שירות חדש: יצירת תמונות ואיורים בהתאמה אישית מלאה (AI) – כעת במחירי היכרות.
-
שלום וברכה לחברי הפורום,
נעים להכיר, שמי יוני, הבעלים של סטודיו לאיור דיגיטלי (AI).
כולנו מכירים את זה: אתם צריכים תמונה ספציפית למודעה, לכריכת ספר או לחומר לימודי, ושורפים שעות במאגרי תמונות גנריים בלי למצוא משהו ש"יושב בול" על הרעיון שלכם.
אני כאן כדי לפתור בדיוק את זה.
אני יוצר תמונות, איורים והדמיות בהתאמה אישית מלאה באמצעות כלים מתקדמים.
במקום להתפשר על מה שיש במאגרים, אתם מתארים לי בדיוק מה אתם צריכים – ואני יוצר עבורכם את התמונה המדויקת שדמיינתם, בכל סגנון שתבקשו:
ציורי שמן ואקוורל קלאסיים.
איורים צבעוניים לספרי ילדים.
דפי צביעה נקיים ומקצועיים (לגנים, בתי ספר או חוברות).
תמונות ריאליסטיות, אווירה יהודית, ועוד.
צירפתי לכאן מספר דוגמאות קטנות מהזמן האחרון להתרשמות מהמגוון.
!לרגל השקת השירות בפורום, אני מציע כעת מחירי היכרות מיוחדים למזמינים הראשונים.
יש לכם רעיון לתמונה או דף צביעה שאתם צריכים? מוזמנים לפנות אליי ישירות למייל לקבלת הצעת מחיר מהירה:
yoni2000ai@gmail.com
בהצלחה רבה, יוני. -
לשאלת כמה בפרטי - אני מכין גם אלמנטים לגרפיקאים על רקע לבן במחיר מיוחד סטים - של דברים.
אני מכין סטים של אלמנטים ואובייקטים בהתאמה אישית, על רקע לבן נקי לחלוטין (או בשקיפות מלאה - PNG), באיכות מקסימלית ומוכנים לשילוב מיידי בעבודות שלכם.
בתמונה המצורפת תוכלו לראות דוגמה לסט כזה: כלים מוזיקליים וכתרים בסגנון מלכותי/יוקרתי. שימו לב לניקיון של האובייקט ולתאורה שמבליטה את הטקסטורות – הכל נוצר ב-AI לפי בקשה ספציפית.
️ מבצע השקה לגרפיקאים: אני מציע כרגע מחיר מיוחד ומשתלם במיוחד להזמנת סטים (למשל: סט של 5-10 אלמנטים באותו נושא/סגנון).
שלחו לי מייל עם רשימת האלמנטים שאתם צריכים, ואחזור אליכם עם הצעת מחיר מסודרת לכל הסט.
yoni2000ai@gmail.com