דילוג לתוכן

איפה כדאי לשים את החיסכון לכל ילד?

חיסכון לכל ילד
41 24 2.2k 6

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    53 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @צמיחה אם הסיכון לא גדול הסיכוי גם מוקטן בהתאמה. אני שומע יותר מידי פעמים את התשובה הזו מאנשים שדוחפים לצעדים מסוכנים "זה לא מדובר בסכום גדול" מנין כל אחד יודע להסביר מה נחשב סכום גדול לשני? אם זה נכון לעשות זה גם בסכום גדול ואם זה לא נכון זה גם בסכום קטן הדבר היחיד שיכול להיות מדד זה היחס בין ההשקעה הזו לכל תיק ההשקעות של השואל ורמת הסיכון הכללית של התיק.
  • 3 הצבעות
    32 פוסטים
    621 צפיות
    בואו חשבון.ב
    @יוסי-לוי כתב במי אמר שהכסף המוכפל בחיסכון לכל ילד ישמש לחתונה.: במיוחד שזה כסף שנפתח אחרי החתונה. מתחתנים אצלכם לפני גיל 18??? למעיישה, דווקא מי שמכפיל יהיה לו יותר אפשרות לומר לילד שכל ה70,000 שנמצאים שם מיועדים לחתונתו, ואם הוא מתכנן לטוס עם זה לחול או משהו, שידע שזה במקום החתונה (כי הוא הוסיף כסף שהיה יכול ללכת לאבא) אבל מי שלא הכפיל נמצא יותר בסיכון על ה35,000. האמת שזה נידון שיותר קשור לחינוך ילדים מאשר לפורום כלכלי, אבל אמרתי פעם למישהו שאם זה שאלה בשבילו, אז זה יהיה שאלה גם בשביל הילד.
  • חיסכון לכל ילד

הועבר חיסכון לכל ילד חיסכון לכל ילד
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    264 צפיות
    א
    @סייעתא-דשמיא אכן, טעות שלי. אם כי זכור לי שתשואה כהלכה אמרו שאלטשולר חושבים גם על הכיון.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    161 צפיות
    צ
    @יעקב-פר לא לשכוח להגיש אח"כ בקשה להחזר מס, על מס רוחי הון. [אם באמת יש זכאות, כגון נקודות זיכוי שלא מנוצלות, כפי שמצוי בגיל 18 שאין עבודה] רק שסביר להניח שלא מדובר כאן על סכום גבוה בכלל.
  • כספי חיסכון לכל ילד

חיסכון לכל ילד
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    358 צפיות
    ג
    תשואה מצטברת מאז ההקמה זמינה לצפייה באתר: https://www.gemel-on.co.il/חסכון-לכל-ילד