דילוג לתוכן

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    1 פוסטים
    34 צפיות
    ד
    סוכות כבר בפתח, ואיתו שבוע של סעודות, אורחים ועוגות בסוכה. כמה דברים קטנים שעוזרים לא לצאת מהחג עם קילו או שניים מיותרים: לא מגיעים לסעודה רעבים. ארוחת בוקר פשוטה עם חלבון - ביצה, גבינה או דייסה - חוסכת צלחת שנייה בערב. בוחרים מה באמת שווה. אם הקוגל של סבתא הוא השיא, עדיף לקחת ממנו מנה טובה ולוותר על הלחמנייה השלישית. חול המועד הוא לא יום טוב. בימים שבין לבין אפשר לחזור לארוחות רגילות, גם כשכולם בבית. שותים מים. בסוכה חם יותר ממה שנדמה, ולא פעם צמא מרגיש כמו רעב. רושמים. לא כדי לספור כל ביס, אלא כדי לראות בסוף היום מה באמת נאכל. ועל הנקודה האחרונה: פיתחנו את "דרך שקולה", תוכנת Windows בעברית למעקב אכילה, והיא נפתחה עכשיו לציבור הרחב. רושמים ארוחה ורואים מיד כמה קלוריות יש בה וכמה נשאר להמשך היום. יש בה גם מאות מתכונים, תכנון שבועי עם רשימת קניות ומעקב שתייה, והיא עובדת בלי חיבור קבוע לאינטרנט. התוכנה עדיין בהרצה, ויש תקופת שימוש חינם. למי שמגיע מהפורום: כתבו לנו ל-drksqwlh@gmail.com ונאריך לכם את הניסיון ל-14 ימים. להורדה ולפרטים: https://derech-shekula.pages.dev/ חג שמח, ותהנו! דרך שקולה
  • 1 הצבעות
    3 פוסטים
    146 צפיות
    דייטש הגברותד
    יש לכם אירוע אל תהססו צרו קשר עוד היום ולא תתחרטו
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    230 צפיות
    מים אחרוניםמ
    זה הקישור. https://rchsnik.com/
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    113 צפיות
    ת
    יש לנו מספר דירות להשכרה בבין הזמנים דירות של אברכים במגון גדלים 3 4 5 חדרים וכו' מי שמעוניין שיפנה בפרטי D0556751602@gmail.com
  • 4 הצבעות
    1 פוסטים
    231 צפיות
    moshe39M
    שלום וברכה קוראים לי משה, ואני הנדסאי חשמל הרשום בלשכת ההנדסאים, ואני מתמחה בתכנון חשמל לבתי כנסת ומוסדות ומקוואות. מנהלי מוסדות וגבאי קהילות, אם אתם לפני בניה או שיפוץ רציני חשוב שתדעו כשמדובר במבנה ציבורי, מערכת החשמל היא לא רק עניין טכני – היא הבסיס לבטיחות הקהילה ולתפקוד השוטף של המוסד. תכנון לקוי עלול להוביל להפסקות חשמל ברגעים הכי פחות מתאימים, להוצאות אנרגיה מופרזות ולסיכונים מיותרים. יעוץ ותכנון חשמל שאני מציע כולל אפיון ותכנון מערכת החשמל: הגדרת צרכים מדויקת וקביעת גודל החיבור הדרוש מול חברת החשמל (חוסך עלויות של "חיבור יתר" או תקלות של "חיבור חסר"). תוכניות עבודה: הכנת תוכניות חשמל קפדניות לחשמלאי המבצע. ליווי ייצור לוחות חשמל: בדיקה ואישור תוכניות לוחות חשמל מול היצרן, לוודא התאמה מלאה לדרישות התכנון ולתקני הבטיחות. אוטומציה חכמה מותאמת אישית: (אופציונלי) תכנון מערכות חשמל חכם המסתנכרנות עם לוח השנה העברי – פתרון מושלם לניהול אוטומטי של תאורה ומיזוג בהתאם לזמני היום והשנה במוסד. מערכות חשמל כשר לשבת: הבנת צרכי אפשרויות שילוב של גנרטור מצברים פאנלים סולאריים. הכרת צרכי והפתרונות הייחודים של בתי כנסת וישיבות מבפנים. לרגל השיווק בפורום מחירים מוזלים. לפרטים וליצירת קשר moshep3911@gmail.com