דילוג לתוכן

מתי בדקת את התלוש שלך?

תעסוקה, עסקים ויזמות
9 7 222 7

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    110 צפיות
    A0101A
    בנתונים אתה צודק. אני גם חשבתי שזה הסיבה, אך במספרים זה יוצא יותר מהאחוזים של התוספת 29.84% מתוך הסכום שנכנס לקרן השתלמות (כולל של העובד - שירד מהמשכורת), בעוד שכל ההוספות ביחד לא מגיעים ל20 אחוזמהקרן השתלמות
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    233 צפיות
    מזומניםמ
    כמובן שהשעות בתלוש לא יכולות להיות שעות הלימוד.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    181 צפיות
    חופש כלכליח
    ליאור באקאלו: שכר המינימום בישראל יעלה בחודש אפריל 2026 ב-3.3% לכדי 6,443.85 שקלים בחודש ו-35.40 שקלים לשעה - כך מעדכנת ההסתדרות בעקבות המאבק נגד הקפאת שכר המינימום במסגרת תקציב המדינה ל-2025. לצורך העלאת השכר נדרשת חתימתו של שר העבודה. לפי חישובי ההסתדרות, במשפחות שבהן שני בני הזוג משתכרים שכר מינימום, תגדל ההכנסה המשפחתית השנתית ביותר מ-4,700 שקלים
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    קל זכותק
    @רואה-את-הנולד כתב בכתבה בכלכליסט על הגמח המרכזי: • המזמין של הדוחות הוא ישראל קרויזר, שמצהיר על כוונותיו להילחם בחרדים ולזעזע את מבנה החברה החרדית, וכבר החל לפעול נגד החינוך החרדי. למען הסר ספק ומכיוון שכבר ראיתי כמה שטעו בזה חשוב לי להבהיר שאין לאותו קרויזר כל קשר אלי הוא אחד דתל"י ששם לעצמו מטרה להילחם במגזר החרדי אין לי מושג מיהו ולא ידוע לי על קרבת משפחה כל שהיא איתו
  • לדפוק את אגד

הועבר תעסוקה, עסקים ויזמות
    2
    7 הצבעות
    2 פוסטים
    529 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    צודק לגמרי! וכאותה חנות ברע''ק שתלתה שלט בחוץ: 6 חולצות ב-600 ש''ח חולצה אחת ב-90 נכנסו הלקוחות החכמים ואמרו שהם רוצים לקנות רק 5 חולצות ב-450 ש''ח כל הסחורה נגמרה ביום אחד! אמר המוכר לבן שלו: ראית איך עודדתי אותם לקנות 5 חולצות כל אחד?...