איך קונים ביטקוין?
-
שמעתי הרבה על ביטקוין לאחרונה, ואני מנסה להבין איך בפועל רוכשים אותו. אשמח לעזרה והסברים מפורטים על תהליך הקנייה.
תודה רבה!
-
שמעתי הרבה על ביטקוין לאחרונה, ואני מנסה להבין איך בפועל רוכשים אותו. אשמח לעזרה והסברים מפורטים על תהליך הקנייה.
תודה רבה!
@חופש-כלכלי
הצורה הכי קלה זה לקנות קרנות סל מחקות ביטקוין, יש גם כמה כשרות. -
תודה רבה!
@חופש-כלכלי אם אתה מעוניין לקנות ביטקוין ממש, האופציות המומלצות זה,
ביטס אוף גולד שזה בורסה ישראלית מפוקחת, אבל העמלות יחסית גבוהות,
https://www.bitsofgold.co.ilקראקן שזה בורסה אמריקאית מפוקחת כראוי עם עמלות יחסית נמוכות גם למשתמשים מתחילים, ויש לה פלוס נוסף, שהיא תומכת במגוון רחב יותר של מטבעות (אפשר לקנות בכרטיס אשראי החל מ10 דולר)
https://www.kraken.comלדעתי קראקן הרבה יותר מומלצת - הגרסה הקלאסית שלהם מאוד פשוטה ונוחה להבנה, חיסרון אחד לאנ"ש שזה באנגלית - והוא פתיר עם גוגל טרנסלייט..
בשני הבורסות הללו קיימת אפשרות למשמורת בארנק דרך החברה או קניה לארנק חומרה/תוכנה פרטי
-
@חופש-כלכלי אם אתה מעוניין לקנות ביטקוין ממש, האופציות המומלצות זה,
ביטס אוף גולד שזה בורסה ישראלית מפוקחת, אבל העמלות יחסית גבוהות,
https://www.bitsofgold.co.ilקראקן שזה בורסה אמריקאית מפוקחת כראוי עם עמלות יחסית נמוכות גם למשתמשים מתחילים, ויש לה פלוס נוסף, שהיא תומכת במגוון רחב יותר של מטבעות (אפשר לקנות בכרטיס אשראי החל מ10 דולר)
https://www.kraken.comלדעתי קראקן הרבה יותר מומלצת - הגרסה הקלאסית שלהם מאוד פשוטה ונוחה להבנה, חיסרון אחד לאנ"ש שזה באנגלית - והוא פתיר עם גוגל טרנסלייט..
בשני הבורסות הללו קיימת אפשרות למשמורת בארנק דרך החברה או קניה לארנק חומרה/תוכנה פרטי
@abaye123 כתב באיך קונים ביטקוין?:
קונים דרך הבנק הרגיל או דרך הברוקר הרגיל - שם הנייר IBIT
גילוי נאות - מחזיק -
קונים דרך הבנק הרגיל או דרך הברוקר הרגיל - שם הנייר IBIT
גילוי נאות - מחזיקבעצם אתה קונה חלקי ביטקוינים נכון ?
מה התשואות שזה עשה ? -
בעצם אתה קונה חלקי ביטקוינים נכון ?
מה התשואות שזה עשה ?@אנונימי2 כתב באיך קונים ביטקוין?:
מה התשואות שזה עשה ?אתה צריך לשאול כמה זמן הוא מחזיק
המידע כמה הוא עשה לא ממש רלונטישמעתי מאנשים שמבינים בזה שהאיש שהמציא את הביטקון
החזיק בו עד היום ועכשיו מתכוון למכור אותו -
@אנונימי2 כתב באיך קונים ביטקוין?:
מה התשואות שזה עשה ?אתה צריך לשאול כמה זמן הוא מחזיק
המידע כמה הוא עשה לא ממש רלונטישמעתי מאנשים שמבינים בזה שהאיש שהמציא את הביטקון
החזיק בו עד היום ועכשיו מתכוון למכור אותו@דוד-גולדברג כתב באיך קונים ביטקוין?:
שמעתי מאנשים שמבינים בזה שהאיש שהמציא את הביטקון
אף אחד לא באמת יודע מי "המציא" את הביטקוין, והפרופילים של "סטושי נאקמוטו" ממציא הביטקוין, לא פעילים מאז 2011..
אבל זה כן נכון שיש בחודשים האחרונים תזוזות מארנקים שמשוייכים לעידן דור המפתחים הראשוני של הביטקוין לארנקים/אחרים,
אמנם לביטקוין יש כמו "אגורות" רק שבביטקוין זה נקרא "סטושי" (כן, על שמו של..) ובביטקוין אחד יש 100,000,000 (מאה מיליון) סטושים..
אבל מה ש @תנועת-שליחות כתב זה בכלל לא לקנות את הביטקוין עצמו אלא זה תעודת סל על ביטקוין, אני מאמין שיש בפורום מי שיודע להסביר יותר טוב ממני מה זה בדיוק תעודת סל..
-
@דוד-גולדברג כתב באיך קונים ביטקוין?:
שמעתי מאנשים שמבינים בזה שהאיש שהמציא את הביטקון
אף אחד לא באמת יודע מי "המציא" את הביטקוין, והפרופילים של "סטושי נאקמוטו" ממציא הביטקוין, לא פעילים מאז 2011..
אבל זה כן נכון שיש בחודשים האחרונים תזוזות מארנקים שמשוייכים לעידן דור המפתחים הראשוני של הביטקוין לארנקים/אחרים,
אמנם לביטקוין יש כמו "אגורות" רק שבביטקוין זה נקרא "סטושי" (כן, על שמו של..) ובביטקוין אחד יש 100,000,000 (מאה מיליון) סטושים..
אבל מה ש @תנועת-שליחות כתב זה בכלל לא לקנות את הביטקוין עצמו אלא זה תעודת סל על ביטקוין, אני מאמין שיש בפורום מי שיודע להסביר יותר טוב ממני מה זה בדיוק תעודת סל..
אני מאמין שיש בפורום מי שיודע להסביר יותר טוב ממני מה זה בדיוק תעודת סל..
זה כבר מוזכר כאן בפורום, כמו שיש קרן נאמנות מחקה מדדים, כך יש קרן שמחקה ביטקוין.
יש אמריקאיות ויש ישראליות, וגם יש כשרות.
כמו כן יש גם קרנות שמחקות איתריום.