דילוג לתוכן

המרכז לקידום עסקים מתחילים - דיונים

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    106 צפיות
    ד
    כדאי לבדוק. לא ידוע לי שלעובדת הוראה יש ימי חופשה. אמנם יש ימי חופשה שאינם לבחירה כמו חגים וכדומה וחופשת הקיץ, בהתאם למערכת החינוך. אך לא נראה לי שהם מוגדרים כימי חופשה.
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    257 צפיות
    אסתר קונינסקיא
    @מרן-הצדיק השכיאר לא קשור לעסק זעיר. זה שני דברים נפרדים. יש תיאום מס בין כמה מקומות עבודה ויש תיאום מס של עוסק זעיר. תיאום מס של שכיר-יש לבצע כאשר יש לך יותר ממקום אחד כשכיר. תיאום מס כעוסק זעיר- כל עוסק זעיר צריך לדווח ,לא משנה עם הוא שכיר בנוסף או לא. אם הוא שכריר בנוסף, הוא צריך גם לעדכן בתיאום מס של העוסק זעיר את ההכנסות שלו כשכיר זה בשביל שיהיה אפשר לחשב את המס שהוא חייב על העסק זעיר(במידה ומגיע למס) בהצלחה!
  • מיזם עבודת קודש

תעסוקה, עסקים ויזמות וואהל עבודת קודש חסידי
    11
    5 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    דוד קד
    למשהו יש את הפרטים שלהם מייל או מס פל' לקבל פרטיים או שכל זה כבר שייך להיסטוריה וסתם שיגעו אותנו
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    269 צפיות
    ה
    שלום רב! הנני שמח לבשר על המרכז לקידום עסקים מתחילים שנפתח בס''ד. מטרת המיזם היא לעזור לעסקים מתחילים להתייצב ולהגדיל מכירות בע''ה, ע''י מגוון כלים שאשמח לעזור בהם השירות הינו חינמי לחלוטין. המזים מיועד גם לאילו שאין להם ממש עסק עם חנות וכו' רק מוכרים בבית משהו וכו'. כל המעוניין שישלח לכתבות מייל הבאה את הפרטים הבאים: שם העסק (אם ישנו) מהות העסק מיקום וטווח השפעה (אם אתם בירושלים וכו' אז תכתבו איזה שכונה וכן על זה הדרך) מודל עסקי בסיסי חזון קדימה (אם רוצים לעשות את זה כעסק עם סניפים וכן עם אתם מעונינים להשקיע במשלוחים וכו') וכן כל פרט רלוונטי מתחרים וכו'. ובעז''ה נחזור לכל אחד שיהיה לנו משהו רלוונטי. שימו לב זמן המענה עלול לקחת זמן מה של חודש או יותר. מייל merkazleasakim@protonmail.com בברכת הצלחה רבה! המרכז לקידום עסקים מתחילים נ.ב גם לעסקים וותיקים מותר להשתמש בשירות... לדיונים
  • 5 הצבעות
    28 פוסטים
    2k צפיות
    אסתר קונינסקיא
    @556788 אם הגשת דוח לשנת 2025 אתה אמור לקבל שומה אבל כעוסק זעיר לא מגישים דוח שנתי ולכן אין לך שומה. אולי תנסה בכל זאת להגיש פניה למס הכנסה ולבקש מהם לשלוח לך שומה אבל לפי איך שאני יודעת אין שומה לעוסק זעיר ואז האופציה היחידה היא להביא אשיור רואה חשבון/יועץ מס. אם אתה רוצה אני יכולה להכין לך אישור כזה תפנה אלי בפרטי ואתן לך הצעת מחיר. בהצלחה!