דילוג לתוכן

קורסים של הרב לבקוביץ מתשואה כהלכה, שווה את העלות?

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    108 צפיות
    מ
    האם מישהו כאן חבר בקורס? והאם זה לא אותו תוכן בדיוק מהמיני קורס של אבנר סטפק שהיה בירושלים ובב''ב? (כי מהתוכן ענינים שאיצה אמר זה היה ממש אותו דבר)
  • 3 הצבעות
    7 פוסטים
    400 צפיות
    פשוט יהודיפ
    @צופה-ומביט כתב במזל טוב לבעלים החדש: @פשוט-יהודי הפלס אוי....
  • 9 הצבעות
    11 פוסטים
    384 צפיות
    שמיל שמילש
    @משכנתא-בקצב-שלך @משכנתא-בקצב-שלך כתב בבנק לאומי מוריד את ריבית הפריים ללקוחותיו בשיעור של 0.25%: השאלה היא האם יש ללאומי צד להשאיר את ההוזלה גם אם ב"י יכריז על ירידה של 0.25%, שמעתי ממישהו [לא מאומת] שדיבר עם אחד מלאומי שאמר לו שהם שוקלים את זה... זה בדיוק מה שחשבתי כשהם הודיעו ע"כ התחושה שלי היא שה'נגיד' שלנו עם כל השיקלולים ושארי בישין שהוא מוציא כל חודש לא יוריד כלום עד שפאוול יבצע את ההורדה הבאה פאוול נראה כבר שהוא לא כ"כ הרמטי על השארת הריבית כך שאם המצב ימשך כמו שהוא כנראה נצפה במהלך החודשים הקרובים להורדה ואח"כ כנראה שגם ה'נגיד' שלנו יתעורר , אחרי כמה חודשים אני רואה בקלות את בנק לאומי אומר שההטבה נגמרה, זה בדיוק הזמן להפסיק את ההטבה, לא יתכן והם יתנו את ההטבה הזאת לזמן ארוך מדי [בכל אופן הבנק צריך להרוויח כמה שקלים ], ימים יגידו...
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    281 צפיות
    אבי ה-נערהא
    @שבתי-בבית-ה ביקשתי מGPT בשבילך למרות ירי טילים ומצב בטחוני רגיש, הבורסה בת"א ממשיכה לעלות, כשהמשקיעים מתעלמים מהסיכונים ומתמקדים בתרחישים אופטימיים. הכסף המוסדי שזורם לשוק תורם לעליות, אך קיימת אזהרה: תרחישים שליליים רבים, כמו מלחמות, פגיעה בתשתיות, וגירעון תקציבי - אינם מתומחרים כראוי. תוספת שלי: כולם אוהבים ווינרים, כשנתחיל לדשדש או להנזק מעבר לסטנדרט הבורסה תגיב אחרת.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    400 צפיות
    טריידרט
    אהרן זילבר - התפתחות אישית ועסקית