודש בשם "דמי כרטיס" רשמתי את תאריכי הגביה,
כמובן שהרמתי טלפון תמה וזועם ולאחר בדיקה ממושכת טענה הפקידה שאין שום חיוב בתאריכים הנ"ל ויותר מזה יש לי פטור כרגע לאחר שהתעקשתי טענתה המעניינת היא כזו:"נכון שזה מופיע בפירוט אשראי כי בעיקרון אני אמור לשלם אך בפועל אין גביה ודמי החיוב הם אפס כי יש לי פטור וכהוכחה תחשבן כמה יוצא החיוב של כל החודש ותראה פער של 18.40"
נראה למישהו הגיוני ה"פלפול" הזה?? בכל מקרה אחרי שהחשבן העדכן.
אגב בעוד כמה חודשים פג לי הפטור ביקשתי שתסדר לי המשך ולאחר המתנה סידרה לי 50% אמרתי לה: תודה יש אפשרות "לסדר 100%"? ולאחר המתנה זה "הסתדר" ברוך ה' -
@ia90990 כתב בכיצד נפתרים מעמלות מיותרות לבנקים וחב' האשראי?:
ניסיתי פעמיים - שלוש במזרחי טפחות ופשוט לא אכפת להם..
הם אמרו מצטערים אין לנו מה לעשות..@החושב כתב בכיצד נפתרים מעמלות מיותרות לבנקים וחב' האשראי?:
אצלי זה עבד אמרתי להם שיש לי חשבון בבנק אחר ושיניידו לי את החשבון וזה עבד
זה אמור לעבוד.
תבקש לנייד כמו ש@החושב כתב, ככה זה איום יותר ממשי.@משכנתא-בקצב-שלך כתב בכיצד נפתרים מעמלות מיותרות לבנקים וחב' האשראי?:
הם אמרו מצטערים אין לנו מה לעשות..@החושב כתב בכיצד נפתרים מעמלות מיותרות לבנקים וחב' האשראי?:
זה אמור לעבוד.
תבקש לנייד כמו ש@החושב כתב, ככה זה איום יותר ממשי.אני גם חושב שזה אמור לעבוד.
אבל כן יתכן שזה תלוי בדירוג האשראי,
למי שהדירוג אשראי פחות...
לא דחוף לבנק לשמר אותו כמו מי שהדירוג שלו מצויין. -
@משכנתא-בקצב-שלך כתב בכיצד נפתרים מעמלות מיותרות לבנקים וחב' האשראי?:
זה אמור לעבוד.
תבקש לנייד כמו ש@החושב כתב, ככה זה איום יותר ממשי.אני גם חושב שזה אמור לעבוד.
אבל כן יתכן שזה תלוי בדירוג האשראי,
לא דחוף לבנק לשמר אותו כמו מי שהדירוג שלו מצויין. -
@הגיוני כתב בכיצד נפתרים מעמלות מיותרות לבנקים וחב' האשראי?:
לא דחוף לבנק לשמר אותו כמו מי שהדירוג שלו מצויין.לא חושב שזה קשור כ"כ לדירוג, אולי,
אבל א"כ יותר מסתבר שזה תלוי כמה יש לו בעו"ש בד"כ. -
אם יש עוד אנשים שיכולים לשתף נוסחים איך הם ביקשו מה הם אמרו אני בטוח שזה יביא תועלת עצומה שאנשים יכולו פשוט להעתיק ולראות שזה עובד אצלם גם.
-
אם יש עוד אנשים שיכולים לשתף נוסחים איך הם ביקשו מה הם אמרו אני בטוח שזה יביא תועלת עצומה שאנשים יכולו פשוט להעתיק ולראות שזה עובד אצלם גם.
@רואה-את-הנולד
לדעתי זה לא הנוסח,
זו הגישה,
דבר איתו כאילו זה הבן שלך,
ולא כאילו זה אבא שלך.