דילוג לתוכן

שאגת הארי - משכורת

כלכלת המשפחה
3 2 124 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    46 צפיות
    Y
    [image: 1781716727823-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93-%D7%9E%D7%A9%D7%A7-%D7%91%D7%99%D7%AA.jpg] תצליחו תתחילו לעבוד ולדווח כחוק
  • 4 הצבעות
    2 פוסטים
    95 צפיות
    9988779
    @ישראל-גוטמן תודה על כל המאמרים המאמר הקודם פורסם גם אצל ניסן עציוני שמעתי א''ז טלפוני, האם גם מאמר זה יבוא בעקבותיו ?
  • 0 הצבעות
    83 פוסטים
    2k צפיות
    אבי ר.א
    @צמיחה said: מה אתה לא מעודכן באלימות המשטרתית הנוראה??? פצעו מפגינים, קרעו להם את הבגדים [אני עדין ולא מפרט], זרקו עליהם רימוני הלם. נכון לשעת כתיבת הפוסט עוד לא ידעתי על זה. באותו בוקר הייתי במעייני וראיתי בחור מגיע למיון כשכל החולצה שלו ספוגה בדם, לא בדיוק שמתי לב מאיפה אבל זה היה נראה מתוך האוזן, כנראה תוצאה של רימון הלם בפנים, בהחלט מזעזע ממש!!!
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    109 צפיות
    ב
    בנק ישראל גיבש מתווה סיוע בעקבות מבצע שאגת האריהקלות בעקבות מבצע שאגת הארי.pdf
  • 0 הצבעות
    25 פוסטים
    1k צפיות
    יאיר22י
    שבוע טוב! זהו הגרסה החדשה עלתה לאוויר! הנה 4 הדברים המרכזיים ששינינו בזכותכם, והולכים לעשות לכם חיים הרבה יותר קלים: תכנון פיננסי לחתונות הילדים (וכל יעד אחר): זה כנראה החידוש הכי מבוקש. המערכת יודעת עכשיו לבנות לכם תוכנית מסודרת ל-20 שנה קדימה! אתם מגדירים את היעדים, והמערכת מחשבת בעזרת אלגוריתמים מתקדמים וניתוח AI ומסבירה לכם בפירוט ובצורה פשוטה כמה כסף צריך להפריש כל חודש כדי להגיע מוכנים ליעדים. התחברות בלי גוגל: המון משתמשים בעלי אינטרנט מסונן כתבו לי שהם נתקעים כי נדרש חיבור דרך חשבון Google. הפער הזה נפתר! מעכשיו אפשר להתחבר בקלות ובמהירות עם כתובת מייל רגילה וסיסמה. הזנת נתונים אוטומטית (AI): ביקשתם שיהיה קל יותר להכניס נתונים. בנינו ממשק חדש וחכם שמשלב את קבצי האקסל מהעו"ש בבנק יחד עם פירוט האשראי, והבינה המלאכותית שלנו עוזרת לעשות סדר בנתונים כדי שלא תצטרכו לעבוד קשה. עיצוב חדש ונוח: המערכת עברה מתיחת פנים. היא עכשיו הרבה יותר נקייה, ברורה, ועוזרת לכם להבין את התוכנית הכלכלית שלכם במבט אחד. ולסיום, עוד עדכון אחד משמעותי לפני שיוצאים לדרך: לאחרונה החלטתי להרחיב את הפעילות ולפתוח את MyNeto גם לציבור הרחב, ולא רק לקהילה החרדית. כחלק מהמהלך הזה, הכנסנו למערכת יכולת טכנולוגית מתקדמת מאוד - חיבור ישיר לסוכני AI כמו ChatGPT או Claude. מה זה אומר בפועל? שלאחר חיבור של MyNeto, אתם יכולים פשוט לזרוק ל-ChatGPT קובץ אקסל עם פירוט אשראי של חצי שנה אחורה, או תדפיס של נתוני המשכנתא מהבנק, והבינה המלאכותית כבר תנתח את הכל ותכניס את זה אוטומטית היישר לתוך המשתמש שלכם ב-MyNeto. אני יודע שעבור חלק גדול מכם הכלים האלה פחות בשימוש, או שהם פשוט חסומים בסינוני האינטרנט השונים. זו בדיוק הסיבה שהחלטנו לפתוח את המערכת לקהלי יעד נוספים שיוכלו לנצל את הטכנולוגיה הזו. אבל חשוב לי מאוד להדגיש ולהרגיע: כל ההתאמות הייחודיות שבנינו עבור הציבור החרדי יישמרו וימשיכו להיתמך באופן מלא! המערכת תמשיך להיות הבית הכלכלי שלכם בדיוק כפי שהתרגלתם, היא פשוט פותחת את הדלת לעוד קהלים