מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?
-
@וממילא
עוד פעם להעלות גרה.
בקצרה לפני תגובתי הארוכה הרב הייזלר שליט"א כתב את דעתו שנסמכת ע כל המידע הרלוונטי הרב סילמן שליט"א והרב שריאל שליט"א אישרו את חלק האזהרה,חברי הפורום על פי קוצר דעתם יש להם נתונים אחרים מהרב הייזלר שליט"א הם נתמכים על ידי הרב ברוורמן שליט"א ובעיקר מתווכחים עם הציבור בפרשנות מכתב הרבנים.
@יושב-בגנים הרב סילמן ור' שריאל חתמו על כל המכתב, אין לי מושג מה הוא 'חלק האזהרה' שאתה מתכוון אליו

-
@יושב-בגנים נעשה את זה בשבילך, באמת היית די ענייני גם אם לא צודק
-
כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
לכאו׳ מקווים למכור את החברה
אם המשקיעים ימשכו בלחץ
לא יהיה זמן לחפש קונה ולמכור
וזה יהיה מכירה בהפסד משמעותימסתמא זה לא בהכרח יחזיר את כל הכסף
אבל וודאי שיש מישהו בעולם שירצה לקנות את החברה במחיר כל שהואעדכון

לא למכור
אלא הכנסת משקיע גדול במקום@שמח-לעזור כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
לכאו׳ מקווים למכור את החברה
למה למכור את החברה? אין שום סיבה בעולם ואין אף אחד בעולם שירצה למכור עכשיו, אחרי כל ההשקעה, את החברה.
אנשים ממציאים שטויות... -
@יושב-בגנים כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
@וממילא
עוד פעם להעלות גרה.
בקצרה לפני תגובתי הארוכה הרב הייזלר שליט"א כתב את דעתו שנסמכת ע כל המידע הרלוונטי הרב סילמן שליט"א והרב שריאל שליט"א אישרו את חלק האזהרה,חברי הפורום על פי קוצר דעתם יש להם נתונים אחרים מהרב הייזלר שליט"א הם נתמכים על ידי הרב ברוורמן שליט"א ובעיקר מתווכחים עם הציבור בפרשנות מכתב הרבנים.
אז אתה בעצם טוען שזה מחלוקת של הרב ברורמן והרב היזלר ?
@בבציק
בדיוק כך
וחברי הפורום כפופים לרב ברורמן שעומד מאחורי הפורום
ובגלל זה @ברסקער לא יכול להגיד עליהם דעת בעלי בתים כי יש להם רב צמוד
ומי שיש לו טענות על הפורום מוזמן לבוא לרב ברוורמן ורק אחרי שהוא יתנער מהם אפשר לצאת נגדם שאין להם דעת תורה
נ.ב.
אין לי שום קשר לחברי הפורום
אבל כמי שעוקב אחריהם ולא רק מהסיפור הזה
אני רואה שהם צמודים לרב ברורמן -
@בבציק
בדיוק כך
וחברי הפורום כפופים לרב ברורמן שעומד מאחורי הפורום
ובגלל זה @ברסקער לא יכול להגיד עליהם דעת בעלי בתים כי יש להם רב צמוד
ומי שיש לו טענות על הפורום מוזמן לבוא לרב ברוורמן ורק אחרי שהוא יתנער מהם אפשר לצאת נגדם שאין להם דעת תורה
נ.ב.
אין לי שום קשר לחברי הפורום
אבל כמי שעוקב אחריהם ולא רק מהסיפור הזה
אני רואה שהם צמודים לרב ברורמן -
לכל המידיינים והמתנצחים כאן,
מה דעתכם למעשה https://forum.benakel.org/topic/1090/סקר-בעקבות-סערת-מכרות-הזהב-באתיופיהככל הידוע לי בסקר יכולים להצביע גם בעלי מוניטין שלילי