דילוג לתוכן

עזרה בכתיבת קו"ח בהייטק

פרנסה
1 1 71
נושא זה פוצל מתוך הנושא שימוש ב- AI בציבור החרדי מונטיפיורי

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    20 פוסטים
    42 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @YM98745 בשביל לאחד צריך לקבל אישור איכלוס על ההיתר שאמור לכלול שינויים בלתי הפיכים בדירה שלא מאפשרים מגורים נפרדים כך שזה לא ממש אפשרי גם בהנחה שאתם מוכנים לעשות מסירה מוקדמת והוא ימשיך לשכור את הדירה
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    111 צפיות
    ש
    @חושב-שאני-גאון לא מכיר אבל מסקרנות תוכנית עסקית לצימר, או לישוב?
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    112 צפיות
    ה
    שלום לחברי הפורום הנפלא! אני מנסה כבר הרבה זמן לקבל פיצוי "מבצע עם כלביא" לעסק ללא הצלחה הבעיה היא במעבר מסלול מהוצאות מזכות לפיצוי קבוע אם מישהו נתקל בזה ויודע פתרון אשמח מאוד אם יאיר את עיני תודה נ.ב. מי שלא מבין את הבעיה כנראה לא יוכל לעזור בזה ולכן לא ראיתי צורך לפרט יותר מזה
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    330 צפיות
    ס
    @הגיוני כתב בעזרה בנושא מס הכנסה שיורד מדמי לידה: האם יש דרך כלשהי להוזיל את ההפרשות העצומות לב"ל ומס בריאות? לא. עד שכר של 7,522 ש"ח מנוכה לביטוח לאומי 4.27%, ומחלק השכר שמעל סכום זה מנוכה 12.17% לביטוח לאומי.
  • בקשה לשינוי סוג תיק ל"בעל עסק זעיר"

הועבר פרנסה
    15
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    506 צפיות
    ד
    בעיניי הנקודה המשמעותית היא אנשים שמרוויחים מלדווח פחות הוצאות: נשים בתקופת הפוריות, אנשים שיש להם יותר הוצאות (עסקים שמוכרים מוצרים, או עסקים בשנים של השקעות מרובות- בניית אתר, והוצאות נוספות שיכולות להקטין את הנטו). ולמי שקצת סקפטי לגבי טוב ליבה של המדינה, יכול להיות שכדאי לבדוק עם רו"ח מקצועי, אם זה אכן לטובתו לעבור. חשוב לציין כי יש תקופת צינון (לא התעמקתי, אז אין לי את הפרטים המדויקים, לי אישית זה פחות רלוונטי)