דילוג לתוכן

מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?

הועבר שוק ההון והשקעות
939 86 16.4k 81
  • פוסט זה נמחק!

@נחמדי
    אף אחד לא חייב אף אחד להיכנס לפורום
    מרוב עצים לא רואים את האמת ולא טרחתי לקרוא הכל
    רק בסוף כתבת שקר שאיני יכול לשתוק . האם אתה רוצה שנפרסם לכמה פנו למי פנו ומי פנה ושתיקותך וכו'....

• לדעתי צריך לפצל את האשכול לשניים

האחד יקרא - מישהו יכול לתת פרטים על הפורום לה"ה מי הם חבריו מה מטרתם ומה אתה חושב על דרך התנהלותם
    השני יקרא - מישהו יכול לתת פרטים על אתיקה ומוסר בנוגע להשקעות מסוכנות מה מותר מה אסור מה הם הגבולות שבהם זה הופך מלסכן את עצמך להימור מסוכן על כסף של אנשים אחרים

ואולי גם עוד כמה אשכולות נלווים כמו אשכול על מה מותר למשתמש חדש להגיב ועל מה אסור או אשכול להבנת מושגי בסיס בשפה העברית מה כוונתם או אשכול איך להשתמש במקלדת בצורה מכובדת...

• לדעתי צריך לפצל את האשכול לשניים

האחד יקרא - מישהו יכול לתת פרטים על הפורום לה"ה מי הם חבריו מה מטרתם ומה אתה חושב על דרך התנהלותם
    השני יקרא - מישהו יכול לתת פרטים על אתיקה ומוסר בנוגע להשקעות מסוכנות מה מותר מה אסור מה הם הגבולות שבהם זה הופך מלסכן את עצמך להימור מסוכן על כסף של אנשים אחרים

ואולי גם עוד כמה אשכולות נלווים כמו אשכול על מה מותר למשתמש חדש להגיב ועל מה אסור או אשכול להבנת מושגי בסיס בשפה העברית מה כוונתם או אשכול איך להשתמש במקלדת בצורה מכובדת...

פוסט זה נמחק!
  • אשכול שיקרא "פרטים על הפורום לה"ה מי הם חבריו מה מטרתם ומה אתה חושב על דרך התנהלותם" ייחסם דקה אחרי שהוא יפתח

• @כתלמיד כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

@פייביש
    גמרתי לענות לשיעמום
    לילה טוב

עברתי על הפוסטים של @פייביש ובאמת לא ראיתי שם שום זלזול ברב ב.
    אבל לא הבנתי את @פייביש מצד אחד הוא פועל משיעמום מצד שני @הקול-השפוי כתב למעלה שהוא מופעל מטעם בעלי המכרה?
    @יושב-בגנים יש לך הסבר לתופעה?

@פאשט-ע-איד כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

@כתלמיד כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

@פייביש
    גמרתי לענות לשיעמום
    לילה טוב

עברתי על הפוסטים של @פייביש ובאמת לא ראיתי שם שום זלזול ברב ב.
    אבל לא הבנתי את @פייביש מצד אחד הוא פועל משיעמום מצד שני @הקול-השפוי כתב למעלה שהוא מופעל מטעם בעלי המכרה?
    @יושב-בגנים יש לך הסבר לתופעה?

איפה?

• ההתנצחות כאן מאתמול בלילה היא הכי לא עניינית
    מצד אחד תומכי היזם שלא מוכנים להודות בטעות לגייס כסף מהאברכים שעל זה הרב הייזלר הביע בקורת גלויה ותקיפה.
    מצד שני מתנגדי ההשקעה שלא מוכנים לקבל את ההכרעה שלא נעשה כאן עוקץ ושכספי ההשקעה נותבו בצורה מבוקרת.
    כל פעם שאחד מהצדדים מעלה טיעון ראוי, הצד השני מנסה לרמוס אותו אישית - ולצערי זה משני הצדדים.
    חבל. חבל. חבל.

@חסידישער
    תעבור טוב טוב על האשכול
    תראה שתומכי היזם אכן לא מוכנים להודות בטעות
    ופועלים להראות כאילו מתנגדי ההשקעה הם רק אל שטוענים שהיה כאן עוקץ,
    ואילו מתנגדי ההשקעה הם אלו שטוענים שעצם לקיחת כסף מאברכים הוא מעשה אשר לא יעשה, ואם יש מישהו שהבין שכל המתנגדים הם אלו שחושבים שזה עוקץ ובעל המכרה הוא נוכל הרי זה על דעתו בלבד.

טענתי כאן טענה ראויה מחכה לשמוע ראשית לשמוע את דבריך, ומקווה לא להרמס על ידי שום צד.

• @יושב-בגנים
    אני לא טוען שכל המתנגדים חושבים שהיזם הוא נוכל אבל הרבה מהם חושבים כך.
    נכון שעברתי על התגובות שלך והם ענייניות, ולמרות שדעתך נוטה בחריפות נגד היזם אבל לא טענת לנוכלות אלא להפך.
    עם זאת מדבריהם של רוב המתנגדים בפורום משתמע שדעתם שהוא נוכל. על זה מותר וצריך להתנצל.

תסכים איתי שרוב מוחלט של התגובות הפכו ללא ענייניים לחלוטין,
    כך כדוגמא את התגובות שלי, שברגע שהבעתי דעה ששפכו את דמו של היזם ולמרות שהבעתי את התנגדותי להשקעה קבלתי מלא ׳דיסלייק׳ ואפילו על ההודעה האחרונה שלי ששני הצדדים הפסיקו עם הויכוח הענייני קבלתי ’דיסלייק’ וזה מראה שלא רק שיצאו מפרופורציה אלא שעברו ליקום מקביל...

• כיוון שהרב ההיזלר כתב במכתב שהבדיקה במהותה רצויה ליגיטימית ומבורכת,
    אני מניח שהוא התכוון לברך את הפורום על הבדיקה
    יש לי שאלה אם הרב יברך את הפורום בצורה מפורשת
    עדיין הפורום יצטרך להתנצל או שאז יהיה ברור שכולנו צריכים להודות להם?

• @יושב-בגנים
    אני לא טוען שכל המתנגדים חושבים שהיזם הוא נוכל אבל הרבה מהם חושבים כך.
    נכון שעברתי על התגובות שלך והם ענייניות, ולמרות שדעתך נוטה בחריפות נגד היזם אבל לא טענת לנוכלות אלא להפך.
    עם זאת מדבריהם של רוב המתנגדים בפורום משתמע שדעתם שהוא נוכל. על זה מותר וצריך להתנצל.

תסכים איתי שרוב מוחלט של התגובות הפכו ללא ענייניים לחלוטין,
    כך כדוגמא את התגובות שלי, שברגע שהבעתי דעה ששפכו את דמו של היזם ולמרות שהבעתי את התנגדותי להשקעה קבלתי מלא ׳דיסלייק׳ ואפילו על ההודעה האחרונה שלי ששני הצדדים הפסיקו עם הויכוח הענייני קבלתי ’דיסלייק’ וזה מראה שלא רק שיצאו מפרופורציה אלא שעברו ליקום מקביל...

@חסידישער
    ראיתי את ההודעה שכתבת ובאמת מתפלא על עוצמת ההתנגדות,
    לכאורה יש כאן הרבה מחסידי הרב ברוורמן שכעסו,

• @חופש-כלכלי
    האיר את עיני לשורות אלה במכתב:
    דרישה זו, במהותה רצויה לגיטימית ומבורכת, אלא שלעיני הגופים המתריעים עמד מידע חלקי בלבד,
    מטבע הדברים התפתחו גם האשמות חמורות בדבר חשש להונאה וכיוצא בזה.

אז לכל הכועסים על אלו שאמרו שהוא נוכל הרב הייזלר כתב שזה מטבע הדברים.
    לכל המגיבים שהבעיה היא בחוסר ההתנצלות התגובה מיותרת.

• אני אסביר מה אני מבין הרב הייזלר התכוון להחמיא לאיצה ולפורום וכך גם ההגיון אומר
    כיוון שיש כאן בפורום ובעוד מקומות אנשים שהחליטו לעשות סיבוב על המכתב הזה ולעשות סיבוב
    אני מניח שתצא הבהרה ואז @פייביש ו@משהמשה יתנצלו.
    והשרשור יוכל לנוח.

נושאים מוצעים