דילוג לתוכן

קרן ההשתלמות: ההטבה הכי משתלמת לפני סוף השנה

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
23 14 391 15

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    43 צפיות
    שלום996ש
    @ytzmoore כתב בפתיחת קרן השתלמות לאזרח בריטניה: אני אזרח בריטי ומעונין לפתוח קרן השתלמות, אני מעוניין לדעת האם אמור להיוצר בעיות בקשר למס בישראל ובבריטניה? כמו כן, כשנסיתי להירשם לאחד הקרנות, הוא דרש מיקוד בחו"ל בין 5 ל7 ספרות כשבפועל בבריטניה יש רק 2 ספרות ו3 אותיות והמערכת לא נותנת להתקדם. תודה רבה! האם קיבלת תשובה על השאלה כבר?
  • קרן השתלמות

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות קרן השתלמות
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    115 צפיות
    בנימין 26ב
    @הודיה כתב בקרן השתלמות: רציתי לשאול האם קיימת אפשרות להגדיל את אחוזי ההפרשה שלי (לא של המעסיק) לקרן השתלמות או להפקיד כספים אישיים נוספים לקרן מדי חודש? יש אפשרות להגדיל אך ההגדלה תהיה חייבת במס רווחי הון, כבר אפשר להפקיד בגמל להשקעה.
  • 8 הצבעות
    4 פוסטים
    136 צפיות
    בנימין 26ב
    @בית-שמש כתב ב בדחיפות לעובדי הוראה: האם אתם מקבלים את קרן ההשתלמות המגיעה לכם?: איך עושים את זה? אפשר דרך ארגון בנקל
  • היציבות של 'קרן מחקה'

הועבר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    31
    0 הצבעות
    31 פוסטים
    751 צפיות
    ס
    @חלמיש-צור כתב בהיציבות של 'קרן מחקה': אם הבנתי נכון אתה מסביר כך: החוזה העתידי הוא לא סתם סוג של הימור, אלא נועד כדי לספק לצד השני ביטחון פיננסי מפני תנודות במדד, לכאן או לכאן, (כלומר, להפחית את עוצמת הירידה, אם תהיה, ולעומת זאת, גם להפחית את עוצמת העליה, אם תהיה). והביטחון הזה לא נועד אלא למי שכבר מושקע במדד האמיתי, ומעוניין להפחית את אפקט התנודתיות שבו, וכיון שהתנודתיות הזו היא בחשבון דולרי ממילא שגם החוזה המדובר יהיה בחשבון דולרי בהכרח. הבנתי נכון? נכון. הנגזרים (חוזה עתידי ואופציה) התחילו כתעודת ביטוח לקונים או מוכרים כדי להבטיח מראש את מחיר הקניה או המכירה העתידית, ומשם זה התגלגל לתחליף להשקעה בנכס הבסיס. בעצם, המילה 'נגזרים' מעידה על תוכנה; אין לה ערך עצמי אלא מחירה 'נגזר' מנכס הבסיס.
  • פתיחת קרן השתלמות חדשה

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    188 צפיות
    נ.ר.א.נ
    @רואה-את-הנולד אפשר לפתוח גם על עוסק זעיר במסלול ללא דו"ח שנתי והצהרת הון. לגבי לפתוח כל שנה, אפשר לפתוח גם כל יום הארכתי להסביר את זה כאן