דילוג לתוכן

הגרלת דירה בהנחה יוצאת לדרך!

נדל"ן ומשכנתאות
4 3 55 3

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    97 צפיות
    אבי ר.א
    @בן-עליה כתב באחוזי מישכון דירה ראשונה אחרי שנרכשה: לא ביטלו את האפשרות למשכן דירה בשביל לקנות דירה אחרת? נכון, היום אין אפשרות למשכן נכס ע"מ קניה של נכס אחר, אלא אם זה קניה לבן משפחה מקרבה ראשונה (כמו לבת) ניתן למשכן את דירת ההורים. @מבין-עניין כתב באחוזי מישכון דירה ראשונה אחרי שנרכשה: עד כמה שידוע לי ניתן למשכן עבור רכישת דירה ראשונה 70% מהדירה כמו שכבר כתבו דירה יחידה (לאו דווקא ראשונה) ניתן למשכן עד 75%, וכך גם בשיפוצים של דירה יחידה, רק שבבנקים הרבה פעמים ירדו ל70%.
  • וולטי יעוץ משכנתאות

נדל"ן ומשכנתאות נדלן
    4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    207 צפיות
    ח
    @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: מישהו מכיר או יודע משהו על האמינות והשירות שלהם? תבדוק מה כותבים עליהם בגוגל, (קח בחשבון שחלק מהפירגונים יכולים להיות ע"י קרובי משפחה חברים או אפי' עובדים בחברה, ולכן חשוב לראות בעיקר את אלה שמאוכזבים) @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: והאם ההצעות שלהם טובות בפער משמעותי? אני משער שלאחד שרק חשוב לו הריביות הם יהיו לו טובים, אבל לאחד שהמשכנתא שלו קצת יותר מורכבת מסתבר שפחות, (הם לא מתמקדים בזה)
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    267 צפיות
    ש
    @ועדת-הדיור-בצפון חושב שיש הבדל גדול בין דירה ראשונה שזו״צ קונה לדירה שניה ושלישית בפרט לזוג ליטאי שהיכולת הכלכלית לקנות דירה, היא רק בזכות ההורים (בדר״כ)
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    671 צפיות
    פ
    @התותח-זה-אני כתב בהתייעצות לגבי קניית דירה ברמה ד בבית שמש: @סתם-אחד בנתיים ירדתי מהדירה הזאת אבל בכללי זה בערך 70 מ"ר לכל אחד לא כולל חניה מחסן גג ומרפסות עלות הבניה היא בערך 400 אל"ש עשית בשכל
  • מחיר למשתכן-העברת זכאות

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מחיר למשתכן
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    235 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @סתם-אדם כתב במחיר למשתכן-העברת זכאות: עיקר כוונתי לשאול האם אני יכול לבחור דירה ע"י יפוי כח ואם יש עוד דברים שיכולים לתקוע אותי בהמשך אם באמת אתה הוא בעל הנכס והכסף מגיע ממך יש לזה השלכות מאוד לא פשוטות בהמשך ונחשב לרמת סיכון לא קטנה שלא מומלצת ע'י הרבה יועצים כלכליים. מעבר לכך שזה גם לא חוקי, כמובן.