השקעה ושמה 'אופציות' - מאמר ראשון
-
@מנחם-22 לא הבנתי, ואם המאמר אמין (לדעת הבינה מלאכותית) כן הייתה משקיע בלי להבין? ועוד באחד הכלים הכי מסוכנים בשוק ההון
-
@moshe39
לא הבנתי מה לא הבנת!
יש כאן בפורום מאמר שהתפרסם לציבור שהבינה אומרת עליו שהוא לא אמין,
למה לא נכון לפרסם את זה לתועלת הציבור?? -
@אבי-ר. כי הבינה מלאכותי נתפסה לשמות (זה חשוב) כשמטרת המאמר היא הרעיון
ובפועל זה לא משנה, כי בלי הבנה יסודית במה זה אופציות ואיך הם מתומחרות אסור להתקרב לשם -
@moshe39
לא הבנתי מה לא הבנת!
למה לא נכון לפרסם את זה לתועלת הציבור??@אבי-ר. כתב בהשקעה ושמה 'אופציות' - מאמר ראשון:
למה לא נכון לפרסם את זה לתועלת הציבור??כל מידע גם מבינה מלאכותית זה תועלת לציבור וחשוב לפרסם.
@moshe39 לא התכוון שלא לפרסם.בינה מלאכותית זה כלי לא יציב.
בלי שאתה מבין בעצמך אי אפשר לגמרי לסמוך עליה.
אחד התלמידים שלי בדק את מה שלמדנו (והתלמיד ראה שזה עובד) עם ג׳יפיטי גרסה הקודמת
והוא כתב לו שטויות על זה ולאחר שיצאה גרסה חדשה פתאום ג׳יפיטי התחיל להבין.
ויש גם רגרסיה.
ולענינינו במאמר הנ״ל באמת היו כמה טעויות אבל איך למדוד האם לפסול בשביל זה הכל?.בקיצור AI — כבדהו וחשדהו!
-
@אבי-ר. כתב בהשקעה ושמה 'אופציות' - מאמר ראשון:
למה לא נכון לפרסם את זה לתועלת הציבור??כל מידע גם מבינה מלאכותית זה תועלת לציבור וחשוב לפרסם.
ויש גם רגרסיה.
ולענינינו במאמר הנ״ל באמת היו כמה טעויות אבל איך למדוד האם לפסול בשביל זה הכל?.בקיצור AI — כבדהו וחשדהו!
@עומק-הסיכוי דווקא הכנסתי את המאמר שלך קודם, והוא נתן ציון של כמדומני 9 או 9.5 מתוך 10, וגם את זה הוא הוריד על שטויות, על המאמר כאן הוא שלל את הנתונים מכל וכל!
-
@אבי-ר. כתב בהשקעה ושמה 'אופציות' - מאמר ראשון:
ויש גם רגרסיה.
@עומק-הסיכוי
אני מכיר משקיעים אקטיביים שאצלם חלק מהשלבים לפני הכניסה למניה זה בדיקה ב-GPT על המניה. -
@עומק-הסיכוי
אני מכיר משקיעים אקטיביים שאצלם חלק מהשלבים לפני הכניסה למניה זה בדיקה ב-GPT על המניה.@צמיחה כתב בהשקעה ושמה 'אופציות' - מאמר ראשון:
אני מכיר משקיעים אקטיביים שאצלם חלק מהשלבים לפני הכניסה למניה זה בדיקה ב-GPT על המניה
גם אני מכיר לצערי
רק תיקון קטן — אתה מתכוון לסוחרים ולא למשקיעים -
@עומק-הסיכוי דווקא הכנסתי את המאמר שלך קודם, והוא נתן ציון של כמדומני 9 או 9.5 מתוך 10, וגם את זה הוא הוריד על שטויות, על המאמר כאן הוא שלל את הנתונים מכל וכל!
@מנחם-22 כתב בהשקעה ושמה 'אופציות' - מאמר ראשון:
והוא נתן ציון של כמדומני 9 או 9.5 מתוך 10
תודה לגיפיטי על המחמאה אבל אני לא מתלהב מדי.
תנסה לבדוק אותו בתחום שאתה מתמצא טוב שיתן ציון למאמר מקצועי ותראה לבד.גיפיטי זה לא כלי לבדיקת מאמרים ביד מי שלא יודע בכלל
רק מי שמבין בעצמו משהו בתחום יכול להיעזר בו -
@מנחם-22 כתב בהשקעה ושמה 'אופציות' - מאמר ראשון:
והוא נתן ציון של כמדומני 9 או 9.5 מתוך 10
תודה לגיפיטי על המחמאה אבל אני לא מתלהב מדי.
תנסה לבדוק אותו בתחום שאתה מתמצא טוב שיתן ציון למאמר מקצועי ותראה לבד.גיפיטי זה לא כלי לבדיקת מאמרים ביד מי שלא יודע בכלל
רק מי שמבין בעצמו משהו בתחום יכול להיעזר בו@עומק-הסיכוי צודק באופן כללי, אבל בדקתי באמצעות כלי אחר שיבדור את הנתונים שהיו במאמר ואותם יש לו, הבקשה הנוספת על איכות הכתיבה אכן היתה לשם הבידור