דילוג לתוכן

סקר: בעקבות הסקר "התנהלות של לוכדי הנוכלים"

תורני
5 3 156 3
  • בעקבות הנידון כאן העליתי סקר מה הציבור ששמע את השיחה חושב על הנידון?

• אבי ר.א אבי ר. התייחס לנושא זה
  • אני סבור שהוא אכן נוכל. אבל לא בגלל ששמעתי את השיחה, כי מהשיחה א"א להוכיח כזה דבר. אלא בגלל שאני סומך על איצ'ה שהוא אומר שדיינים חשובים הכריעו שהוא נוכל.

• כהמשך לדיון באשכול הנ"ל העליתי עוד שני סקרים, כדי שיהיה יותר ברור מה דעת הציבור בענין.

זכות הצבעה לכל מי שיש לו דעה בנושא! נא להצביע.

בסקרים אלו ניתן להצביע ליותר מאופציה אחת. כרגע לא נותן, @מונטיפיורי לעיונך, (גם בסקר למעלה לא נתן לי לשנות הצבעה)

(באם יש לך הערה והארה על הסקרים הנ"ל אשמח שתכתוב ואשתדל לתקן)

בסקר שלמעלה כל מי ששמע את השיחה יכול וכדאי שיצביע.

• @אבי-ר. יישר כח. בהחלט סקר ברור.
    אני סבור כאופציה השלישית וגם כמו האופציה הראשונה אבל לא בגלל שיש למישהו ביטוח ויש איזשהו וודאות על העתיד שתמיד ימשיך כמו שהוא היום. אלא שלפי מה שהוכח עד היום שתמיד נהגו ונשאו על דגל את דעת התורה אין שום סיבה להניח שלא ימשיכו לנהוג כדעת תורה. מהיכ"ת.

• @אבי-ר. יישר כח. בהחלט סקר ברור.
    אני סבור כאופציה השלישית וגם כמו האופציה הראשונה אבל לא בגלל שיש למישהו ביטוח ויש איזשהו וודאות על העתיד שתמיד ימשיך כמו שהוא היום. אלא שלפי מה שהוכח עד היום שתמיד נהגו ונשאו על דגל את דעת התורה אין שום סיבה להניח שלא ימשיכו לנהוג כדעת תורה. מהיכ"ת.

@קרעסטיר @מונטיפיורי
    לכן בעיקרון השארתי אופציה ליותר מהצבעה אחת, אך משום מה כרגע זה לא עובד.

אני גם רציתי להצביע לשניהם

נושאים מוצעים

• סקר: ההתנהלות של לוכדי הנוכלים.

תורני הונאות בסדנו מכרות זהב
    64
    2 הצבעות
    64 פוסטים
    603 צפיות
    אבי ר.א
    @קרעסטיר said: הסבירו לך כבר בתחילת השרשור שהסקר שאתה מחרה ומחזיק אחריו לא אומר דבר. סגנון השאלה וניסוח האפשרויות מטעה ואינו מראה על שינוי המצב הקיים כלל. כי המצב הקיים בהחלט עונה על כמה אופציות שהופיעו בסקר ותראה שגם כאלה שהגיבו נגד הסקר הצביעו בכמה מן האופציות. לא ברור כלל הסקר על איזה לוחמי עוקץ הקיימים כיום הוא מדבר שלא נכללים בכלל כל האפשרויות שאתה דורש מהם. אני חושב שיש כאן הרבה בלבול, לכן העליתי שני סקרים לבירור דעת הציבור בעניינים הנ"ל, מקווה שהם מנוסחים בצורה ברורה, אם לא נא להודיע לי מה לא ברור.
  • 5 הצבעות
    29 פוסטים
    598 צפיות
    פ
    @מרים-הורביץ-נכסים למה שהקבלן יסכים לבטל אם המחיר לא עלה?
  • 3 הצבעות
    17 פוסטים
    773 צפיות
    מתעניין 1מ
    @מתכנן-פיננסי כתב במדיניות ההלכה של גופי הכשרות בהשקעות במסלול S&P 500: אתה מדבר כנראה בהלוואות בנקאיות או בעסקאות חוץ בנקאיות, ואני דיברתי על הלוואה באג"ח קונצרני שם **הנורמה ** היא שלא לשעבד את בעל השליטה. 0 לפני 8 ימים מי החייב ע"פ ההלכה האם האוויר או בעל החברה ע"פ ההלכה צריך שיהיה מישהו חייב כדי שיהיה חוב וכאן נחלקו הרבנים איך לדון האם לדון שבאמת אין חוב כלל כי אין מי שיהיה חייב או להכיר שהחברה זה סוג בעלות מסוימת כמו נכסי עניים וכדו' או לדון שבעלי החברה חייבים והם הגבילו שלא יהיה להם שעבוד הגוף ורק בחוקי המדינה קוראים לזה שהחברה חייבת ועכשיו לפ"ז יש לדון האם יש אסור להלוות למדינה ברבית גם אם אסור לגזול אותה האם יש כאן רעהו שחייב כסף ואסור להלוות לו ברבית
  • 1 הצבעות
    34 פוסטים
    2k צפיות
    הקול השפויה
    @הקוד-הפיננסי כתב במעלית שבת כשרה באישור מרן הגר"ד לנדו: @הקול-השפוי אכן הדגשתי בתחילת דבריי כתב במעלית שבת כשרה באישור מרן הגר"ד לנדו: אדגיש שאי"ז נוגע לאשכנזים ובכל העניין באשכול, רק מצטט למי שאולי נוגע לו נכון, וכמו שלא כתבת כאן על דעת הב"י בעניין פת הבאה בכיסנין באמצע הסעודה, גם לא עם הסתייגות שזה לא קשור, כך נראה לי אין מקום לכתוב כאן את הנ"ל גם עם הסתייגות שזה לא קשור.
  • קישור לדרייב עם רשימת המסלולים הכשרים של בד"ץ

תורני
    5
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    443 צפיות
    נ.ר.א.נ
    עדכון שבט תשפ"ה גלאט הון