פתיחת קרן השתלמות לאזרח בריטניה
-
אני אזרח בריטי ומעונין לפתוח קרן השתלמות, אני מעוניין לדעת האם אמור להיוצר בעיות בקשר למס בישראל ובבריטניה?
כמו כן, כשנסיתי להירשם לאחד הקרנות, הוא דרש מיקוד בחו"ל בין 5 ל7 ספרות כשבפועל בבריטניה יש רק 2 ספרות ו3 אותיות והמערכת לא נותנת להתקדם.
תודה רבה! -
אני אזרח בריטי ומעונין לפתוח קרן השתלמות, אני מעוניין לדעת האם אמור להיוצר בעיות בקשר למס בישראל ובבריטניה?
כמו כן, כשנסיתי להירשם לאחד הקרנות, הוא דרש מיקוד בחו"ל בין 5 ל7 ספרות כשבפועל בבריטניה יש רק 2 ספרות ו3 אותיות והמערכת לא נותנת להתקדם.
תודה רבה!@ytzmoore
ככל הידוע לי,
המצב הזה שמדינת האזרחות דורשת תשלום מס כאשר אינך תושב שלה ואינך משתכר בה - היא ייחודי רק לארה"ב וזימבבואה...
לכן האזרחות הבריטית לא אמורה להפריע.- מומלץ לך לברר מול גורם מוסמך.
-
תודה רבה!@ytzmoore כתב בפתיחת קרן השתלמות לאזרח בריטניה:
תודה רבה!האם קיבלת תשובה על השאלה כבר?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות