דילוג לתוכן

קורסים של הרב לבקוביץ מתשואה כהלכה, שווה את העלות?

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    116 צפיות
    ר
    אני גם רואה אנשים פותחים עסקים ולא לוקחים איש ניהול ובדרך כלל זה נראה בהתאם, רוב האנשים שפותחים עסק יש להם ראש גדול, ואין להם כניסה לפרטים, לדוגמא, לחשבן כמה עלה המוצר וכמה הם הרוויחו עליו, לסדר את החשבוניות, לבדוק שאין סחורה פגומה וכו' וכו', בקיצור ניהול עסקי. אני כיום מנהל עסק בקטנה של קרוב משפחה שלי, ואכן כל העול עלי, אבל מעניין אותי אם יש מקום ללמוד את זה בצורה מסודרת, והאם אפשר למצוא בזה עבודות קטנות בשכר גלובלי.
  • 4 הצבעות
    34 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @השומר כתב בהצעת שיפור לפרויקט החשוב של 'בנקל': @אפ_על_פי_כן ברור שבציבור הליטאי שנותנים סכום יחסית גדול זה יישר אותם בהמשך הדרך לתרבות הקהילתית הזאת אבל בעומק שהראש יתישב להבין את משחק הכסף האמיתי בלי חינוך לוקח זמן. בקיצור, כולנו מסכימים שצריך חינוך...
  • 3 הצבעות
    7 פוסטים
    478 צפיות
    פשוט יהודיפ
    @צופה-ומביט כתב במזל טוב לבעלים החדש: @פשוט-יהודי הפלס אוי....
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    329 צפיות
    אבי ה-נערהא
    @שבתי-בבית-ה ביקשתי מGPT בשבילך למרות ירי טילים ומצב בטחוני רגיש, הבורסה בת"א ממשיכה לעלות, כשהמשקיעים מתעלמים מהסיכונים ומתמקדים בתרחישים אופטימיים. הכסף המוסדי שזורם לשוק תורם לעליות, אך קיימת אזהרה: תרחישים שליליים רבים, כמו מלחמות, פגיעה בתשתיות, וגירעון תקציבי - אינם מתומחרים כראוי. תוספת שלי: כולם אוהבים ווינרים, כשנתחיל לדשדש או להנזק מעבר לסטנדרט הבורסה תגיב אחרת.
  • 1 הצבעות
    7 פוסטים
    544 צפיות
    צ
    @עשירית-האיפה גוטפלוס מתחייבים לך שאם עד חצי שנה מסיום הקורס לא התייעלת ב-2000 ש"ח לחודש הם מחזירים כמעט את כל הכסף, בתנאי שהיית בכל השיעורים וביצעת את כל המשימות. ולכן אני הייתי בגוטפלוס. אבל זה קורס שמיועד רק למי שמבין ומתכונן לעשות שינוי, ולא למי שחושב שהוא ישמע שיעורים וזה יסתדר לבד. לתשומת לב: השבוע מתחיל מחזור חדש. להמשך בירורים ניתן לפנות אלי למייל.