דילוג לתוכן

איך מקבלים החזר מס לחיסכון לכל ילד - ללא עובד

שוק ההון והשקעות
3 3 37 3

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    10 פוסטים
    201 צפיות
    מ
    לגופם של דברים: אני משער שהינך סומך על שיקול דעתך, כי הרי אם לא, מדוע שאלת -הרי גם התשובות שתקבל כאן יהיו נגועות, אל על כרחך שבדברים שבסברא, אתה בוחן אם הם מתקבלים על הדעת או לא, רוב הנידונים הם עניינים שבשיקול דעת, (אין אחד שיודע לחזות את העתיד). לגבי עובדות ניתן לברר בקלות יחסית. ומה שלא זה ולא זה, אכן אל תסמוך על אף אחד-כולל מי שלא נגוע, הרי מהיכן הינך יודע שהוא אכן מבין? אני מניח שרוב חברי הפורום (כולל אנוכי הקטן), אין להם שום אינטרס לא בזה ולא בזה, (אני אישית מושקע קצת בשוק הנדל"ן, והרבה פחות בשוק ההון, ועם זאת סבור שעדיפה בהרבה השקעה בשוק ההון). מרבית הממליצים משקיעים בעצמם באפיק שעליו הם ממליצים, כלומר הם מאמינים באמת בנכונות המלצתם. סתם שאלה, מה הינך עושה כשאתה צריך החלטה רפואית? סומך על הרופא הלא דתי עם אינטרסים ברורים? על העסקנים הרפואיים שגם להם בדר"כ יש אינטרסים, (חיוביים!! (לשמור על קשרים עם רופאים וכו')? אם שאלת למעשה (באמת?!), דבר ראשון פיזור- לא מניחים את כל הביצים בסל אחד, שנית- אם אכן לא הנדל"ן ולא שוק ההון- משכנעים אותך, ואתה חושש, ניתן להניח את הכסף בקרן כספית (עם הכשר!), אני מקוה שאתה לא חושד בי שיש לי בזה אינטרס כלשהוא . או כמובן בגמ"ח. מקווה שיישרנו את ההדורים!!
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    158 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @צמיחה אם הסיכון לא גדול הסיכוי גם מוקטן בהתאמה. אני שומע יותר מידי פעמים את התשובה הזו מאנשים שדוחפים לצעדים מסוכנים "זה לא מדובר בסכום גדול" מנין כל אחד יודע להסביר מה נחשב סכום גדול לשני? אם זה נכון לעשות זה גם בסכום גדול ואם זה לא נכון זה גם בסכום קטן הדבר היחיד שיכול להיות מדד זה היחס בין ההשקעה הזו לכל תיק ההשקעות של השואל ורמת הסיכון הכללית של התיק.
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    501 צפיות
    רואה את הנולדר
    @צמיחה כתב בלמעיישה לאיפה כדאי עכשיו להעביר חיכון לכל ילד? 02/11/2025: @סייעתא-דשמיא וגם מור נהיו מניות בתקופה האחרונה. כשרות פחות מוכרת הרב דביר ולא גלאט הון
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    399 צפיות
    ס
    @המבקר כתב ב'חיסכון לכל ילד' על שם ילד מיוחד, איך לנהל אותו?: אין גם משמעות לגבי מיסוי? לא. יש מס רווח הון על חסכון לכל ילד כמו כל השקעה אחרת. @שמח-לעזור כתב ב'חיסכון לכל ילד' על שם ילד מיוחד, איך לנהל אותו?: המעלה היחידה בהכפלת החיסכון על פני השקעה רגילה היא… פסיכולוגית (ודמי ניהול ביחס לחלק מהחלופות) לא מדוייק. אין שום דמי ניהול על חסכון לכל ילד עד גיל 21, וגם לאחר מכן דמי ניהול זולים משמעותית מכל חלופה אחרת, וזה בהחלט סכום מכובד.
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    373 צפיות
    א
    @טריידר לא לזה התכוונתי. התכוונתי לחיסכון בעמלות (עמלת מינימום) ע"י העברת כסף לחשבון העיקר, וקניית המניות יחד. ואז חלוקת המניות לתת חשבונות.