דילוג לתוכן

בורסה פון | קו מידע פיננסי לציבור החרדי | 1700-11-10-98

שוק ההון והשקעות
64 23 2.0k 23
  • עוד הערה
    הרבה פעמים השערים שאני שומע אצלך והשער שאני שומע בבנק פועלים 03-650-1111 אינם זהים
    ולפעמים שמתי לב שאצלך יכול להיות מעודכן מלפני יום @יהודה-לה

@998877 אולי זה היה אחרי שנסגר המסחר,
    לפי מה שאני בדקתי, הזרימה של הנתונים חלקה, והנתונים מעודכנים (לפי השערים שמופיעים בפלטפורמה של Yahoo Finance).
    אם יש תקלה, אני ישמח לשמוע זמן מדוייק מתי זה היה וככה אוכל לבדוק,
    אפשר להשאיר הודעה בקו או לפנות במייל.

• בשלוחה 4 הרבה פעמים זה חוזר על עצמו

• @998877 said:

מה עם השקעות לעצלנים

נמחק, לא מתאים לקו,

@יהודה-לה אולי כדאי לשים רק את הפרקים שכן מתאימים מנדובסקי כן יכול לתרום לקו בכל אופן ישר כח על היוזמה.

• יש מספר חדש למערכת:

1700111098

(1700-11-10-9-8)

עודכן בתחילת השירשור

• @יהודה-לה הייתי מבקש אם אפשר לבנות מערכת בטלפון גם על חוזים על מדדים בזמן טרם פתיחת השוק

• יש מספר חדש למערכת:

1700111098

(1700-11-10-9-8)

עודכן בתחילת השירשור

למה השינוי?

@יהודה-לה said:

יש מספר חדש למערכת:

1700111098

(1700-11-10-9-8)

עודכן בתחילת השירשור

• עוד הערה
    הרבה פעמים השערים שאני שומע אצלך והשער שאני שומע בבנק פועלים 03-650-1111 אינם זהים
    ולפעמים שמתי לב שאצלך יכול להיות מעודכן מלפני יום @יהודה-לה

@998877 גם נאי שמתי לב לזה כמה פעמים בנוסף ביום האחרון הקו מאוד איטי ובחיפוש ניי"ע הוא שר את כל המנגינה עד שחוזר לתפריט...
    מקווה שהבנת את כוונתי בעניין.

• @998877 גם נאי שמתי לב לזה כמה פעמים בנוסף ביום האחרון הקו מאוד איטי ובחיפוש ניי"ע הוא שר את כל המנגינה עד שחוזר לתפריט...

@יהודי-רציני said:

@998877 בנוסף ביום האחרון הקו מאוד איטי ובחיפוש ניי"ע הוא שר את כל המנגינה עד שחוזר לתפריט...

הייתה בעיה קטנה, שגרמה לאיטיות,
    ב"ה טופל.

• ב"ה
    כאשר בוחרים נייר ערך יש תפריט אפשרויות נוספות,
    בהקשה על 6 נוספה אפשרות של בדיקה כמה היה שווה הנייר בתאריך אחר
    בהקשה על 8 נוספה אפשרות של שמיעה בזמן אמת של המחיר (זרימה בשידור חי).

סה"כ אלו האפשרויות בתפריט כוכבית:
    1 - מידע נוסף על הנייר
    2 - הוספה לרשימת מעקב
    3 - הגדרת התראה
    4 - תיעוד פעולה בתיק השקעות וורטואלי (לא פעיל עדיין, בשלבי פיתוח).
    5 - מעבר לחיפוש נייר ערך אחר
    6 - בדיקה על שער היסטורי של הנייר
    7 - יש לכם רעיונות יעילים? אשמח לשמוע
    8 - שידור חי של המחיר

• ב"ה
    כאשר בוחרים נייר ערך יש תפריט אפשרויות נוספות,
    בהקשה על 6 נוספה אפשרות של בדיקה כמה היה שווה הנייר בתאריך אחר
    בהקשה על 8 נוספה אפשרות של שמיעה בזמן אמת של המחיר (זרימה בשידור חי).

סה"כ אלו האפשרויות בתפריט כוכבית:
    1 - מידע נוסף על הנייר
    2 - הוספה לרשימת מעקב
    3 - הגדרת התראה
    4 - תיעוד פעולה בתיק השקעות וורטואלי (לא פעיל עדיין, בשלבי פיתוח).
    5 - מעבר לחיפוש נייר ערך אחר
    6 - בדיקה על שער היסטורי של הנייר
    7 - יש לכם רעיונות יעילים? אשמח לשמוע
    8 - שידור חי של המחיר

@יהודה-לה הייתי מציע לך להתקין גם תוכנה של שמיעת החוזים על המדדים בזמן אמת כשהשוק סגור
    https://il.investing.com/indices/indices-futures

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    2 פוסטים
    15 צפיות
    א
    @דוד-גולדברג said: בשיטת המיצוע, הירידות הן הרווח הכי גדול שלך. מה תגיד על מישהו ששם כל חודש סכום, ומתכנן להוציא בעוד 15 שנה. ב10% השנים הראשונות חווה עליה של ממוצע 10% שנתי, וב5 השנים האחרונות היה משבר, והשוק הפסיד ממוצע של 2.5% (2004-2008). מי שהשקיע בשיטת המיצוע, הרויח 35% בסה"כ. אבל מי שהשקיע הכל בהתחלה הרוויח 128%. אז זה לא תמיד נכון, זה נכון רק אם הירידות היו בהתחלה והעליות בסוף, ולא להיפך. מי ששם סכום גדול בבת אחת, ככל שהוא משאיר אותו לטווח יותר ארוך, הסיכוי שלו לנצח את המשקיע במיצוע - גדל. (תחשבן את זה. כבר אין לי כח לחשבן בחינם בשביל אנשים שזו אמורה להיות העבודה שלהם...)
  • 6 הצבעות
    4 פוסטים
    128 צפיות
    איציק התותחא
    מעלות הקרן 1185164 – Invesco MSCI World UCITS ETF Acc הקרן נסחרת בשקלים, ולכן במס רווחי הון מנכים את האינפלציה מהרווח משלמים מס רק על התשואה הריאלית. בזכות שהיא קרן אירית (UCITS Ireland) + מנגנון הצבירה (Accumulating), הדיבידנדים חוזרים ומשקיעים אוטומטית בתוך הקרן. זה נותן שני יתרונות: מס של 15% בלבד על דיבידנדים אמריקאיים (במקום 30%) + דחיית המס הישראלי של 25% על דיבידנדים.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    112 צפיות
    מ
    האם מישהו כאן חבר בקורס? והאם זה לא אותו תוכן בדיוק מהמיני קורס של אבנר סטפק שהיה בירושלים ובב''ב? (כי מהתוכן ענינים שאיצה אמר זה היה ממש אותו דבר)
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    282 צפיות
    אבי ה-נערהא
    @שבתי-בבית-ה ביקשתי מGPT בשבילך למרות ירי טילים ומצב בטחוני רגיש, הבורסה בת"א ממשיכה לעלות, כשהמשקיעים מתעלמים מהסיכונים ומתמקדים בתרחישים אופטימיים. הכסף המוסדי שזורם לשוק תורם לעליות, אך קיימת אזהרה: תרחישים שליליים רבים, כמו מלחמות, פגיעה בתשתיות, וגירעון תקציבי - אינם מתומחרים כראוי. תוספת שלי: כולם אוהבים ווינרים, כשנתחיל לדשדש או להנזק מעבר לסטנדרט הבורסה תגיב אחרת.
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    387 צפיות
    א
    @טריידר כתב בנורמות בציבור החרדי - לטוב ולמוטב: הציבור החרדי נוטה להעדיף באופן מובהק את שוק הנדל"ן על פני שוק ההון – היפוכו של המצב בציבור הכללי, שבו קיימת העדפה ברורה להשקעות בשוק ההון. לא נכון. בשנים האחרונות יש מגמה של השקעה בשוק ההון על פני נדל"ן. ועדיין רוב הציבור הכללי לא כך. כלך לך אצל פורמים כלכלה ששוברים את הראש להבין למה ה'ישראלי המצוי' מעדיף קורת גג על פני השקעה.