דילוג לתוכן

הכסף שלך מחכה לך במס הכנסה? רוב הסיכויים שכן!- החזרי מס לשכירים

"צאו והתפרנסו" - הבית לעסק החרדי (בהרצה)
1 1 27 1
  • נעים להכיר
    רחל דיקמן יועצת מס, מומחית להחזרי מס.
    המוטו שלי הוא: "אין סיבה לתרום כסף למס הכנסה"
    ולכן אתעקש על כל פרט בתהליך ההחזר, ולא אוותר גם על סכומים נמוכים (פעם הגשתי ללקוח בקשת החזר ע"ס 50 ש"ח..).

הסטטיסטיקות מספרות לנו ש80% מהשכירים זכאים להחזר מס
    החזר המס הממוצע במשרדי עומד על כ11,000 ש"ח.

והנה כמה סיפורים מעניינים מהשטח:

1. לקוח הגיע עם ניכוי מס קטנטן מהתלוש של 75 ש"ח, בשיחת טלפון מקדימה טען שלא שילם מעולם מס נוסף. בבדיקה מעמיקה גיליתי זכאות להחזר מס שבח.
      הלקוח קיבל החזר בסך 10832 ש"ח!
    2. לקוח הגיש בעצמו החזרי מס במשך שנים, ואכן תמיד קיבל החזרים יפים. חבר הציע לו לפנות אלי, בתחילה הוא לא ראה צורך, ובהמשך החליט שכיוון שהבדיקה ללא עלות- אין לו מה להפסיד.
      בבדיקת התיק גיליתי החזרים נוספים בכל השנים, ובחלק מהשנים עליהן עברה בעבר חברה להחזרי מס, גיליתי גם החזר שלישי.
    3. לקוח מבוהל הגיע עם יתרת חוב במס הכנסה שכבר הגיעה לעיקול, לאחר בדיקה מעמיקה של התיק הצלחתי להסיר את העיקול, להסיר את החוב ואף להפוך אותו להחזר בסך 6238 ש"ח.

הטבות מיוחדות לחברי הפורום:

1. בדיקה מקיפה ללא עלות ועל בסיס הצלחה בלבד: לא קיבלת- לא שילמת!
      הבדיקה הראשונית היא חינמית, ותשלום יתבצע אך ורק לאחר שהכסף יכנס לחשבון הבנק שלכם.
    2. שירות איסוף תרומות: אני מציעה שירות ייחודי של איסוף קבלות התרומה ישירות מהעמותות אליהן תרמתם, כדי לתת לכם להנות מתהליך קל, מהיר ופשוט, ללא כאבי ראש.
    3. הנחה משמעותית בשכר הטרחה- אני מציעה לחברי הפורום הנחה ייחודית בשכר הטרחה- אחוזים נמוכים במיוחד.
      לבקשת החזר במהירות ובקלות d7103244@gmail.comחתימת מייל-01.jpg

נושאים מוצעים